Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Lymphobiony®Metodu ve Starvac L300

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Lymphobiony®Metodu ve Starvac L300"— Sunum transkripti:

1 Lymphobiony®Metodu ve Starvac L300

2 Yaratıcısı : Sylvie BORDELLIER
Lymphobiony® Metodu Yaratıcısı : Sylvie BORDELLIER Estetiyenlik & Güzellik uzmanlığı mezunu Toulouse 'da bir güzellik salonu müdürü Fransa'da 3 Toulouse TV kanalı nın güzellik ve makyaj uzmanı Toulouse'da Marge – Verlair Güzellik okulunda ve Paris'te CERF okulunda öğretmen olarak görev yapıyor. Lymphopunctural drenaj ve doğuya özgü kıl giderimi konularında teknik danışman ve metod eğitimcisi Birçok güzellik salonu ve okulda eğitim danışmanlığı yapmakta

3 Sylvie BORDELLIER : Yenilikçi bir güzellik uzmanı
The Lymphobiony® Metodu Sylvie BORDELLIER : Yenilikçi bir güzellik uzmanı Yüz ve vücut bakımı yenilikçi konseptler kreasyonu Midi-Pyrénées icat yarışması üçüncüsü Lymphobiony® metodu kendi kategorisinde en iyi metod olarak ve genel yarışmada ise ikinci olarak secilmiştir.

4 Yeni Bir Konsept Lymphobiony® Metodu
Lymphobiony® metodu hem güzellik uzmanlarının hemde müşterilerinin memnuniyeti için güzellik sektörünün geliştirdiği yeni bir vizyondur . Lymphobiony® lenf kanallarıyla taşınan iyonik akış sayesinde hücrenin kimyasal yapısını yeniden canlandırır. Tamamen yenilikci , geleneksel güzellik bakım programlarını hareketlendirmektedir.

5 3 Tekniğin Bir Bileşimi Lymphobiony® Metodu
1) Fiziksel: STARVAC L temel fonksiyonun özellikleri : Titreşimli Hücresel Elektroterapi (Vibratory Cellular Electrotherapy )VCE: - Titreşimli detoksifikasyon aşaması - Titreşimli tonifikasyon aşaması Ultrason mikro-tireşim aşaması (pigmentasyon, toksinler & makyaj kalıntıları, pürüzler & izler , siyah noktaların giderimi…). Lazer aşaması (Cildin kolojen ve elastininin yeniden yapılandırılması) 2) Kimyasal: iyonik alanları hedefleyen STARVAC kozmetik ürünleri 3) Mekanik : manual drenaj tekniği, enerjinin ve kullanılan kozmetiklerin daha derinlere penetrasyonuna izin verir, böylece kozmetiklerin daha etkin olması ve daha düzenli emilimleri sağlanır.

6 Lymphobiony® Metodu Lymphobiony®: hücrenin kimyasal yapısının canlanması 1.Cildin eksfloasyonu,temizlemesi ve pürüzsüzleştirilmesi 2.Cildin oksijenasyonu 3.Hidratsyonu 4.Yeniden yapılandırılması ve kalıcı toparlama 5.Korunması

7 LYMPHOBIONY® metodu cildin 5 temel fonksiyonunu destekler.
Lymphobiony® Methodu LYMPHOBIONY® metodu cildin 5 temel fonksiyonunu destekler. Genel payda : dermis tabakasındaki su bizim enerjimizin, besinlerimizin iletimi ve atıklarımızın atılmasını sağlayan ileticidir. Yaşlılık belirtilerine karşı savaşmak içim: Hücresel zar geçirgenliğinin onarımı Atık ve toksinlerin atılması Hücresel dokuların canlı otonomlarının harekete geçirilmesi ve beslenmesi

8 Uygulama 1.ADIM 1) Karın diyafram solunumu :
Lymphobiony® Metodu Uygulama 1.ADIM 1) Karın diyafram solunumu : Vücuttaki su dolaşımı harekete geçirilir. Burada yapılan hareketler cihaz ile iletilen enerjileri alması ve ulaştırması için vücudu hazırlar. Mevcut haldeki besinleri ve kozmetik kullanımı ile oluşan aktif içerik maddelerini taşır. Vücuttaki atıkların atılmasını sağlar.

9 Uygulama 2. ADIM 2) Ions + toning cleansing lotion ile temizleme:
Lymphobiony® Metodu Uygulama 2. ADIM 2) Ions + toning cleansing lotion ile temizleme: Pamuk ped üzerine birkaç damla damlatılır. İyonik fazlı ürün le birlikte pamuk toksinleri ve makyaj kalıntılarını ciltten temizler.

10 Toning Cleansing Lotion IONS+
Lymphobiony® Ürünleri Toning Cleansing Lotion IONS+ Üçü birarada, temizler, sıkılaştırır ve eksfoliasyon yapar. Sahip olduğu pozitif iyon yükü tüm toksinleri ve derinlerde veya yüzeydeki atıkları giderilmesini sağlar. İçerisinde bulunan aloe vera, cildi yumuşatır, saflaştırır, yeniler. Ürünün özellikleri; ciltte tahrişi önler, nemlendirir, mineral verir, sıkılaştırır, ve iyileştirici etkisi vardır.

11 Lymphobiony® Metodu Uygulama 3. ADIM 3) Cell purifying gel ile hücresel detoksifikasyon: saflaştırır, cilt dengesini onarır ve detoksifikasyon dalgalarıını iletir.

12 Cell Purifying Gel cellular detoxification
Lymphobiony® Ürünleri Cell Purifying Gel cellular detoxification Saflaştırır, dengeler ve detoksifikasyon dalgalarını iletir.

13 Uygulama 4. ADIM 4) Titreşimli detoksifikasyon : Lymphobiony® Metodu
2 adet titreşimli elektrot su atık kanallarını takip ederek hareket ettirilir Kızarıklıklar, koyu göz altı halkaları ve siyah noktalar kaybolur Cilt temizlenir, ciltte serinlik hissi oluşur Gözaltı torbaları giderilir

14 Uygulama 5. ADIM 5) Piezo Peeling : Eliminasyon: Lymphobiony® Metodu
Yüzey mikro-titreşimi , losyonun etkisi ile birbirini tamamlar, cildin keratin tabakasını soyar ve hücresel yenilenmeyi aktive eder. Düzgünsüzlükleri giderir (izler, pigmentasyon, kırışıklıklar...), Ölü hücreler, Fazla sebum, makyaj kalıntıları Siyah noktaları cildi tahriş etmeden temizler ( Sıkma işlemi öncesinde detoksifasyon ile ciltte denge ve elastikiyet sağlanır). 

15 Lymphobiony® Metodu Uygulama 6. ADIM 6) Ions+ toning cleansing lotion ile 2. temizleme: Pamuk ped suyla birlikte yüzeye taşınan derin tabakalardaki toksinleri toplar.

16 Toning Cleansing Lotion IONS+
Lymphobiony® Ürünleri Toning Cleansing Lotion IONS+ Üçü birarada, temizler, sıkılaştırır ve eksfloasyon yapar. Ürünün sahip olduğu pozitif iyon yükü tüm toksinleri ve derinlerde yerleşmiş veya cilt yüzeyindeki atıkları ciltten temizler. İçeriğinde bulunan aloe vera , cildi yumuşatır, saflaştırır, yeniler.Bu ürün tahrişleri önleyici, hidratsyonu sağlayıcı, yeniden mineral kazandırıcı, sıkılaştırıcı ve iyileştirici özelliklere sahiptir.

17 Uygulama 7.ADIM 7) Cell restructuring gel ile hücresel tonifikasyon
Lymphobiony® Metodu Uygulama 7.ADIM 7) Cell restructuring gel ile hücresel tonifikasyon Özel jelimsi yapısı ve bitkisel özlere sahip bir konsantre olan bu ürün toksinlerden arındırılmış hücreleri ve dokuları besler, ciltte oksijenasyon yapar, sıkılaştırır, enerjinin iletimini ve enerjinin depolanmasını sağlar.

18 Cell Restructuring Gel cellular tonification
Lymphobiony® Ürünleri Cell Restructuring Gel cellular tonification Özel jelimsi yapısı ve bitkisel özlere sahip bir konsantre olan bu ürün toksinlerden arındırılmış hücreleri ve dokuları besler, ciltte oksijenasyon yapar, sıkılaştırır, enerjinin iletimini ve depolanmasını sağlar.

19 Uygulama 8.ADIM Lymphobiony® Metodu 8) Titreşimli tonifikasyon:
Yüz şekillendirme 2 adet titreşimli elektrot hafif baskılı olarak birbirini izleyen hareketlerle , derin hücresel kütleler üzerinde kaydırarak ve yukarı yönlü harekett ettirilir.. Dokular gerginleşir, cilt sıkılaşır, Derin kırışıklıklar yumuşar ve toparlanır, daha genç bir görünüm sağlanır, Kaş kemeri genişler, gözler daha fazla açılır, gözkapağı çizgileri giderilir ve gözaltı şişlikleri azalır Yüz ovali gerginleşir, gıdık bölgesi azalır, yanaklar açık bir şekilde toparlanır, alın çizgileri açılır ve düzgünleşir Nazolabial(burun kanadı ile dudak kenarı arasındaki derin hat) çizgileri kısalarak dudak kenarları kalkar, düzgünleşir ,sıkılaşır. Zevkli ve derin bir sakinleşme ve rahatlama hissi yaratır.

20 Uygulama 9.ADIM 9) Anti-Wrinkle Regenerant
Lymphobiony® Metodu Uygulama 9.ADIM 9) Anti-Wrinkle Regenerant kırışıklık önleyici serum uygulanır


"Lymphobiony®Metodu ve Starvac L300" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları