Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Demirciler Sitesi 6. Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Demirciler Sitesi 6. Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K"— Sunum transkripti:

1 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

2 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
Biz Kimiz? 2006 yılından bu yana T.C. Ulaştırma Bakanlığı ve T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından verilen Src ve Psikoteknik Belgeleri ve Tüm yetki belgelerinin, belgelendirme işlemlerinin danışmanlığını yapan Global Mt firmasında görev yapan profesyonel ekibimiz,  2009 yılına geldiğimizde ise varolan geniş ve kaliteli kurumsal müşteri yelpazesini daha iyi, daha kaliteli ve daha kolay hizmet verebilmek için Danışmanı olduğumuz şirketlerin bir bölümüne bu profesyonel ekibimizin kurmuş olduğu;  GLOBAL MERKEZ DANIŞMANLIK ORGANİZASYON BELGELENDİRME VE ARACILIK HİZMETLERİ firmamız ile tecrübeli kadromuz ve Karayolu Mevzuat Danışmanlarımızın yoğun çalışması sonucu, İl dışı Eğitim, Muafiyet ve Psikoteknik Organizasyonların yapılması ile birlikte mevcut olan danışmanlık sektörünün yanı sıra 7 büyük sigorta devi olan firmaya bağlı olarak sigorta aracılık hizmetlerini sürdürmekteyiz. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

3 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
Hizmetlerimiz Danışmanlık, Eğitim ve Müşavirlik Konularındaki Hizmetlerimiz - ÜDY-Üst Düzey Yönetici Eğitimleri - ODY-Orta Düzey Yönetici Eğitimleri - SRC-Sürücü Eğitim ve Muafiyet - Psikoteknik Danışmanlığı - Yetki Belgeleri ve Türleri Danışmanlığı - Sigorta Aracılık Hizmetleri Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

4 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
ÜDY ÜDY-Üst Düzey Yönetici Eğitimleri Karayolu Taşıma Yönetmeliği’nin 12/ e maddesine göre; B1, C2, D1, L1, L2, M2, M3, N2, P2, R1, R2, ve T1 türü yetki belgesi kapsamında faaliyette bulunanlar, gösterecekleri faaliyet alanlarına uygun en az bir adet Üst Düzey Yönetici (ÜDY Türü Mesleki Yeterlilik Belgesi) ve bir adet Orta Düzey Yönetici (ODY Türü Mesleki Yeterlilik Belgesi) belgelerine sahip kişileri istihdam etmek zorundadırlar ÜDY Mesleki Yeterlilik Belgeleri Hakkında Hususlar Üst Düzey Yönetici (ÜDY): Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında faaliyet gösteren bir gerçek veya tüzel kişiliği temsil ve ilzam ederek ve/veya bunların tamamını fiilen sevk ve idare ederek sürekli ve etkin bir şekilde yöneten Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyesi, Genel Müdür, Genel Koordinatör, Genel Sekreter ve benzeri konumdaki veya bu unvanlarla istihdam edilen kişileri ifade eder. ÜDY Türü Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdaki türlere ayrılır; • ÜDY1: Uluslararası yolcu taşımacılığı • ÜDY2: Yurtiçi yolcu taşımacılığı • ÜDY3: Uluslararası eşya-kargo taşımacılığı • ÜDY4: Yurtiçi eşya-kargo taşımacılığı Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

5 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
ODY ODY-Orta Düzey Yönetici Eğitimleri A1, A2, A3, B2, C3, D2, F1, F2, G1, G2, G3, G4, H2, H1, K3, M1, N1, P1, T2 ve T3 türü yetki belgesi kapsamında faaliyette bulunanlar gösterecekleri faaliyet alanlarına uygun en az bir adet Orta Düzey Yönetici (ODY Türü Mesleki Yeterlilik Belgesi) belgelerine sahip kişiyi, K1 Belgesi tüzel kişilik adına alınmış ise, en az bir adet Orta Düzey Yönetici Belgesi’ ne sahip kişiyi istihdam etmek zorundadır. ODY Mesleki Yeterlilik Belgeleri Hakkında Hususlar: Orta düzey yönetici (ODY): Karayolu Taşıma Yönetmeliği kapsamında faaliyet gösteren bir gerçek veya tüzel kişiliğin veya buna ait bağımsız bir birimin taşımacılık faaliyetlerini sürekli ve etkin bir şekilde sevk ve idare eden müdür/idareci, şef, uzman, operasyon yöneticisi, operatör ve benzeri unvanlar ile istihdam edilen kişileri ifade eder ODY Türü Mesleki Yeterlilik Belgesi aşağıdaki türlere ayrılır; ODY1: Uluslararası yolcu taşımacılığı ODY2: Yurtiçi yolcu taşımacılığı ODY3: Uluslararası eşya-kargo taşımacılığı ODY4: Yurtiçi eşya-kargo taşımacılığı Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

6 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
SRC SRC BELGESİ NASIL ALINIR: T.C. Ulaştırma Bakanlığının yeni çıkarmış olduğu Kanun ve Yönetmeliği gereği, bu belgeler 2 farklı şekilde alınabilir. Bunlardan biri Muafiyet diye adlandırılan yani, TARİHİNDEN ÖNCE, C, D, E sınıfı ehliyet ve (C, D, E sınıflarında sigorta şartı aranmaz) B sınıfı ehliyet almış ayrıca SSK VEYA BAĞKUR BAŞLANGICI olanlara verilir, diğer bir şekilde TARİHİNDEN SONRA, , C, D, E sınıfı ehliyet ve (C, D, E sınıflarında sigorta şartı aranmaz) B sınıfı ehliyet almış ayrıca SSK VEYA BAĞKUR BAŞLANGICI BU TARİHTEN SONRA ise bu kişiler Muafiyetten faydalanamamakta olup, SRC eğitimlerine girip eğitimleri bittikten sonra eğitimi aldıkları ilde açılacak sınavlara gireceklerdir. Belirtilmiş olan tarihten ÖNCE ehliyet alanların ve SSK veya Bağ kur başlangıcı olanların hazırlaması gereken belgeler aşağıdaki gibidir. Muafiyet İçin Gerekli Evraklar; Ehliyet Fotokopisi, Kimlik Fotokopisi, SSK veya Bağkur gün dökümü (İnternetten alınması da uygundur), 2 adet Resim Belirtilmiş olan tarihten SONRA ehliyet alanların ve SSK veya Bağ kur başlangıcı olanların hazırlaması gereken belgeler aşağıdaki gibidir. Eğitim İçin Gereken Evraklar; Ehliyet Fotokopisi Kimlik Fotokopisi En az İlkokul Diploma Fotokopisi veya Öğrenci Belgesi 6 adet Resim SRC1 BELGESİ: ULUSLARARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI SRC2 BELGESİ: YURTİÇİ YOLCU TAŞIMACILIĞI SRC3 BELGESİ: ULUSLARARASI YÜK-EŞYA TAŞIMACILIĞI SRC4 BELGESİ: YURTİÇİ YÜK-EŞYA TAŞIMACILIĞI Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

7 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
PSİKOTEKNİK T.C. Ulaştırma Bakanlığı’nın 4925 sayılı Karayolu Taşıma Kanunun 60.Maddesinin e bendi gereği sürücülerin bedeni ve psikoteknik açıdan sağlıklı olduklarını gösteren bir sağlık raporunu her beş yılda bir almaları. Bu belgeyi almak için SRC belgesindeki gibi tarih şartı veya sigorta şartı aranmamakta olup, sadece Ehliyet almış olması yeterlidir. Bu belgeyi almak için ise gerekli evraklar aşağıdaki gibidir. Psikoteknik İçin Gerekli Evraklar: Ehliyet Fotokopisi Kimlik Fotokopisi 3 adet Resim Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

8 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
YETKİ BELGELERİ 25384 SAYILI RESMİ GAZETE’DE YAYINLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİREN KARAYOLU TAŞIMA YÖNETMELİĞİ 6. MADDE; YETKİ BELGESİ ALMA ZORUNLULUĞU, BU YÖNETMELİK KAPSAMINDA FAALİYETTE BULUNACAK GERÇEK VE TÜZEL KİŞİLER İÇİNDİR DER. Bu Yönetmelik kapsamında faaliyette bulunacak gerçek ve tüzel kişilerin; Taşımacılık, acentelik, taşıma işleri komisyonculuğu, nakliyat ambarı işletmeciliği, kargo işletmeciliği, lojistik işletmeciliği, taşıma işleri organizatörlüğü, dağıtım işleri, terminal işletmeciliği, oto kiralama işletmeciliği ve benzeri faaliyetleri yapabilmeleri için Bakanlıktan yetki belgesi alınması zorunludur. Yetki belgesi alınmadan, muhtevası bu Yönetmelikte belirtilen herhangi bir faaliyette bulunulamaz. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

9 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
YETKİ BELGELERİ Karayolu Taşıma Yönetmeliği 6. Madde’de açıklanan Yetki Belgesi Türleri A Yetki Belgesi: Ticari amaçla otomobil ile yolcu taşımacılığı ve oto kiralama işletmeciliği yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. A1 Yetki Belgesi: Otomobil ile şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapacaklara verilir. A2 Yetki Belgesi: Otomobil ile uluslararası yolcu taşımacılığı yapacaklara verilir. A3 Yetki Belgesi: Oto kiralama işletmeciliği yapacaklara verilir. B Yetki Belgesi: Ticari amaçla otobüs ile uluslararası yolcu taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. B1 Yetki Belgesi: Belirli bir ücret ve zaman tarifesine göre, otobüs ile düzenli yolcu taşımacılığı yapacaklara verilir. B2 Yetki Belgesi: a)Belirli bir zaman tarifesine uymaksızın yolcu durumuna göre arızi sefer düzenleyerek taşıma yapacaklara; b) Önceden gruplandırılmış yolcuları bir hareket noktasından alıp aynı hareket noktasına götürmek ve/veya getirmek suretiyle mekik sefer düzenleyerek taşıma yapacaklara; c) 1618 sayılı Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu ile bu Kanuna göre hazırlanarak yayımlanan Seyahat Acenteleri Yönetmeliği hükümlerine göre kurulmuş Seyahat Acenteliği Belgesine sahip olanlara verilir. B3 Yetki Belgesi: Yetki belgesi sahibinin kendi adına ticari olarak kayıt ve tescil edilmiş taşıt veya taşıtlarla, sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili personelini taşıyacak ve ticari maksatla taşımacılık yapmayacaklara verilir. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

10 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
YETKİ BELGELERİ C Yetki Belgesi (Değişik: RG –26053): Ticari amaçla uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. C1 Yetki Belgesi: Yetki belgesi sahibinin kendi adına ticari olarak kayıt ve tescil edilmiş taşıt veya taşıtlarla, sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak ve ticari maksatla taşımacılık yapmayacaklara verilir. C2 Yetki Belgesi: Belirli bir zaman tarifesine göre ve/veya belirli bir zaman tarifesine uymaksızın eşya durumuna göre sefer düzenleyerek taşıma yapacaklara verilir. C3 Yetki Belgesi: Ev ve büro eşyası taşıması yapacaklara verilir. D Yetki Belgesi: Ticari amaçla otobüs ile şehirlerarası yolcu taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. D1 Yetki Belgesi: Belirli bir ücret ve zaman tarifesine göre otobüs ile düzenli yolcu taşımacılığı yapacaklara verilir. D2 Yetki Belgesi: a) Belirli bir zaman tarifesine uymaksızın yolcu durumuna göre arızi sefer düzenleyerek taşıma yapacaklara; b) Önceden gruplandırılmış yolcuları bir hareket noktasından alıp aynı hareket noktasına götürmek ve/veya getirmek suretiyle mekik sefer düzenleyerek taşıma yapacaklara; c) 1618 sayılı Seyahat Acenteleri ve Seyahat Acenteleri Birliği Kanunu ile bu Kanuna göre hazırlanarak yayımlanan Seyahat Acenteleri Yönetmeliği hükümlerine göre kurulmuş Seyahat Acenteliği Belgesine sahip olanlara verilir. D3 Yetki Belgesi: Yetki belgesi sahibinin adına ticari olarak kayıt ve tescil edilmiş taşıt/taşıtlarla, sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili personelini taşıyacak ve ticari maksatla taşımacılık yapmayacaklara verilir. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

11 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
YETKİ BELGELERİ E Yetki Belgesi: Ticari amaçla yolcu ve eşya taşımacılığı yapacak kamu kurum ve kuruluşlarına verilir. E1 Yetki Belgesi: Yurtiçi ve/veya uluslararası yolcu taşımacılığı yapacaklara verilir. E2 Yetki Belgesi: Yurtiçi ve/veya uluslararası eşya taşımacılığı yapacaklara verilir. F Yetki Belgesi: Ticari amaçla yolcu taşımacılığı konusunda acentelik yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. F1 Yetki Belgesi: Yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda acentelik yapacaklara, F2 Yetki Belgesi (Değişik: RG – 26351): Uluslararası ve yurtiçi yolcu taşımacılığı konusunda acentelik yapacaklara verilir. G Yetki Belgesi: Ticari amaçla eşya ve kargo taşımacılığı konusunda acentelik yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. G1 Yetki Belgesi: Yurtiçi eşya taşımacılığı konusunda acentelik yapacaklara verilir. G2 Yetki Belgesi (Değişik: RG – 26053): Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılığı konusunda acentelik yapacaklara verilir. G3 Yetki Belgesi: Yurtiçi kargo taşımacılığı konusunda acentelik yapacaklara verilir. G4 Yetki Belgesi (Değişik: RG – 26053): Uluslararası ve yurtiçi kargo taşımacılığı konusunda acentelik yapacaklara verilir. H Yetki Belgesi: Ticari amaçla eşya taşımacılığı konusunda komisyonculuk yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. H1 Yetki Belgesi: Yurtiçi eşya taşımacılığı konusunda komisyonculuk yapacaklara, H2 Yetki Belgesi (Değişik: RG – 26053): Uluslararası ve yurtiçi eşya taşımacılığı konusunda komisyonculuk yapacaklara verilir. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

12 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
YETKİ BELGELERİ K Yetki Belgesi: Ticari amaçla yurtiçi eşya taşımacılığı yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. K1 Yetki Belgesi: Belirli bir zaman tarifesine göre ve/veya belirli bir zaman tarifesine uymaksızın eşya taşımacılığı yapacaklara verilir. K2 Yetki Belgesi: Taşımacının kendi adına ticari olarak kayıt ve tescil edilmiş taşıt veya taşıtlarla, sadece kendi esas iştigal konusu ile ilgili eşya taşımacılığı yapacak ve ticari maksatla taşımacılık yapmayacaklara verilir. K3 Yetki Belgesi: Ev ve büro eşyası taşımacılığı yapacaklara verilir. L Yetki Belgesi: Ticari amaçla lojistik işletmeciliği yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. L1 Yetki Belgesi: Yurtiçi lojistik işletmeciliği yapacaklara verilir. L2 Yetki Belgesi (Değişik: RG – 26053): Uluslararası ve yurtiçi lojistik işletmeciliği yapacaklara verilir. M Yetki Belgesi: Ticari amaçla kargo işletmeciliği yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. M1 Yetki Belgesi: İl sınırları içerisinde kargo işletmeciliği yapacaklara verilir. M2 Yetki Belgesi: Yurtiçi kargo işletmeciliği yapacaklara verilir. M3 Yetki Belgesi (Değişik: RG –26053): Uluslararası ve yurtiçi kargo işletmeciliği yapacaklara verilir. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

13 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
YETKİ BELGELERİ N Yetki Belgesi: Ticari amaçla il sınırları içinde ve yurtiçi nakliyat ambarı işletmeciliği yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. N1 Yetki Belgesi: İl sınırları içinde nakliyat ambarı işletmeciliği yapacaklara verilir. N2 Yetki Belgesi: Yurtiçi nakliyat ambarı işletmeciliği yapacaklara verilir. P Yetki Belgesi: Dağıtıcılık yapacak gerçek ve tüzel kişilere verilir. P1 Yetki Belgesi: İl sınırları içinde dağıtım yapacaklara verilir. P2 Yetki Belgesi: Yurtiçinde dağıtım yapacaklara verilir. R Yetki Belgesi: Ticari amaçla yurtiçi ve uluslararasında taşıma işleri organizatörlüğü yapacak tüzel kişilere verilir. R1 Yetki Belgesi: Yurtiçi taşıma işleri organizatörlüğü yapacaklara, R2 Yetki Belgesi (Değişik: RG –26053): Uluslararası ve yurtiçi taşıma işleri organizatörlüğü yapacaklara verilir. T Yetki Belgesi: Terminal işletmeciliği yapacak tüzel kişiler ile kamu kurum ve kuruluşlarına verilir. T1 Yetki Belgesi: Büyükşehir Belediyesi sınırları içinde bulunan yolcu terminali işletmeciliği yapacaklara verilir. T2 Yetki Belgesi: Büyükşehir Belediyesi sınırları dışında kalan yerleşim birimlerindeki yolcu terminali işletmeciliği yapacaklara verilir. T3 Yetki Belgesi: Eşya terminali işletmeciliği yapacaklara verilir. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

14 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
YILLIK DANIŞMANLIK 4925 Sayılı Karayolu Taşıma Kanunu ve Yönetmeliği çerçevesinde tüm mevzuatlar ve genelgeler çerçevesinde önceden bilgilendirme sayesinde cezai şartlardan kurtulmanız için ve değişen mevzuat ve genelgeler nedeniyle belgenizi bu kapsamda cezai şartlardan da koruyabilmeniz için konularında uzman ve çalıştığımız firmalara değer katan ekibimizle hizmetinizdeyiz. Uzmanlarımıza her türlü sorularınızı yöneltebilirsiniz. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

15 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
SİGORTA Ülkemizin önde gelen 7 büyük sigorta devi olan firmaların acentalar aracılığı ile sigorta hizmetlerini vermekteyiz.Lütfen fiyat teklifi için danışmanlarımızı arayınız. Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :

16 E-Mail : info@globalmerkez.com Web. Sayfa : www.globalmerkez.com
İNSANLARIN GÜVENİNİ KAYBETMEKTENSE PARA KAYBETMEYİ TERCİH EDERİZ. GLOBAL MERKEZ Demirciler Sitesi 6.Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K.4 N Zeytinburnu-İstanbul/Türkiye Davutpaşa V.D.: SRC 1 (77 21) Faks: Web. Sayfa :


"Demirciler Sitesi 6. Yol Galaxy 1 İş Merkezi No: 83 K" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları