Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Dr. ZEYDANLI Ltd. Şti. Biological Industries Türkiye Temsilcisi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Dr. ZEYDANLI Ltd. Şti. Biological Industries Türkiye Temsilcisi."— Sunum transkripti:

1 Dr. ZEYDANLI Ltd. Şti. Biological Industries Türkiye Temsilcisi

2 EZ Lympho-Sep™ Lenfosit Ayrıştırma Tüpleri
Dr. ZEYDANLI Ltd. Şti. Eylül 2014

3 EZ Lympho-Sep™ Tam kandan yüksek oranda saf ve canlı lenfosit eldesi için geliştirilmiş eşsiz ve mükemmelbir radyan gradient separasyon metodu

4 4

5 Tam kandan yüksek oranda saf ve canlı lenfosit eldesi için geliştirilmiş eşsiz bir radyan gradient separasyon metodu Steril santrifüj tüpleri içinde polysucrose-sodium metrizoat mediumu ve bu mediumun üzerinde tek yönlü bir insert bulunmaktadır. Lenfositler tam kandan bu medium içinde “density gradient” santrifüj metodu ile ayrılır. Granülosit ve eritrosit kontaminasyonunun minimum olduğu bir “canlı lenfosit eldesi” prosedürünün başarısı, büyük ölçüde santrifüj öncesi kanın separasyon mediumu üzerine dikkatlice yayılmasına ve kan ile mediumun keskin bir sınır oluşturmasına bağlıdır.

6 Ürün Özellikleri: • Kullanıma hazır, steril. • Güvenilir bir yöntem, biyolojik sıvılar ile minimum kontakt • Zamandan tasarruf, hızlı ve kolay örnek yükleme. • Maksimum oranda canlı mononüklear hücre eldesi. • Çok sayıda örnekten aynı anda ürün eldesi mümkündür EZ Lympho-Sep™ tüpleri 2 veya 3 ml ayrıştırma mediumu içeren15 ml santrifüj tüpleri halinde veya 10 veya 15 ml ayrıştırma mediumu içeren 50 ml santrifüj tüpleri halinde üretilmektedir. Stoğunda Ficoll or Lymphoprep olan son kullanıcılar tek yollu insert içeren fakat medium içermeyen boş tüp olarak sipariş edebilirler.

7 PRENSİP Steril plastik santrifüj tüpleri olan EZ Lympho-Sep™ ürünü içinde, 5.6% polysucrose and 9.6% sodium metrizoate (density g/ml, osmolality 280 mOsm) karışımından ibaret bir medium ve bunu tüpün dibinde ayrıan bir tek yönlü insert bulunmaktadır. Bu insert sayesinde tüpe boşaltılan kan ayrıştırma mediumu yüzeyini zedelemez. Santrifüj esnasında, insert açılır ve kan ile mediumun karışmasın izin verir. Eritrosit ve granülositler tüp dibine çökerken, beyaz kan hücreleri, plazma ile ayrıştırma medyumu tabakası arasına hareket ederek insert üzerinde beyaz bir tabaka olarak yerleşir.

8 KULLANIM EZ Lympho-Sep™ ürünü steril ve kullanıma hazır bir üründür. Bu yüzden aseptik ortamda kullanılmalıdır. Testin ideal uygulama ısısı C dir. Antikoagulantlı kan örnekleri kullanılmalıdır. Kan örneği eşit miktarda steril PBS solusyonu veya isotonik bir buffer ile sulandırılabilir. Sulandırılmış veya sulandırılmamış kan direkt Tablo 1 de belirtilen miktarlarda tüpe konur, kapağı kapatılır ve C de 1000 g de 20 dk santrifüj edilir. Eritrosit, Polimorfnüklear lökosit ve ölü hücreler tüpün dibinde bulunur. Insert, lenfosit fazı eritrosit peletinden ayırır. Platelet-rich plazma çıkarılır ve atılır Mononüklear tabaka bir pipet yardımı ile çıkarılır. Alternatif olarak, tüpün insert üzerinde kalan tüm içeriği bir başka tüpe boşaltılır

9 Tablo I. Undiluted Blood Diluted Blood (1:1) Cat. No. Type of Tube
2 - 4 ml 4 - 8 ml U02 EZ Lympho-Sep™ ml 4-11 ml U04 ml ml U10 ml not applicable U16

10

11 SAKLAMA: NOTE: 4-25 C de saklanır. Direkt gelen ışıktan korunmalıdır.
out of direct light. Berrak çözeltinin belirgin sarı renkli olması veya içinde partikül görülmesi, polysucrose-sodium metrizoate malzemesinin bozulması anlamına gelir. NOTE: Normal taşıma koşullarında polysucrose-sodium metrizoate malzemesi insert altındadır. Uygun olmayan taşıma koşullarında insert üzerine sızıntı olabilir. Kullanım öncesi tüpün 400 g de 1 dk santrifüj edilmesi sıvının tekrar dibe geçmesini sağlar.


"Dr. ZEYDANLI Ltd. Şti. Biological Industries Türkiye Temsilcisi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları