Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline."— Sunum transkripti:

1

2 HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline gelmiştir. “Yollardaki Güvenli Eviniz” mottosu ışığında müşteri memnuniyetini ve güvenliğini hedef alarak; sektörde fark yaratan, lider marka olma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

3 HEDEFLERİMİZE ULAŞIRKEN ;
*Sağladığımız Hizmetlerimizi, değerlere özel önem veren, müşteri taleplerini standartlara uygun üst düzey kalite, doğru zamanlama ve akılcı maliyet prensipleri ile yönetip, beklentilerinin ötesine geçmeyi ana politika olarak benimsemek, *Hedeflerimize ulaşmaya çalışırken, ülkemizin yasal gerekliliklerine  uygun, etkin ve verimli bir kalite sistemi uygulamak, İşimize gösterdiğimiz bu hassasiyet ve önem sayesinde 1 yıl gibi kısa bir sürede sektörlerinde önde gelen 10’a yakın firma ile iş ortaklığımızı gerçekleştirmiş ve istikrarlı büyüme için emin adımlarla yolumuza devam etmekteyiz.

4 SÜREKLİ YENİLİK VE HİZMET YELPAZESİNİ GENİŞLETME; Personel ve Öğrenci taşımacılığı faaliyeti sürdürülürken * VIP taşımacılık, * Transfer & Organizasyon ve 2010 yılında altyapısı tamamlanan; * Filo Araç Kiralama alanında da faaliyet gösterilmeye başlanmış Türkiye de sektöründe öncü firmalara hizmet vermeye başlamıştır.

5 HİZMETLERİMİZ ;

6 ŞİRKETLER İÇİN PERSONEL TAŞIMACILIĞI
Amacımız güvene dayalı kusursuz bir hizmet sunmaktır. İşinize, evinize; sağlıklı, huzurlu, mutlu ve güvenli bir şekilde ulaşmanız vazgeçilmez ilkemizdir. Görevimizin ciddiyetinin ve sorumluluklarımızın farkındayız. OKULLAR İÇİN ÖĞRENCİ TAŞIMACILIĞI Çocuklarınızın, sizin için ne kadar önemli olduğunun bilincindeyiz. Bu bilinç ışığında hareket ederek, onlara sağlanacak hizmetin son derece güvenli olması konusunda üst düzey hassasiyet göstermekteyiz. Bu nedenle, istenmeyen durumları, önceden alınacak tedbirlerle önlemeyi kendimize görev edinip çalışmalarımızı bu şekilde gerçekleştirmekteyiz. Ekibimizi bu sorumluluğu taşıyacak kişilerden oluşturmaktayız. Çağımızın ve sektörümüzün bütün yeniliklerini şirket bünyemize entegre ederek her geçen gün en kaliteli hizmeti vermekteyiz. Farkımız ve misyonumuz: Çocuklarınızı kendi çocuklarımız olarak düşünerek hareket etmemizdir.

7 KONFOR VE LÜKS BİZİM İÇİN STANDART ;
YOĞUNLAŞAN İSTANBUL TRAFİĞİNDE SERVİSLERDE KALMA SÜRESİ GÜNLÜK ORTALAMA 2 SAAT OLARAK BELİRLENMEKTEDİR. HAN TURİZM OLARAK TRAFİKTE GEÇEN BU SÜRELERİ OLABİLDİĞİNCE KALİTELİ OLARAK GEÇİREBİLMENİZ İÇİN ÜST DÜZEYDE KONFORLU VE LÜKS ARAÇLARIMIZLA HİZMET VERMEKTEYİZ.

8 PERİYODİK KONTROL VE DENETİM
BÜTÜN PROJELERİMİZDEKİ ÇALIŞAN ARAÇLAR VE TEDARİKÇİLERİMİZ BÖLGE PROJE SORUMLULARI TARAFINDAN PERİYODİK OLARAK KONTROL EDİLMEKTEDİR.

9 ‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DEĞERLENDİRME ANKETİ’’
EN İYİ HİZMET KALİTESİ İÇİN ; 3 AYLIK PERİYOTLAR HALİNDE YAPILAN ‘’MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ DEĞERLENDİRME ANKETİ’’ SAYESİNDE SUNDUĞUMUZ HİZMET KALİTESİNİ DAHA ÜST SEVİYELERE ÇEKMEKTEYİZ.

10 VIP taşımacılık ve transferlerinizin güvenilir adresi : HAN TURİZM
- Yurtdışından ya da yurtiçinden gelen misafirleriniz için karşılama ve transfer mi yaptırmak istiyorsunuz? - Sorunsuz, güvenli ve evrensel kalitede bir hizmet mi bekliyorsunuz? Öyleyse HAN TURİZM’ in ‘’Tam Zamanında, Kusursuz Hizmet’’ çağrısına kulak verin,rahat edin. Yabancı dil bilen, prezantabl servis müdürlerimiz önderliğinde, trafik kurallarına koşulsuz şartsız riayet eden, güler yüzlü, özel eğitimli sürücülerimiz eşliğinde mükemmel bir hizmet sizleri ve misafirlerinizi bekliyor.

11 YENİ NESİL VIP HİZMET ; YABANCI DİL BİLEN, PREZANTABL
PERSONELİMİZ İLE YERLİ YA DA YABANCI MİSAFİRLERİNİZ GİDECEKLERİ YERLERE YÜKSEK KALİTE VE KONFOR İÇERİSİNDE ULAŞTIRILIR.

12 TRANSFER & ORGANİZASYONLARINIZ İÇİN ;
‘’ YOLLARDAKİ GÜVENLİ EVİNİZ ‘’ SLOGANIYLA YENİ NESİL HİZMET VİZYONUYLA ARAÇ KAPASİTESİ VE SAYISI SORUN OLMAKSIZIN SİZLERE KADAR YAKINIZ.

13 HAN TURİZM Filo Kiralama hizmeti şirketinizin ihtiyacı doğrultusunda belirlenen araçların, belirli bir süre için dönemsel ödemeler karşılığında kiralama yapılmasıdır. Aşağıda belirtilen maliyetlerin tamamı Filo Kiralama bedelinin içerisindedir. HAN TURİZM; * Araçları fabrika çıkışı 0 km ve tam donanımlı (zincir, trafik seti, yangın söndürücü) teslim eder. * Araç teslimatı için herhangi bir ek ücret alınmaz. * Araçların kiralama süresi içindeki tüm teknik bakım ve periyodik bakımlar filo kiralamada aracın bakım kılavuzuna göre düzenli olarak yetkili servislerde yaptırılır ve bu işlem için ödenecek masrafların tamamı HAN TURİZM tarafından karşılanır. * Sigorta kapsamı, kaza ya da hırsızlık gibi olası durumlarda HAN TURİZM kasko poliçesi ve zorunlu trafik sigortası dâhilindeki tüm teminatları karşılar. * Aracın servislerde 48 saatten fazla kalması gereken her türlü durumda mağduriyeti gidermek amacı ile 48 saat içerisinde yerine muadil bir araç verir ve bu araç için ek ücret talep edilmez. * Kasko ve trafik sigorta giderleri HAN TURİZM tarafından karşılanır. * Aracın satın alınması da dâhil oluşan tüm vergiler HAN TURİZM tarafından karşılanır. * Kiralama süresi minimum 12 ay, maksimum 36 aydır. * Filo araç kiralamada araç sayısında ve türünde limit yoktur.

14 MARKA VE MODEL SINIRLAMASI OLMAKSIZIN FİLO KİRALAMA;
FİRMANIZIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA PİYASADA BULUNAN BÜTÜN MARKA VE MODEL ARAÇLARI HİZMETİNİZE SUNUYORUZ.

15 ARAÇ FİLOMUZ Araç filomuz 0-2 yaş arası, klimalı ve konforlu araçlardan oluşmaktadır. Araçlarımız yönetmelikte belirtilen bütün şartlara haiz, sektörde kabul görmüş en iyi markalardan oluşmaktadır. HAN TURİZM olarak araç filomuzu her geçen sene daha da büyüterek hizmet kalitesini en üst seviyeye çıkartmaktayız.

16 ARAÇLARIMIZDA 0-2 YAŞ ARALIĞI
EN İYİ MARKALAR YÜKSEK STANDARTLAR

17 GENİŞ ARAÇ FİLOMUZLA HİZMETİNİZDEYİZ.

18 GPS (Global Positioning System)
KONUMANDIRMA SİSTEMİ WİRELESS (SINIRSIZ İNTERNET BAĞLANTISI) TÜM ARAÇLARIMIZDA STANDART OLARAK SUNULMAKTADIR.

19 SÜRÜCÜLERİMİZ ; Han Turizm bünyesinde çalışan tüm sürücüler; Nazik
Eğitimli Yolcular ile girdikleri diyaloglara üst düzey özen göstermesi gerektiğinin bilincinde olan Sorumluluk sahibi İyi iletişim kurulabilen personel arasından seçilmektedir. Sürücülerimiz tek tip kıyafetleri, trafikteki davranışları ve kurallara dikkat etmeleri ile örnek bir profil çizerler.

20 SÜRÜCÜ VE TEDARİKÇİLERİMİZDE ;
FİRMAMIZIN LOGOSUNU TAŞIYAN KIŞ AYLARI İÇİN GÖMLEK VE KRAVAT, YAZ AYLARI İÇİN T-SHIRT ZORUNLULUĞU BULUNMAKTADIR. GÜNLÜK SAKAL TRAŞLARINI OLMUŞ, DIŞ GÖRÜNÜMLERİ DÜZENLİ, TEMİZ, GÜLER YÜZLÜ, DİKSİYONU DÜZGÜN, TRAFİK VE FİRMAMIZIN KURALLARINA KESİNLİKLE RİAYET EDEN PERSONELDEN OLUŞMAKTADIR.

21 FİRMANIZA REKLAM FIRSATI;
BÜTÜN ARAÇLARIMIZ FİRMAMIZIN LOGOLARINI TEK TİP OLARAK TAŞIMAKTADIR. İSTENİLDİĞİ TAKTİRDE FİRMANIZA AİT LOGOLARDA ARAÇLARIMIZDA KULLANILACAKTIR.

22 DİLEK VE TEMENNİLER SEKTÖRE GETİRDİĞİMİZ YENİLİKLERLE PROFESYONEL TAŞIMACILIKLA FARK YARATAN BİR HİZMET SUNARAK ZİRVEDEKİ YERİMİZİ ALMAYI HEDEFLEMEKTEYİZ. TÜM BU ÇALIŞMA SİSTEMİYLE OLUŞTURDUĞUMUZ REFERANSLARIMIZ ARASINDA SİZLERİ DE GÖRMEK ÜMİDİYLE SİZİN İÇİN HAZIRLADIĞIMIZ TEKLİFİMİZİ UYGUN BULMANIZI ÜMİT EDER, ‘’YOLLARDAKİ GÜVENLİ EVİNİZ’’ OLARAK SAĞLIKLI VE MUTLU YARINLAR DİLERİZ.

23


"HAN TURiZM; Özverili çalışma ile müşterilerinin güvenini kazanmayı başarmış, planlı organizasyon büyümesini sağlayarak sektörde kurumsal bir firma haline." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları