Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

VIP İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ Hotel Equipment fuarımızı ziyaretiniz sırasında seçtiğiniz katılımcı firmalarımız ile özel VIP salonumuzda birebir görüşme imkanı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "VIP İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ Hotel Equipment fuarımızı ziyaretiniz sırasında seçtiğiniz katılımcı firmalarımız ile özel VIP salonumuzda birebir görüşme imkanı."— Sunum transkripti:

1

2 VIP İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ Hotel Equipment fuarımızı ziyaretiniz sırasında seçtiğiniz katılımcı firmalarımız ile özel VIP salonumuzda birebir görüşme imkanı sağlıyoruz.

3

4

5

6

7

8 2013 yılında 3 yerli 7 yabancı ziyaretçi ile katılımcı firmalarımız arasında 200’ün üzerinde görüşme gerçekleşirken, 2014 yılında 9 yerli 18 yabancı ziyaretçi ile 43 katılımcı firmamız buluşarak 1000’in üzerinde ikili görüşme gerçekleştirmişlerdir. Bu görüşmelerin sonucunda yurtiçinde ve yurtdışında yeni açılacak ya da renovasyona giren bir çok otel ve restoran zinciri katılımcı firmalarımız ile iş bağlantıları kurmuş, toplu alım sözleşmeleri imzalanmıştır.

9 KATILIMCI FİRMALARIMIZ

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21


"VIP İKİLİ İŞ GÖRÜŞMELERİ Hotel Equipment fuarımızı ziyaretiniz sırasında seçtiğiniz katılımcı firmalarımız ile özel VIP salonumuzda birebir görüşme imkanı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları