Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

De Securiteit Advies en Onderzoeksbureau 11 Februari 2011 Songül Akkaya.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "De Securiteit Advies en Onderzoeksbureau 11 Februari 2011 Songül Akkaya."— Sunum transkripti:

1 de Securiteit Advies en Onderzoeksbureau 11 Februari 2011 Songül Akkaya

2 Loverboy kimdir 1.Yaslari 21 le 45 arasinda degisin, 2.Yakisikli, 3.Guzel konusan, 4.Temiz giyinen, 5.Luks araba kullanan genc erkekler.

3 Amaci nedir Loverboy’un tek bir amaci vardir, gozune kestirdig gen kizi yada kadini kendisine asik etmek, asik ettikten sonrada hayat kadini olarak calistirmak ve onun uzerinden para kazanmaktir.

4 Loverboy’un amac gurubu kimdir 12-25 yas arasi, butun genc kizlar/kadinlar

5 G enc kizlar neden loverboy’un eline duser 1.Evde gordugu baski; 2.Sevgisizlik; 3.Ailenin cocuguyl ailgilenmemesi; 4.Anne ve baba arasindaki sorunlari cocuga yansimasi; 5.Maddi sorun; 6.Anne babanin cocuga saygi gostermemesi; 7.Anne babanin cougun icinde bulundugu durumu farketmemesi; 8.Evde uvey anne yada babanin bulunmasi.

6 Loverboy nasil calisir? 1.Genc kizin okulunun cevresinde dolasir; 2.Genc kizi gozune kestirir; 3.Ona bir yolunu bulup guzel oldugunu soyler; 4.Ona oldugundan cok daha fazla ilgi gosterir; 5.Bir donem sonar genc kizi kendisiyle cikmak icin kandirir; 6.Bu donemden sonar genc kiza asik oldugunu soyler ve genc kizi buna inandirir; 7.En son olarakta genc kiz olmadan yasayamiyacagini belirtir ve benimle gel der.

7 Loverboy genc kizin kendisiyle beraber olmasi icin ne yapar 1. Genc kiz icin onemli olan butun insanlar hakkinda negatif konusur (g.k onlardan sogutur); 2. G.k cok degerli hediyler alir; 3. Cok luks arabalarla g.k. okuldan alir; 4. G.k. evden uzaklasitmaya calisir; 5. G.k. yaninda onu ne kadar sevdigini soyleyerek aglar; 6. Beni birakma der; 7. G.k. istedigi her seyi alir; 8. Sonucta g.kizi kendisine asik eder artik g.k. asik olmustur ve bir daha ondan kopamaz hale gelmistir.

8 Nasil kotu yola dusurur Degisik senaryolar duzenler : Senaryo 1 (koruma/kurtarma) Senaryo 2 (kendini acindirma), Senaryo 3 (tehdit)

9 Bu felaket sizinde basiniza gelebilir 1. Benim basima gelmez ben dikkatliyim; 2. Benim kizima boyle yapacak adami ben yasatmam; 3. Benim kizim bunu yapmaz; 4. Benim kizim kotu yola dusmez.

10 Nelere dikkat etmek gerekir Cocugunuzun etrafindaki insanlar kimler? Yeterince ilgi ve sevgi ve en onemlisi saygi! Uvey anne ve babalar dikkat! Fazla baski cocugu biktirir!

11 Vragen


"De Securiteit Advies en Onderzoeksbureau 11 Februari 2011 Songül Akkaya." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları