Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

CNC BESLEME/BOŞALTMA ROBOTU

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "CNC BESLEME/BOŞALTMA ROBOTU"— Sunum transkripti:

1 CNC BESLEME/BOŞALTMA ROBOTU

2 SUNUM İÇERİĞİ RoboMET® PROJESİNİN AMACI
RoboMET® PROJESİNİN TASARIM YÖNTEMİ FİRMAMIZIN DİĞER ROBOTİK UYGULAMALARI

3 RoboMET® PROJESİNİN AMACI
Projenin amacı, CNC operatörü tarafından yapılan yükleme/boşaltma işlemlerinin otomatik olarak gerçekleştirilmesi sayesinde zaman ve iş yükünden kazanç elde ederek verimi arttırmaktır. Operatörün görevi yükleyiciye malzeme doldurmaktır. Bu sayede aynı anda bir kaç makinaya bakabilmektedir.

4 RoboMET® PROJESİNİN AMACI
RoboMET AVANTAJLARI Verimlilik artıyor.: Zaman ve iş gücünde tasarruf. Yorulmazlık: Sistem boş kalmadıkça çalışılabilir. Ürünler yüksek ömürlüdür. Standartlık: Ürün üretme adedinde ve ürün yerleştirmede standartlık. Takip edilebilirlik: Planlamada kestirilebilirlik sağlanmaktadır. Eleman: Vasıfsız eleman çalıştırılabilir. Aynı anda bir kaç makina bakılabilmektedir. Yatırım: Sistem kısa sürede kendini amorti eder. (6 ay – 1 yıl)

5 RoboMET® PROJESİNİN AMACI
İlk Uygulama: RoboMET / ver. M01 Tezgah: Takisawa Ex-106K CNC Torna Uygulama Yeri: Metem Otomotiv San. Tic. Ltd. Şti. Uygulama: Aşık Üretimi; L = 40 mm – 110 mm D = 16 – 24 mm

6 RoboMET® PROJESİNİN AMACI
RoboMET / ver. M01 : Manuel yükleme grubu ünitesine sahip robot sistemidir. Eksenler servo motor tahriklidir.

7 RoboMET® PROJESİNİN AMACI
RoboMET / ver. M01 : RoboMET® kendi kontrol ünitesine ve kontrol panosuna sahiptir. CNC Kontrol ünitesi ile haberleşir. Kullanıcının rahatlıkla kullanabilmesi için dokunmatik ekranlı öğretme konsolu bulunmaktadır.

8 RoboMET® PROJESİNİN AMACI
RoboMET / ver. A01 : Otomatik yükleme grubu ünitesine sahip robot sistemidir. Bu sistem 2 ay sonra devreye alınacaktır. Sistemde operatör malları kazana dökecek işçinin aynı anda bakabileceği tezgah sayısı artacaktır. Manuel sistemdeki robotik sistem aynı kalacak yükleme gurubunda değişiklik olacaktır.

9 RoboMET® PROJESİNİN TASARIM YÖNTEMİ
RoboMET ileri mühendislik yöntemleri kullanılarak Bilgisayar Destekli olarak tasarlanmıştır. Oluşturulan tasarım statik ve dinamik durum değişkenleri tanımlanarak Kinetik, Kinematik ve Rijitlik analizleri yapılmıştır. Robotta kullanılacak servo motor/redüktör, lineer modüller ve gövde et kalınlıkları seçilerek tasarım sonlandırılmıştır. Sistemin mekanik donanımı ve yazılımı tarafımızdan tek kalemde çıkarılmıştır.

10 FİRMAMIZIN DİĞER ROBOTİK UYGULAMALARI
6 Eksenli Endüstriyel Robot Kol:

11 FİRMAMIZIN DİĞER ROBOTİK UYGULAMALARI
6 Serbestlik Dereceli Simülatör:

12 FİRMAMIZIN DİĞER ROBOTİK UYGULAMALARI
CNC Router- Poliüretan Conta Dökme Robotu:

13 YAPABİLMEMİZ DİLEĞİYLE
İŞ BİRLİĞİ YAPABİLMEMİZ DİLEĞİYLE TEŞEKKÜRLER...


"CNC BESLEME/BOŞALTMA ROBOTU" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları