Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GİRİŞBÖLÜMÜNÜ ANLATMA

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GİRİŞBÖLÜMÜNÜ ANLATMA"— Sunum transkripti:

1 GİRİŞBÖLÜMÜNÜ ANLATMA

2 PANO Yalnızca değerleri veya biçimlendirmeyi yapıştırma gibi diğer seçenekleri için buraya tıklayın. KES NE DEMEK Seçimi belgede kesin ve ponaya yapıştırın. KOPYALA NE DEMEK Biçimi kopyalayın ve ponaya yerleştirin. BİÇİM BOYACISI NE DEMEK Bir konumdaki biçimlendirmeyi ve başka bir konuma uygulayın.

3 SLAYT Sunuya slayt ekleyin. DÜZEN NE DEMEK
Seçilen slaytın düzenin değiştirme SIFIRLA NE DEMEK Slaytın yer ayarlarını tutucuların döndürür. SİL NE DEMEK Bu slaytı kaldır.

4 YAZI TİPİ YAZI TİPİ BOYUTUNU ARTIR NE DEMEK Yazı tipi boyutunu büyüt.
YAZI TİPİ BOYUTUNU AZALT NE DEMEK Yazı tipi boyutunu küçült. KALIN NE DEMEK Seçili metni yazı tipini kalın yazma. İTAALİK NE DEMEK Seçilen metni itaalik yapma. ALTIN ÇİZ NE DEMEK Seçilen metnin altını çizme . ÜSTÜ ÇİZLİ NE DEMEK Bir metnin ütünü çizmek . YAZI TİPİ RENGİ NE DEMEK Metnin rengini değiştirir.

5 PARAGRAF . NUMARALANDIRMA Numaralandırmış listeyi başlat. MADDE İŞARETLERİ Madde işaretleri listeyi başlat SATIR ARALIĞI Kullanıcı satır aralığını belirtin. METNİ SOLA HİZALA Metni sola hizalayın. ORTALA Metni ortalayın. METNİ SAĞA HİZALA Metni sağa hizalayın. SÜTUNLAR İki veya bir çok bölüm.

6 ÇİZİM Metin kutusu,çizgi ,ok,dikdörtgen,oval,ikizkenar üçgen,sağ ok,aşağı ok,serbest form,karalama,yay,eğri,sol ayraç,sağ ayraç,5 yıldız

7 EKLE BÖLÜMÜNÜ ANLATMA TABLO NE DEMEK Belgeye tablo yapın veya çizin.
ÇİZİMLER RESİM NE DEMEK Dosyadan resim ekle. KÜÇÜK REİM NE DEMEK Çeşitli belgeler ekler. FOTOĞRAF ALBÜMÜ NE DEMEK Kendi resimlerinizi koyarız. ŞEKİLLER Resim yazısı gibi hazır resim koymak.

8 ARKA PLAN ARKA PLAN SİTİLLERİ NE DEMEK
Bu temanın arka plan stilini seçin. ARKA PLAN GRAFİKLERİNİ GİZLE NE DEMEK Arka plan grafiğini göstermeyin.

9 TASARIM BÖLÜMÜNÜ ANLATMA
TEMALAR NE DEMEK Tüm slaytlar tarafından kullanılır. RENKLER Geçerli: Zengin YAZI TİPLERİ NE DEMEK Yazı tiplerini değiştirir. EFEKTELER NE DEMEK Geçerli:Canlı demek.

10 ANİMASYONLAR BU SLAYTA GEÇİN NE DEMEK
Burada değişik değişik şeyler var. Geçiş sesi:Ses yok Geçiş hızı:hızlı OTOMATİK OLARAK NE DEMEK Benzer olacak şekilde uygulayın.

11 hazırlayanlar FİKRET VE FATMA 5 C


"GİRİŞBÖLÜMÜNÜ ANLATMA" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları