Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

 GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ  KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ  YAPRAK VE ÖZELLİKLERİ YAPRAK.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: " GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ  KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ  YAPRAK VE ÖZELLİKLERİ YAPRAK."— Sunum transkripti:

1  GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ  KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ  YAPRAK VE ÖZELLİKLERİ YAPRAK VE ÖZELLİKLERİ YAPRAK VE ÖZELLİKLERİ  KOZALAK VE ÖZELLİKLERİ KOZALAK VE ÖZELLİKLERİ KOZALAK VE ÖZELLİKLERİ  YAYILIŞ (HARİTA) YAYILIŞ (HARİTA) YAYILIŞ (HARİTA)

2 GENEL ÖZELLİKLERİ 30-35 m boyunda, 30-35 m boyunda, 120-130 cm çapında, 120-130 cm çapında, Dağınık tepeli, Dağınık tepeli, Her dem yeşil ağaçtır. Her dem yeşil ağaçtır.

3  Kabuğu kalın ve pullu, küçük veya büyük tabaklar ayrılmıştır, derin çatlaklar kaba, kahverengi, koyu gridir.

4  Yaprakları 3-6 genellikle 5 ama çoğunlukla 3 tanedir.B azı alanlarda iğne, (6 -) 10-17 (-22) mm uzunluğunda, düz veya kavisli, sert uzun 1.2-1.5 cm çapındadır. Yaprak sapı sağlam, sert, yukarı eğik, koyu gri, üstü kahverengi.

5  Biraz yükseltilmiş Apofiz ile zayıf enine omurgalı, kahverengi veya mor-kahverengi siyah düz umbo vardır. 8-12 (-15) cm uzunluğunda ve ovaldir.

6


" GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ GENEL ÖZELLİKLERİ  KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ KABUK VE ÖZELLİKLERİ  YAPRAK VE ÖZELLİKLERİ YAPRAK." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları