Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Simdi karsilasacaginiz 4 sorudan olusan test sizin profesyonel olup olmadiginizi belirtmek icin yapilmistir. Sorular cok basit oldugu icin hile yapipta.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Simdi karsilasacaginiz 4 sorudan olusan test sizin profesyonel olup olmadiginizi belirtmek icin yapilmistir. Sorular cok basit oldugu icin hile yapipta."— Sunum transkripti:

1 Simdi karsilasacaginiz 4 sorudan olusan test sizin profesyonel olup olmadiginizi belirtmek icin yapilmistir. Sorular cok basit oldugu icin hile yapipta ilerleyen sayfalara hemen bakmayin.

2 Bir zürafayı buzdolabına nasıl koyabilirsiniz.?

3 Doğru cevap: Buzdolabını açıp zürafayı koyun ve kapısını kapatın. Bu test basit işleri en zor yöntemleri kullanarakmı yapma- ya çalışıyorsunuz onu anlamak içindi.

4 2. Bir fili buzdolabına nasıl koyarsınız?

5 Yanlış cevap: Buzdolabını aç fili içine koy ve kapısını kapat. Doğru cevap: Buzdolabını aç zürafayı çıkar fili koy kapısını kapat. Aksiyonlarınızı tekrarlarkenki düşünce yetene- ğinizi ortaya çıkarmak için yapılan testtir.

6 Aslan Kral hayvanlar konferansı düzenliyormuş. Bir hayvan dışında bütün hayvalar katılmış. Hangi hayvan katılmamıştır.?

7 Doğru cevap: FİL Hatırla, Fil buzdolabının içindeydi Hafızanızın testi

8 Tamam, İlk üç soruyu doğru cevaplandırmamış dahi olsanız bir şansınız daha var yeteneklerinizi sergilemek için

9 Geçmeniz gereken bir nehir var fakat timsahlar tarafından istila edilmiş. Nasıl geçebilirsiniz?

10 Doğru cevap: Karşıya Yüzerek. Nedenmi? Bütün timsahlar Hayvanlar Konferansına katılmıştı. Bu test de hatalarınızdan ne kadar çabuk öğrenebildi- ğinizi gösteriyor.

11 Anderson Danışma Şirketine göre profesyonellerin %90 I bu soruları yanlış cevaplandırdı, fakat bir çok anaokul öğrencisi soruların bir kısmını doğru yanıtladı Anderson’a göre bir çok profesyonel 4 yaşındaki çocuğun beynine sahip.

12 Arkadaşlarınızı kızdırmak için bu testi gönderin.


"Simdi karsilasacaginiz 4 sorudan olusan test sizin profesyonel olup olmadiginizi belirtmek icin yapilmistir. Sorular cok basit oldugu icin hile yapipta." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları