Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ARDEF Hükümlüler için Araştırma ve Değerlendirme Formu.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ARDEF Hükümlüler için Araştırma ve Değerlendirme Formu."— Sunum transkripti:

1 ARDEF Hükümlüler için Araştırma ve Değerlendirme Formu

2 Cümlenin bin hali

3 Cümlenin farklı halini bulun Adam çok beyaz. Adam çok, bey az. Ahmet ne yazık ki mumyalamış Ahmet ne yazık ki mum yalamış. Akşamsa bunalıyorum. Ananas aldırmış. Araba yağı çokmuş. Birayı getirmiş yanında. Ertan, yerinde beklemişti. Er, tanyerinde beklemişti.

4 Cümlenin farklı halini bulun Gözü kızarıyormuş. Güzel desen de değil ki. Hasta neden ayrılmış? Hastaneden ayrılmış. Senin aşkından yandım da yanacağım. Senin aşkından yandım, dayanacağım. Bakmasa da sakallı. Bak, masada sakallı. Birol ayın yüzünü gördü. Deli kaçabilir. Deli mi ne yahu? Deli Mine yahu!

5 Cümlenin farklı halini bulun Oyabilir. Küpe tekse ver. Kar yola yağıyor. Kart almışım Kartalmışım. Kaç masa geliyor? Kaçmasa geliyor. İnciri Melis'e ver. İnci rimeli sever. O kaçabilir mi? O kaça, bilir mi? Su satıyor.

6 Cümlenin farklı halini bulun Tekel likör fabrikası. Yağmur yağar saraylar ıslanır. Ya sağa girerse. Yasağa girerse Yürü, yorum yapma lütfen. Yürüyorum, yapma lütfen. Ziyan olmuş. Ziya n'olmuş?

7 Cümlenin İKİ farklı halini bulun O da var. O davar Binyüzyirmi beşe bölünür. Biraderse ver. Bira derse ver Can eriyormuş. Caner'i yormuş. Anlatayım Anla tayım.

8 Cümlenin İKİ farklı halini bulun Gülen az. Gül'e naz. Gül en az. Hayalet! Hayal et. Hay alet Hoşça kal. Hoş, çak al. Ay akşamdan ışıktır. Ay ak, şamdan ışıktır. A, yak şamdanı, şıktır. Ayak şamdanı şıktır.

9 Vurgularınıza dikkat din!


"ARDEF Hükümlüler için Araştırma ve Değerlendirme Formu." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları