Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI."— Sunum transkripti:

1 OCAK 2014 OCAK 2014

2 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI

3 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI Kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, hukukun üstünlüğünü esas alan İnsan merkezli, çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile en yaygın, en güvenilir, en mükemmel hizmet üreten örnek kolluk kuvveti olmaktır. “Türk İnsanı her şeyin en iyisine layıktır” ilkesi ile gece-gündüz, yaz-kış demeden 24 saat usulüne göre yaya ve motorlu devriyeler vasıtası ile halkımıza hizmet verip, bu yolla en kaliteli ve verimli hizmeti, en seri şekilde sunarak hizmeti vatandaşın ayağına götürüp vatandaşla daha sıkı daha samimi ilişkiler kurulması amaçlanmıştır. Komutanlığımız sorumluluk alanına bulunan eğitim kurumlarındaki öğrencilere Uyuşturucu, Trafik, Yurt Sevgisi, Suç ve Suçlulukla mücadele için uzman personeller tarafından eğitim ve seminerler verilmesi planlanmaktadır. Bütün bu faaliyetlerin devam ettirmenin yanında huzur toplantıları, geçmiş dönemde suç işlemiş ancak cezasını çekmiş vatandaşlarımızın topluma kazandırılması için işveren kesimlerle görüşülerek iş imkânının sağlanması, trafik kazalarının en aza indirilmesi için sürücüler, vatandaşlar ve öğrencilere trafik kuralları ile ilgili toplantılar düzenlenmesi plan dâhiline alınmıştır.

4 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI Komutanlığımız sorumluluk alanında yaşayan vatandaşlara yasa dışı unsurlar ve bu unsurların yaptığı/yapabileceği faaliyetler hakkında vatandaşların toplu bulundukları bölgelerde bilgiler verilerek yasadışı unsurların kullandıkları taktik ve tekniklerin neler olduğu, ayrıca komutanlığımız sorumluluk bölgesinin her türlü Kaçakçılık ve Kaçakçılık olaylarına müsait olması sebebiyle vatandaşlara her defasında bilgiler verilerek böyle olaylarla karşılaştıkları zamanlarda komutanlığımıza bilgi vermeleri gerektiği konularında detaylı bilgilendirme ve tanıtım broşürlerinin dağıtılması planlanmaktadır. Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde son 5 yıl içerisinde meydana gelen Trafik Kazaları olayları ile ilgili gerekli analiz ve mukayeseler yapılarak devriye faaliyetleri bu doğrultuda planlanacaktır. Ayrıca icra edilen yol emniyet ve kontrollerinde vatandaşlar uyarılarak trafik kazaları, sebepleri ve sürücülerin gerekli önlemlerin alması konularında uyarılması planlanmaktadır.

5 T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI * Suç işlenmesini önlemek ve işlenen suçlarla ilgili İnsan haklarına saygılı yasal işlemler yürütmek. * En verimli hizmeti sunmak * En hızlı hizmeti sunmak * Hizmeti vatandaşın ayağına götürmek * Jandarma-vatandaş hizmetlerini en iyi hizmet ile pekiştirmek ve güçlendirmek * Okullarda öğrencilere uyuşturucu madde konularında seminerler vermek * Öğrencilerimize suç ve suçlulukla mücadele konularında seminerler vermek * Geçmiş dönemlerde suç işlemiş ancak cezasını çekmiş vatandaşları gerektiği şekilde sahiplenerek tekrar topluma kazandırmaya çalışmak. * Trafik kazalarının en az seviyeye indirmek için okullarda ve halkın toplu olarak bulunduğu alanlarda seminerler vermek. * Suç ve Suçlulukla mücadele etmek, hırsızlık olaylarını önlemek, meydana gelen olayları süratle aydınlatmak. * Geçmişte meydana gelen Faili Meçhul olayları aydınlatmak, şüphelilerini tespit ederek adalete teslim etmek. * İnsan merkezli çağdaş yönetim ve görev anlayışı ile ulusal ve uluslar arası alanda; en saygın güvenilir ve mükemmel hizmet üreten örnek bir kolluk kuvveti olmaktır.


"OCAK 2014 OCAK 2014. T.C. GÜLYALI KAYMAKAMLIĞI T.C. İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları