Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

• SİZİN VE AİLENİZİN SAĞLIĞI NE KADAR ÖNEMLİ? • HASTALIKLAR İÇİN ÖNCEDEN ÖNLEM ALMAK İSTERSİNİZ DEĞİL Mİ? • VÜCUDUNUZ İÇİN GEREKLİ MİNERAL VE VİTAMİNLERİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "• SİZİN VE AİLENİZİN SAĞLIĞI NE KADAR ÖNEMLİ? • HASTALIKLAR İÇİN ÖNCEDEN ÖNLEM ALMAK İSTERSİNİZ DEĞİL Mİ? • VÜCUDUNUZ İÇİN GEREKLİ MİNERAL VE VİTAMİNLERİ."— Sunum transkripti:

1

2

3 • SİZİN VE AİLENİZİN SAĞLIĞI NE KADAR ÖNEMLİ? • HASTALIKLAR İÇİN ÖNCEDEN ÖNLEM ALMAK İSTERSİNİZ DEĞİL Mİ? • VÜCUDUNUZ İÇİN GEREKLİ MİNERAL VE VİTAMİNLERİ ALIYOR MUSUNUZ? • BU SORUNLAR SİZİN İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ?

4 Lütfen biraz dikkat!

5 Birazdan anlatacaklarımız, hayatınızı olumlu anlamda değiştirmeye yarayabilir.

6 ŞİMDİ SİZLERE NEREDEYSE MUCİZEVİ ÖZELLİKLERİ OLAN DOĞAL BİR MADDEDEN SÖZ ETMEK İSTİYORUZ

7 ÖYLE Kİ, • KALP-DAMAR SAĞLIĞINI SİNİR VE SİNDİRİM SİSTEMİNİ KORUYOR, KİLO KONTROLÜNE YARDIMCI, KOLLESTROLÜ DÜŞÜRÜYOR, • KAS GELİŞİMİNE, BÜYÜME ve CİNSEL GELİŞİME YARDIMCI OLUYOR, • HASTALIKLARA KARŞI DİRENCİ ARTTIRMAYA, SAĞLIKLI SAÇLARA, CİLDE VE GÖZLERE SAHİP OLMANIZA YARDIMCI OLUYOR, • VE BİR ÇOK ARAŞTIRMAYA KONU OLMUŞ PEK ÇOK YARARI VAR…

8 İŞTE YAŞAM KAYNAĞI RUŞEYM!!!

9 Ruşeym aslında hepimizin çok yakından tanıdığı BUĞDAY'ın embriyosudur.

10 Ruşeym buğday başağının alt kısmında bulunur ve buğdayın "tüm besin değerlerini" taşır. RUŞEYM’İN BESLEYİCİ DEĞERİ ÇOK YÜKSEKTİR! RUŞEYM TAM BİR VİTAMİN, VE MİNERAL DEPOSUDUR. BUNUN YANINDA BİR ÇOK HASTALIĞI ÖNLEMEDE ETKİLİ AMİNOASİT VE OMEGA YAĞ ASİTLERİ İÇERİR.

11 VİTAMİNLER MİNARALLER AMİNOASİTLER DOYMAMIŞ YAĞLAR İNSAN VÜCUDU İÇİN GEREKLİ OLAN TEMEL BESİNLER NELERDİR?

12 Tüm bu gerekli maddelerin ve daha da fazlasının RUŞEYM’in doğal içeriğinde olduğunu biliyor muydunuz?

13 PEKİ BİZLER BU ÖNEMLİ BESİN MADDESİNİ YETERİNCE KULLANIYOR MUYUZ HAYIR! ?

14 TÜM DÜNYADA SAĞLIKSIZ OLDUĞU KABUL EDİLMESİNE RAĞMEN ÜLKEMİZDEKİ BEYAZ EKMEK ALIŞKANLIĞINDAN DOLAYI EKMEK UNU YAPILIRKEN RUŞEYM MAALESEF AYRILMAKTADIR. BU YÜZDEN UN FABRİKALARINDA RUŞEYM AYRILIR, KULLANILMAZ. BUĞDAY, RUŞEYMLE BİRLİKTE KLASİK YÖNTEMLE ÖĞÜTÜLDÜĞÜNDE, RUŞEYMİN İÇERDİĞİ BESLEYİCİ YAĞLAR 2-3 GÜN İÇİNDE BOZULMAKTA ve UNU ACILAŞTIRMAKTADIR.

15 İŞTE BU NEDENLE BEYAZ EKMEĞİN BESLEYİCİ DEĞERİ YOK DENECEK KADAR AZDIR. NE YAZIK Kİ, BİZİM RUŞEYME EN KOLAY ULAŞACAĞIMIZ YER OLMASI GEREKEN EKMEĞİN İÇİNDE YOKTUR! YEDİĞİMİZ EKMEKLER RUŞEYMSİZ OLDUĞU İÇİN SADECE KARIN DOYURMAYA YARAMAKTADIR.

16 PEKİ BESLENMEDE BU KADAR ÖNEMLİ MADDELERİ İÇEREN RUŞEYMİ EN ÇOK TÜKETTİĞİMİZ EKMEKLE BULUŞTURMAK İÇİN NE YAPMALIYIZ? YAPILACAK ŞEY RUŞEYMİN BESLEYİCİ YAPISINI BOZMADAN AYRIŞTIRIP EKMEĞİN İÇİNE KATMAKTIR.

17 BU İŞLEM İÇİN DÜNYADA BİLİNEN EN İLERİ TEKNOLOJİ SUPERCRITICAL CO2 AYRIŞTIRMA YÖNTEMİDİR. ARTIK BU TEKNOLOJİ SAYESİNDE BU DEĞERLİ BESİN HAZİNESİ SAĞLIKLI BESLENMEMİZİN HER ALANINA YAYILIYOR VE YAYILMAYA DEVAM EDECEK. TÜBİTAK 2006 YILINDA TÜRKİYEDE YENİ TEKNOLOJİLERİN GELİŞTİRİLMESİ PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE SUPERCRİTİCAL CO2 TEKNOLOJİSİNİN TÜRKİYE’DE UYGULANMASININ ALTYAPISINI HAZIRLAMIŞTIR.

18 RUŞEYMİ BİRAZ DAHA YAKINDAN TANIYALIM RUŞEYMİN YAPISINDA 18 AMİNO ASİT 10’DAN FAZLA VİTAMİN 8 MİNERAL 913 PROTEİN BİLEŞİMİ OMEGA 3 OMEGA 6 OMEGA 9 YAĞ ASİTLERİ PREBİYOTİK ENZİMLER BULUNUR

19 RUŞEYMDE BULUNAN BAZI VİTAMİNLER: • A • B1 • B2 • B3 • B5 • B6 • C • D • E • FOLİK ASİT • SELENYUM • KO-Enzime Q10

20 • FOSFOR • SODYUM • ÇİNKO • KALSİYUM • MAGNEZYUM • DEMİR • MANGANEZ • POTASYUM MİNERALLER:

21 AMİNOASİTLER: • LİZİN • HİSTİDİN • ALANİN • LÖSİN • GLİSİN • PROLİN • SERİN • VALİN • METODİN TRİPTOFAN TREONİN İZOLÖSİN SİSTİN TİROZİN ARGİNİN FENİL ALANİN GLUTAMİK ASİT ASPARTİK ASİT

22 BU İÇERİKLERİN HEPSİ DE RUŞEYM İÇİNDE DOĞAL OLARAK BULUNUR YAPAY OLANLARA GÖRE TAM 2 KAT FAZLA ETKİLİDİR!

23 Ekmek, ülkemizde başlıca gıda konumundadır. Günde kişi başına ortalama 350 gram ekmek tüketilir. Günlük kalorinin yaklaşık %40’ı ekmekten karşılanır. Doğal olarak ekmeğin besin ögesi gereksinimlerinin %40'ını karşılaması gerekir. Oysa anlattığımız nedenlerden dolayı durum farklıdır. Bu yetersizliğin sonucu; gebe kadınların %39'unda B2, %81 'inde B12, %76'sında folik asit,%72'sinde çinko eksikliği; Emziren annelerin %43'ünde B2, %36'sında B6, %60'ında B12, %73'ünde folik asit eksikliği; Okul çocuklarının %90'lnda B2, %83'ünde B6 eksikliği görülmektedir. Bu durumun çoçuklarda ve gençlerde fiziksel gelişmeye, kavrama yeteneğine, yetişkinlerde çalışma verimine ve insan sağlığına olumsuz yansıması kaçınılmazdır.

24 DOĞAL BİR ÜRÜN OLAN RUŞEYM ARTIK ÜLKEMİZDE DE UYGULANABİLEN TEKNOLOJİLER İLE EKMEĞİMİZİN İÇİNDE YER ALABİLECEK DURUMA GELMİŞTİR.

25 DAHA SAĞLIKLI GELECEK ADINA LÜTFEN SİZ VE SEVDİKLERİNİZ İÇİN SAĞLIKLI VE BESLEYİCİ EKMEK TÜRÜ OLAN RUŞEYM’Lİ EKMEĞİ TERCİH EDİNİZ!

26 YEDİKLERİMİZ İLACIMIZ, İLACIMIZ YEDİKLERİMİZ OLMALIDIR.

27 RUŞEYMLİ EKMEK! GERÇEK SAĞLIKLI EKMEK!

28 Bu sunum toplumsal bilgilendirme amaçlı olarak hazırlanmıştır. Geniş Bilgi :

29


"• SİZİN VE AİLENİZİN SAĞLIĞI NE KADAR ÖNEMLİ? • HASTALIKLAR İÇİN ÖNCEDEN ÖNLEM ALMAK İSTERSİNİZ DEĞİL Mİ? • VÜCUDUNUZ İÇİN GEREKLİ MİNERAL VE VİTAMİNLERİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları