Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın."— Sunum transkripti:

1 Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın. Sesi kapatmak için Sessiz'i tıklatın. Aramayı başa bir numaraya göndermek için Aramayı Aktar sekmesini tıklatın ve numaralardan birini seçin. Kapatmak için konuşma penceresindeki telefon düğmesini tıklatın. Sesli mesajlarınızı denetleme 1.Telefon sekmesini tıklatın. İletilerinizi ve arayan bilgilerini görebilirsiniz. 2.Sesli bir mesajın üzerine gelin ve Yürüt'ü tıklatın. 3.Diğer Seçenekler'i (...) tıklatın ve aşağıdakiler gibi seçeneklerden birini belirleyin: Öğeyi Outlook'ta Aç seçeneği aramayla ilgili daha fazla bilgi sağlar. Ses için Hızlı Başvuru Kartı Ses aygıtınızı ayarlama Arama yapmak veya bir konferansa katılmak için Lync'i kullanmadan önce, ses aygıtınızı ayarlayın ve ses kalitesini kontrol edin. Bilgisayarınızın mikrofon ve hoparlörlerini kullanabilir veya mikrofonlu bir kulaklık takabilirsiniz. Arama yapma Lync araması yapma (Bilgisayarın ses sistemiyle) 1.Kişini fotoğrafı üzerine gelin. 2.Kişiyi Lync kullanarak aramak için Telefon düğmesini tıklatın veya Telefon düğmesinin yanındaki oku tıklatarak bir numara seçin. Arama tuşlarını kullanarak arama yapma 1.Lync'te Telefon sekmesini tıklatın. 2.Arama tuşlarındaki sayıları tıklatın veya arama kutusuna numarayı yazın ve Ara'yı tıklatın. Lync numarayı normal bir telefon numarası gibi arar. Ses GİZLİ. Yalnızca Gizlilik Kapsamındaki Ortaklara Dağıtılır. Microsoft, açık ya da örtülü hiçbir garanti vermez. © 2012 Microsoft. Tüm hakları saklıdır. Lync 2013 Hızlı Başvuru 1.Lync'in sol alt köşesindeki Birincil Aygıtı Seç'ive ardından Ses Aygıtı Ayarları 2.Ses Aygıtı menüsünden aygıtınızı seçin ve Hoparlör ve Mikrofon için ses düzeyi ayarlarını yapın. Öğeyi Sil seçeneği sesli mesajı Lync'ten siler. Görüntülü Arama Başlat seçeneği kişiyle görüntülü arama başlatır. Öğeyi Okundu Olarak İşaretle Ara seçeneği kişiyi arar. Kişi Kartını Görüntüle 4.Ayrıca daha fazla bilgi için Outlook'ta Daha Fazlasını Görüntüle'yi tıklatarak Sesli İleti klasörünü açabilirsiniz.

2 Aramayı yanıtlama 1.Biri sizi aradığında ekranınızda bir uyarı belirir. 2.Aramayı yanıtlamak için fotoğraflı alanda herhangi bir yeri tıklatın. 3.Aramayı reddetmek ve sesli postaya göndermek için Yoksay'ı tıklatın. 1.Konuşma penceresinde kişiler düğmesinin üzerine gelin ve Daha fazla kişi davet et'i tıklatın. 2.Ad veya Telefon Numarasıyla Davet Et penceresinden davet edeceğiniz kişileri seçin ve Tamam'ı tıklatın. 3.Yeni davet ettiğiniz kişilere aramanıza katılmak üzere açılır bir davet iletilir. Konferans araması başlatma 1.Ctrl tuşunu basılı tutup adlarını tıklatarak birden çok kişiyi seçin. 2.Seçimi sağ tıklatın ve ardından Konferans Araması Başlat'ı tıklatın. 3.Lync Araması'nı veya numaralardan birini tıklatarak konferans aramasını ne şekilde başlatmak istediğinizi seçin. Anlık ileti konuşmasına ses ekleme Anlık İleti penceresindeki telefon düğmesinin üzerine gelin ve numaralardan birini seçin. Kişiniz için iş, cep veya ev (belirtilmişse) gibi seçenekler bulunur. Ayrıca Yeni Numara'yı tıklatarak aranacak numarayı yazabilirsiniz. Bir çağrıya daha fazla kişi davet etme 4.Başka eylemler gerçekleştirmek için Seçenekler'i tıklatın: Aramayı, Sesli Posta'ya gönderin. Sesli değil Anlık İletiyle Yanıtla'yı seçin. Aramayı reddetmek ve diğer aramaları engellemek için Rahatsız Etmeyin olarak ayarlayın. Aramayı farklı bir numaraya yönlendirmek için numarayı tıklatın.


"Sesli arama denetimlerini kullanma Denetimlere erişim için telefon/mikrofon düğmesinin üzerine gelin: Aramayı beklemeye almak için Aramayı Beklet'i tıklatın." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları