Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Günlük taze haberlerimiz

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Günlük taze haberlerimiz"— Sunum transkripti:

1 Günlük taze haberlerimiz
Hazırlayan:tunç onaran 9-A 545

2 Tecavüzcü babaya sokak ortasında hesap sordu
MUĞLA’nın Bodrum İlçesi'ne bağlı Göltürkbükü Beldesi, kızını 4 yıldır görmeyen bir babanın yakarışları karşısında, hakaretler yağdıran genç kızın feryatlarıyla yankılandı.  “Kızım ne olur seni ayda bir kez olsun görmeme izin ver” diyen babası Ramazan Y.'ye, kızı Y.'nin gözyaşları içinde, “Amcanın 12 yaşındaki kızına, 14 yaşındaki oğluna tecavüz ettin. Yetmiyormuş gibi bir de evini yakarak amcanı öldürdün. Sana nasıl dönerim? Defol git buradan. Senin kanını bile taşımak istemiyorum, yüzünü görmek istemiyorum. Çocuklara tecavüz eden babayı istemiyorum” diye bağırması yürekleri sızlattı.

3 Çıplakken üvey annemi gözetledim
ABD’de yayınlanan bir radyo programına konuşan oyuncu Sean Stewart, "15 veya 16 yaşındayken havuz kenarında çıplak güneşlenen üvey annemi izlerdim" dedi. 21 yaşındayken kendisinden 24 yaş büyük olan şarkıcı Rod Stewart ile evlenen Yeni Zelandalı manken Rachel Hunter, 2006 yılında eşinden boşanmıştı. Çiftin Renee and Liam isimli iki çocukları var.

4 2 yılda 162 adamla yattı İngiltere 46 yaşındaki iki çocuk annesi Suzanne Portnoy’un erotik hatıralarıyla çalkalanıyor. Portnoy'un 162 adamya yattığını itiraf ettiği Kasap, Fırıncı, Şamdancı adlı kitabı daha piyasaya çıktığı ilk gün satış rekorları kırdı.

5 BU NE ÖPÜCÜK DENİZ Deniz Akkaya, Tamer Karadağlı, Michael Madsen ve Bai Ling'in başrolleri paylaştığı, çekimleri Teksas'ta tamamlanan filmin kutlama yemeğinde sıcak anların yaşandığı ortaya çıktı. Akkaya'nın eski bir Playboy güzeli olan Çinli Bai Ling ile dudak dudağa pozları ise şaşkınlık yarattı. Hollywood yapımı birçok filmde rol alan, yıllar önce Playboy dergisine verdiği pozlarla ün yapan Bai Ling, çekimler sırasında tanıştığı Deniz Akkaya ile kısa sürede samimiyeti ilerletti.


"Günlük taze haberlerimiz" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları