Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Uzaktan algılama ve görüntüleme sistemleri

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Uzaktan algılama ve görüntüleme sistemleri"— Sunum transkripti:

1 Uzaktan algılama ve görüntüleme sistemleri
BTN Elektronik Güvenlik BODY SCANNER Uzaktan algılama ve görüntüleme sistemleri

2 Body Scanner, gizlenmiş nesnelerin tespitinde, mikrodalga ile kızılötesi bölgelerinin arasına denk gelen bir aralıkta bulunan ve moleküllerin titreşim hareketlerini algılayan, Terahertz dalgalarını kullanmaktadır. İnsan sağlığı için kesinlikle zararsız olan TeraHertz ışınları sayesinde, saldırgan olmayan kişilerin üzerlerinde, basit ve güvenli bir şekilde, gizlenmiş nesne taraması yapılabilmektedir. Body Scanner, 15 metrelik bir mesafeye kadar, gizli nesneleri tespit etme yeteneğine sahiptir.

3 Gizli nesneleri taşıyan bireylerin üzerlerinde, tehdit unsuru veya kaçak mal olup olmadığının tespit edilmesi, esnek olduğu kadar, etkili bir sistem gerektirir. 15 metreye kadar olan mesafelerden, gizli nesneleri algılama  yeteneği olan Body Scanner, geçiş yoğunluğu yüksek işlem hacmi gerektiren ve uzaktan incelemenin gerekli olduğu alanlar için idealdir.

4 Yerel Operatör Depolama Aygıtı Cobra 4, tekli birim yapılandırması Dizüstü Bilgisayar Uzak Operatör Masaüstü Bilgisayarı Cobra 4, İkili Birim Yapılandırması Body Scanner, sadece, mevcut yazılımı çalıştıran bir bilgisayar veya doğrudan bir Ethernet kablo bağlantısı gerektiren, basit bir mimariye sahiptir. Tarama biriminden ya da uzaktan, gerçek zamanlı veya kaydedilmiş görüntülerin, birden fazla operatör tarafından izlenmesi mümkündür.

5 66cm 56cm THz+CCTV Sensörü Cobra 4 66 cm. derinliğe ve 56 cm. yüksekliğe sahip olan Cobra 4 ünitesini, güvenlik alt yapısına entegre etmek çok basittir. Birimi sabit kurmak için, şebeke gücü ve ağ bağlantısı, mobil kullanım için ise, harici batarya ve dizüstü bilgisayar yeterli olacaktır.

6 HAVALİMANLARINDA Kİ UYGULAMALAR
Her ne kadar, özgür bir dünyada yaşıyor olsak da, gümrük servisleri, gelen yolcular arasında, kaçak eşya taşıyanları tespit etmek zorundadırlar. Ancak, uluslararası havalimanlarındaki yoğun yolcu trafiği, organize kaçakçıların, bu kontrolden kaçmalarını kolaylaştırmakta ve bu da, gümrük gelirlerinin düşmesine neden olmaktadır. Kaçak eşyayı yakalamak için, gümrük servislerinin, hızlı ve basit bir tarama yapmaları kaçınılmazdır. Havalimanlarındaki bu ihtiyacı karşılamak için tasarlanmış olan Cobra 4, gümrük kanallarına yerleştirildiğinde, çok hızlı tarama yapmaktadır. HAVALİMANLARINDAKİ TARAMA UYGULAMALARI Tekli kontrol için, kapsamlı geliştirilmiş olan BTN Body Scanner alternatif tarama sistemleri, hem gümrük görevlisinin işini azaltmakta hem de bu sistemler için yapılan yatırımın, hızlı bir şekilde, geri dönüşümünü (amortismanını) sağlamaktadır. Yolcudan, üzerindekilerle birlikte, Cobra 4 cihazları arasına girmesi istenir. Yardımcı algılama programı, gümrük veya güvenlik görevlisinin, 3 saniye içinde, gizlenmiş nesneyi (daha iyi) görmesini sağlayacaktır.

7 Bilgisayar Uygulaması
YEREL OPERATÖR Arka Görünüm CCTV görünümü Ön Görünüm Bilgisayar Uygulaması Cobra 4 ön ünitesi Cobra 4 arka ünitesi UZAK OPERATÖR Bilgisayar uygulaması

8 Cobra 4 Cobra 5 6-15 m 3-10 m < 15m 6 90V AC-264V AC
Küçükten büyük boyutlara kadar <3,5m <5m <7m <10m Patlayıcı madde tehdidi gibi büyük nesneler < 15m 6 Saniye başına düşen tarama sayısı 90V AC-264V AC 80W güç tüketimi 3A de 20V DC-28V DC IP52 5, 12 ve 12K NEMA sınıfına eş değer IP65 4 NEMA sınıfına eş değer Algılama Aralığı Nesnenin büyüklüğüne ve şartlara bağlı olarak Nesnenin büyüklüğü ve şartlara bağlı olarak Algılama Performansı Tarama Frekansı Enerji Gereksinimleri Çevresel Değerler

9 Cobra4 | kompakt pasif insanları tarama sistemi
DONANIM: Boyutları: L656mm x W556mm x D204mm | Ağırlık : 24kg Bağıl nem : 95% yoğunlaşmayan Giriş Voltajı : 90V AC-264V AC, 47/63 Hz Güç tüketimi : 90W Çevre etkileşimi: IP52 (NEMA değer 5, 12 ve 12K) Görüntüleme mesafesi : Minimum: 3m, maksimum: 10m TeraHertz görüntüleme : Kullanıcı seçimine göre (siyah-beyaz ve renkli ) SENSÖRLER VE GÖRÜNTÜLEME: Görüş alanı : W750mm x 4.5m (görüş alanı, mesafesi ile doğrusal olarak artar) Sistem sensörleri : THz pasif algılama sensörü, renkli CCTV kamera Frame (kare hızı) : 6 Hz (CCTV ve THz düzgün hizalanmış ve paylaşımlı veri) ENTEGRASYON ÇÖZÜMLERİ Daha büyük güvenlik çözümlerinde, Cobra 4 ile entegre edilen SDK’nın kullanımı kolaydır. Çoklu Cobra 4 ’ ler, mevcut yazılımla izlenebilir, MEVCUT AKSESUARLAR Sağlam üçlü sehpa Hızlı pan/tilt birimi Kalıcı Montaj takımı Kalıcı, uzun ömürlü laptop

10 Cobra5 | kompakt pasif insanları tarama sistemi
DONANIM: Boyutları: L950mm x W684mm x D311mm | Ağırlık : 50kg Bağıl nem : 95% yoğunlaşmayan Giriş Voltajı : 20V DC-28V DC, 3A Akım Güç tüketimi : 80W Çevre etkileşimi: IP65 (NEMA değer 4 güç) Görüntüleme mesafesi : Minimum: 6m, maksimum: 15m TeraHertz görüntüleme : Kullanıcı seçimine göre (siyah-beyaz ve renkli ) SENSÖRLER VE GÖRÜNTÜLEME: Görüş alanı : W1m (W) x 1m 10m (görüş alanı, mesafesi ile doğrusal olarak artar) Sistem sensörleri : +/-20 GHz bant genişliği ile 0.25 THz pasif algılama sensörü, renkli CCTV kamera Frame (kare hızı) : 6 Hz (CCTV ve THz düzgün hizalanmış ve paylaşımlı veri) MEVCUT AKSESUARLAR Sağlam üçlü sehpa Hızlı pan/tilt birimi Araç montaj aparatı Kalıcı Montaj takımı Kalıcı, uzun ömürlü laptop ENTEGRASYON ÇÖZÜMLERİ Daha büyük güvenlik çözümlerinde, Cobra 5 ile entegre edilen SDK’nın kullanımı kolaydır. Çoklu Cobra 5’ ler, mevcut yazılımla izlenebilir,

11 BTN Elektronik Güvenlik
Body Scanner, savunma ve uluslararası güvenlik sektörü için, gelişmiş güvenlik teknolojileri sağlamaktadır. Karmaşık güvenlik operasyonları veya dışarıdan gelen tehdit ve saldırılara karşı konuşlandırılarak, çevre güvenlik akıllı çözümleri ile entegre kullanılabilmektedir. Video-1 Video-2 Video-3 BTN Elektronik Güvenlik İçerenköy Mh. Kayışdağı Cd. Rize Sk. No:7 Ataşehir/İSTANBUL Telefon :  Faks :  Gsm :  E-Posta:


"Uzaktan algılama ve görüntüleme sistemleri" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları