Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NATO Gezisi 25-30 Nisan 2014.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NATO Gezisi 25-30 Nisan 2014."— Sunum transkripti:

1 NATO Gezisi 25-30 Nisan 2014

2 HAVA KUVVETLERİ BÜYÜK BİR AİLEDİR
Belçika'da görev yapan Havacı Komutanlarımızın daveti üzerine organize edilen NATO Gezisi kapsamında NATO Karargâhı / SHAPE Karargâhı / PARİS / BRUGGE / BRÜKSEL görülmüş ve Hava Liselilerin ulaşım dahil tüm masrafları Belçika'da görevli Havacı Komutanlarımız tarafından karşılanmıştır. BELÇİKA Nisan 2014

3 Paris Kültür Gezisi Birinci gün Paris Kültür Gezisi kapsamında Zafer Anıtı, Askerî Müze ve Napolyon'un mezarı gezilmiştir.

4 Paris Kültür Gezisi Şehrin dünyaca ünlü Champs Elysses (Şanzelize) Caddesi'nden Eiffel Kulesi'ne doğru yürüyüş yapılmış, gezi esnasında Fransa Askerî Lisesi önünde hatıra fotoğrafı çekilmiştir.

5 Paris Kültür Gezisi Gezinin sonunda Eiffel Kulesi'ne çıkılmış ve çevresi gezilmiştir.

6 Brugge Kültür Gezisi İkinci gün Kuzeyin Venedik'i olarak adlandırılan Brugge Kültür Gezisi icra edilmiştir. Açık hava müzesi şeklindeki şehrin önemli yerleri ziyaret edilmiş ve son olarak kanalda tekne turu yapılmıştır.

7 Brugge Kültür Gezisi

8 SHAPE Karargâhı/Mons NATO Gezisi boyunca hem Mons'ta hem de Brüksel'de görev yapan Komutanlarımız bizleri bir an olsun yalnız bırakmadı. Karargâh ziyaretlerine ilave olarak, bizleri evlerinde de en iyi şekilde ağırladılar.

9 SHAPE Karargâhı/Mons Komutanlarımız, çok değerli eşleri ve çocukları ile beraber büyük bir aile olduk.

10 SHAPE Karargâhı/Mons NATO Askeri Kanadının yönetildiği SHAPE Karargâhı gezisinde; NMR Başkanımız Tümg. Salih ULUSOY ziyaret edilmiş ve karargâhta görevli subaylar ile bizim için düzenlenen öğle yemeği faaliyeti icra edilmiştir.

11 NATO Karargâhı/Brüksel

12 NATO Karargâhı/Brüksel
Son gün NATO'nun en büyük karargâhını görmek üzere Brüksel'e gidilmiş, karargâhta TMR Başkanımız Korg.Ferit GÜLER ziyaret edilmiştir.

13 NATO Karargâhı/Brüksel
Ayrıca, Havacı Komutanlarımız, T.C. Daimi Temsilciliği, karargâh birimleri ve özel olarak en üst düzey toplantıların icra edildiği toplantı salonu gezilmiştir.

14 Brüksel Kültür Gezisi Karargâhtan sonra Brüksel'de bulunan Atomium yapısı ve dinazorların bulunduğu Tarih Müzesi gezilmiştir.

15 Brüksel Kültür Gezisi Brüksel'in tarihi meydanı olan Grand Place ve şehrin sembolü olan çeşme görülmüştür.

16 NATO Karargâhı/Brüksel
Brüksel'deki son günümüzde Komutanlarımız bizler için çok güzel bir yemek planladı. NATO gezisi bittiğinde; havacı olduğumuz için ne kadar şanslı olduğumuzu, Komutanlarımızın bizlere ne kadar değer verdiğini ve Hava Kuvvetlerinin neden büyük bir aile olduğunu bir kez daha anladık.

17 Bizi destekleyen tüm Komutanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.
HAVA KUVVETLERİ BÜYÜK BİR AİLEDİR Bizi destekleyen tüm Komutanlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz.


"NATO Gezisi 25-30 Nisan 2014." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları