Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları"— Sunum transkripti:

1 HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları
1

2 Bimsa’nın 35 seneyi aşan tecrübelerini, günümüz son teknolojisi olan WEB ile birleştiren, web tabanlı insan kaynakları ve bordro çözümüdür. 7 senedir farklı sektörlerde başarısını kanıtlamış bir yazılımdır.

3

4 İnsan Kaynakları Uygulamaları
JAVA mimarisi kullanılarak geliştirilmiş bir web uygulamasıdır. Tüm uygulama bileşenleri sunucu (web server) üzerinde yer almakta olup, istemcilerde (client) sadece bir tarayıcı (browser) yazılımının olması yeterlidir. Yetki çerçevesinde; şirket içinden ya da dışından herhangi bir lokasyon ve bilgisayardan uygulama rahatlıkla kullanılabilmektedir. SaaS (server as a service) lisanlama seçeği ile; hızlı, kolay edinim, güvenlik ve işletim olanakları arttırılmıştır.

5 İnsan Kaynakları Uygulamaları
Yüksek güvenlik sistemine sahiptir. ( SSL desteği, şifre güvenliği, bazı işlemler yapıldığı anda e- posta ile uyarı sistemi, hangi işlemin ne zaman, kimin tarafından yapıldığının kayıt altına alınması [loglama], vb) Uygulama genelinde birçok e-posta ( ) ile kullanıcı, ilgili personel ve yöneticileri ile iletişim sağlanır. Bu şekilde İK süreçlerine katılım ve etkileşim arttırılır. Raporların txt, pdf ve excel ortamlarında alınabilmesi kullanım kolaylığını arttırmaktadır. Ayrıca Dinamik Sorgulama özelliği ile de kullanıcılar kendi raporlarını dizayn edebilmektedirler.

6

7

8 Dinamik Sorgulama (Raporlama) Özellikleri
Kullanıcılar kendi raporlarını, önceden oluşturulmuş veri küplerinden, istedikleri şekilde, hızlıca oluşturabilir ve saklayabilirler. Rapor dizaynı sırasında; bilgileri filtreleme (süzme), sıralama, gruplama gibi seçenekler vardır. Oluşturulan raporlarla, kurumsal bilgi paylaşımının arttırılması sağlanır. Gerçek zamanlı ve dinamik raporlama, bilgilendirme yapılır. Excel ortamında da oluşturulan raporlarla, daha sonra çok farklı raporlar türetilebilir.

9 HR-WEB Portal Modülü HR-WEB Portal ( self servis ) Modülü İle
Şeffaf İK Yönetimi, Aktif Personel !

10 HR-WEB Portal (self servis) Özellikleri
HR-WEB Portal ( self servis ) Modülü İle Şeffaf İK Yönetimi, Aktif Personel ! Personel Kendi Bilgilerini Görüntüleyebilir, Yetki Verilirse Bilgileri Değiştirebilir : (Özlük, Adres, Acil Durum, Zimmet, Disiplin, Eğitim, İzin, Bordro Zarfı…) Personel ve Yöneticileri Değerlendirmeleri Portal üzerinden yapabilirler : (Performans, Eğitim ve Eğitim Etkinlik Değerlendirmeleri) İş Akışı Formları (workflow) İle Elektronik Form Takibi : (İzin, Fazla Mesai, Avans, Görev/Seyahat, Masraf, Eğitim, Duyurular, Öneriler, Anketler…) Yönetici, Personeline Ait Bilgileri Görüntüleyip, Yetki Verilirse Bilgileri Değiştirebilir. İş Akışı Formlarını Onaylar ya da Reddedebilir.

11 Bazı Referanslarımız

12 Detaylı bilgi için :


"HR-WEB Web Tabanlı İnsan Kaynakları Uygulamaları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları