Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

C1 DÜZEYİ SÖZLÜ SINAVI Atina – Tesaloniki 2013 ΚΠ γ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "C1 DÜZEYİ SÖZLÜ SINAVI Atina – Tesaloniki 2013 ΚΠ γ."— Sunum transkripti:

1 C1 DÜZEYİ SÖZLÜ SINAVI Atina – Tesaloniki 2013 ΚΠ γ

2 DEĞERLENDİRME SÜRECİ

3 RESMİ DEĞERLENDİRME FORMUNUN KULLANIMI

4 RESMİ DEĞERLENDİRME FORMUNUN KULLANIMI (1):
Adayların adları ve kod numaralarının ilgili formların üzerinde olduğundan emin olun. Her iki değerlendirici, sütunlardaki kutucukcukları siyah ya da mavi tükenmez kalemle işaretler.

5 RESMİ DEĞERLENDİRME FORMUNUN KULLANIMI (2):
1. Değerlendirici (sınavı yürüten değil, yan tarafta sessiz oturan kişi), formun sol tarafındaki sütunda bulunan kutucukları işaretler. 2. Değerlendirici, adaylar salondan ayrıldıktan sonra sağ taraftaki sütunda bulunan kutucukları işaretler. Her aday için genel değerlendirme (sınavın toplam notu) elektronik olarak hesaplanır, bu yüzden formda bunun için ayrı bir alan bulunmamaktadır.

6 NOT VERİRKEN AŞAĞIDAKİLERİ UNUTMAYIN (1):
Sözlü sınav için olası en yüksek puan: 20 0 (sıfır) yalnızca hiçbir şekilde Türkçe bilgisi olmayan adaylara ya da yanıt vermeyenlere değil, ayrıca C1 düzeyi beklentilerine uygun yanıtlar veremeyen adaylara da verilir. (Değerlendirme Ölçütleri’ne bakın.)

7 NOT VERİRKEN AŞAĞIDAKİLERİ UNUTMAYIN (2):
Değerlendiriciler notlamalarını ayrı ayrı yaptıkları için değerlendirmeleri farklı olabilir. Vereceğiniz nota ilişkin son kararınızı vermeden formu işaretlemeyin. Değerlendirme Formu’nu nasıl işaretleyeceğinizi bildiğiniz- den emin olun. Herhangi bir şekilde buruşuk ya da hasarlı olmaması beklenen form üzerinde yapılacak düzeltmeler kabul edilmemektedir. Ancak, eğer bir hata yaparsanız ve düzeltmeniz gerekiyorsa, formu Sınav Merkezi Komisyonu’na götürün, orada sorununuzla ilgili size yardımcı olacaklardır.

8 Her ölçüt için uygun kutucuğu
gösterildiği şekilde doldurun: -

9 SINAV GÜNÜNÜN SONUNDA

10 SINAV GÜNÜNÜN SONUNDA:
Aday kitapçıklarını, Sınav Görevlisi Paketlerini ve Sözlü Performans Değerlendirme Formlarını Sınav Merkezi Komisyonu’na TESLİM EDİN. HİÇBİR SINAV BELGESİNİ MERKEZDEN DIŞARI ÇIKARMAYIN.

11 SINAV MERKEZİ’NDEN AYRILMADAN:
Sınav görevlisi olarak görevlerinizi tamamladıktan sonra “Mayıs 2013 KPG Sözlü Sınav Geri Bildirim Formu”nu doldurun ve Sınav Merkezi Komisyonu’na teslim edin.


"C1 DÜZEYİ SÖZLÜ SINAVI Atina – Tesaloniki 2013 ΚΠ γ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları