Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Outlook express ayarları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Outlook express ayarları"— Sunum transkripti:

1 Outlook express ayarları
Windows başlat menüsünden outlook express programını açınız. Gelen pencereden “Araçlar menüsü” nü tıklayıp hesaplar sekmesini açınız.

2 Outlook express ayarları
Sağ üst köşedeki ekle menüsü içerisinden posta sekmesini tıklayınız.

3 Outlook express ayarları
Görünen ad hücresine e_postalarınızda görünmesini istediğiniz isminizi yazınız. örn:Ecz.İsim Soyisim İleri tuşuna basınız.

4 Outlook express ayarları
Size verilen e_posta adresinizi tam olarak yazınız. Örnekler: İleri tuşuna basınız.

5 Outlook express ayarları
Bu ekranda gelen posta sunucusuna mail.afyoneczaciodasi.org giden posta sunucusuna mail.afyoneczaciodasi.org Yazdıktan sonra İleri tuşuna basınız. Gelen ve Giden posta sunucusu herkes için standart olup aynen yazılacaktır.

6 Outlook express ayarları
Hesap adına:herkes kendi posta adresini eksiksiz yazacak. Parola yerine kendinize ait size verilen parolanız yazılacak Parola anımsa kutusu işareti size bağlıdır. İsterseniz açabilirsiniz. Bilgilerinizi girdikten sonra ileri tuşuna basınız. Gelen yeni pencereden SON tuşunu tıklayıp ayarlarınızı bitiriniz.

7 Outlook express ayarları
Ayarlarınız bittiğinde yeni bir ekran gelecek . Bu ekranda; sol tarafta mevcut posta hesaplarınız görüntülenir. İçinden yeni oluşturduğunuz hesabınızı (mail.afyoneczaciodasi.org) işaretleyip sağdaki tuşlarda varsayılan olarak atayınız. Kapat tuşuyla ayarlarınızı bitiriniz.

8 Outlook express ayarları
Outlook her açıldığında bu ekran gelecektir. gönder/al tuşuyla gelen postalarınızı görebilirsiniz veya posta oluşturma tuşuyla yeni postanızı yazıp istediğiniz adrese gönderebilirsiniz.


"Outlook express ayarları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları