Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

K@DINLAR.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "K@DINLAR."— Sunum transkripti:

1

2 KADIN Kimi der ki kadın, uzun kış gecelerinde, yatmak içindir
KADIN Kimi der ki kadın, uzun kış gecelerinde, yatmak içindir. Kimi der ki kadın, yeşil bir harman yerinde dokuz zilli köçek gibi, oynatmak içindir. Kimi der ki hayalimdir. Boynumda taşıdığım vebalimdir. Kimi der ki hamur yoğuran. Ne o, ne bu, ne döşek, ne köçek, ne ayal, ne vebal. O benim kollarım, bacaklarım. Yavrum, annem, karım, kız kardeşim hayat arkadaşımdır.                       Nazım HİKMET

3 Peki, dünya kadınları nasıldır.

4 INGILIZ KADIN: İlk Randevuda: Bir iyi geceler öpücüğü koparabilirsiniz
INGILIZ KADIN: İlk Randevuda: Bir iyi geceler öpücüğü koparabilirsiniz. İkinci Randevuda: Göğüslerine dokunmanıza izin verir. Üçüncü Randevuda: Sex olayına girmeyi başarirsiniz... ama o gece hangi pozisyonda yaptiysaniz bundan sonra hep ayni pozisyonda yapacaksiniz.

5 IRLANDALI KADIN: Ilk Randevuda: Körkütük sarho$ olur ve muhte$em bir sex ya$arsiniz. ikinci Randevuda: Körkütük sarho$ olur ve muhte$em bir sex ya$arsiniz Yildonumunuzde: Körkütük sarho$ olur ve muhte$em bir sex ya$arsiniz.

6     ITALYAN KADIN: Ilk Randevuda: Onu sinemaya ve pahali bir restorana goturursunuz. Ikinci Randevuda: Ailesiyle tani$irsiniz.. annesi size nefis bir kiymali makarna yapar. ucuncu Randevuda: Sevi$irsiniz, her$ey bitip yataga devrildiginiz anda "evlenelim" diye tutturur ve elmas yuzuk ister. 5. Yildonumunuzde: 5 cocugunuz olmu$tur ve sex'in s'sini duymaya tahammulunuz kalmami$tir. 6. Yildonumunuzde: Artik bir metresiniz vardir.

7 YAHUDI KADIN: Ilk Randevuda: Size muthi$ bir oral sex yapar
YAHUDI KADIN: Ilk Randevuda: Size muthi$ bir oral sex yapar. Ikinci Randevuda: Ilkinden cok daha muthi$ bir oral sex yapar. Ucuncu Randevuda: Onunla evlenmek istediginizi soylersiniz bi daha da oral sex'i ruyanizda gorursunuz.

8     CINLI KADIN: Ilk Randevuda: Onu pahali bir restorana goturursunuz ama vermez. Ikinci Randevuda: Daha pahali bir restorana gidersiniz ama yine vermez Ucuncu Randevuda: Ilk iki randevuda vermeyecegini anladiginizdan ucuncu randevu olmaz

9 HINTLI KADIN: Ilk Randevuda: Ailesiyle tani$irsiniz
  HINTLI KADIN: Ilk Randevuda: Ailesiyle tani$irsiniz. Ikinci Randevuda: Dugun tarihini kararla$tirirsiniz. Ucuncu Randevuda: Evlenirsiniz.

10   ZENCI KADIN: Ilk Randevuda: Ona pahali bir restoranda yemek ismarlarsiniz. Ikinci Randevuda: Ona ve kizarkada$larina pahali bir restoranda yemek ismarlarsiniz Ucuncu Randevuda: Tum kredi karti borclarini ve dairesinin kirasini siz ustlenirsiniz. Onuncu Randevuda: Size ba$ka birinden hamile oldugunu aciklar.

11  ARAP KADIN: Ilk Randevuda: Annesi, babasi, agabeyleri, kizkarde$leri, kuzenleri, teyzeleri, amcalari, arkada$lari ve butun Birle$ik Arap Emirlikler ciktiginizi ogrenir. Ikinci Randevuda: Adamin cesedi sokak ortasinda bulunur.

12    MEKSIKALI KADIN: Ilk Randevuda: Onu pahali bir restoranda yemege goturursunuz, tekilalari icip icip zom olursunuz, ve arabanizin arka koltugunda sevi$irsiniz. Ikinci Randevuda: Hamile oldugunu aciklar. Ucuncu Randevuda: Yaniniza ta$inir. 1 hafta sonra annesi, babasi, babasinin metresi, iki kiz karde$i, agabeyi, hepsinin aileleri, buyukannesi, buyukbabasinin metresinin annesi, kuzenleri, buyuk kizkarde$inin erkek arkada$i ve 3 cocugu da pe$inden gelir.. hayatinizin sonuna kadar hep birlikte bezelyeli pilav yiyip kaderinize lanet ederek ya$ar gidersiniz

13 slaytta bitti zaten, diğer ülke tecrübelerini bekliyorum, Z@P!RC!
İşte böyle; slaytta bitti zaten, diğer ülke tecrübelerini bekliyorum, Zapirci üyeliği; yada TIKLAYINIZ.


"K@DINLAR." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları