Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

GİŞE PROJESİ 1. Aşama Gişe Projesi kapsamında 47 müze ve ören yerindeki 49 gişe, 2. Aşama Gişe Projesi kapsamında 104 müze örenyeri, Denizli Pamukkale.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "GİŞE PROJESİ 1. Aşama Gişe Projesi kapsamında 47 müze ve ören yerindeki 49 gişe, 2. Aşama Gişe Projesi kapsamında 104 müze örenyeri, Denizli Pamukkale."— Sunum transkripti:

1 GİŞE PROJESİ 1. Aşama Gişe Projesi kapsamında 47 müze ve ören yerindeki 49 gişe, 2. Aşama Gişe Projesi kapsamında 104 müze örenyeri, Denizli Pamukkale Hierapolis Örenyeri işletilmektedir.

2 İDARİ 2011 yılında Bakanlığımıza bağlı 49 müze ve örenyeri «I. Aşama Müze ve Örenyerleri Gişelerinin İşletimi, Giriş Kontrol Sistemlerinin Modernizasyonu ve Yönetimi İşi İhalesi» ni yürüten TÜRSAB MÜZE Girişimleri, 2013 yılında söz konusu ihaleninin II. Aşamasını ve Pamukkale Örenyeri İşletimini de alarak 2014 yılı’nda modernizasyonu yapılan müze sayısı 154 ’e çıkmıştır.. İSDİHTAM Projeler, sahada 413, idari görevlerde ise 50 personel ile yürütülmektedir.

3 İDARİ 47 İL 154 MÜZE

4 İDARİ II. Aşama İhale kapsamında 2014 yılı Ocak – Mayıs ayları arasında 90 müze ve örenyerinin gişeleri teslim alınmıştır. Teslim alınamayan yerler renovasyon nedeniyle kapalıdır.

5 TEKNİK ALTYAPI I. Aşama, II. Aşama Müze ve Örenyerleri ile Pamukkale (Hierapolis) Örenyeri giriş ve kontrol sistemleri entegrasyonu yapılmış; tek bir sistem üzerinden bilgi akışı sağlanmıştır. Tarihi yarımada ve müzelerde toplam 12 kiosk konumlandırılmıştır. Müzekart+ ve Museum Pass kartlarımızın yeni indirim veren firmaların dahil edilebilmesi için yazılım güncellemeleri yapılmıştır.


"GİŞE PROJESİ 1. Aşama Gişe Projesi kapsamında 47 müze ve ören yerindeki 49 gişe, 2. Aşama Gişe Projesi kapsamında 104 müze örenyeri, Denizli Pamukkale." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları