Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NERO NEDİR NASIL KURULUR ?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NERO NEDİR NASIL KURULUR ?"— Sunum transkripti:

1 NERO NEDİR NASIL KURULUR ?
NERO (CD VE DVD ) NERO NEDİR NASIL KURULUR ?

2 NERO KURULUM

3 Kurulum dosyalarında bulunan setup dosyası için yada Nero CD nizi taktığınızda ototmatik olarak başlayan bir setup ile başlayacaktır.İlk olarak kurmak istediğiniz nero programını seçtiğinizde aşağıdaki gibi bir görüntü gelecektir.

4 Bu bölümde ileri diyerek kuruluma başlayacaksınız
Bu bölümde ileri diyerek kuruluma başlayacaksınız.Daha sonra sizden kururum için bir kullanıcı adı isteyecektir.Burda istediğinizi girebilirsiniz ve ileriye tıklayabilirsiniz.Biz enkisa.com olarak giriş yaptık ve ileriyi tıkladık.Tabi orjinal bir ürün kullanacağınız için ise verilen serial numarasını girmenizi gerekmektedir.Aksi halde ürünü deneme sürümü olarak kullanacaksınız.

5 Aşağıdaki bölümde ise özel ve genel olarak iki farklı durum var
Aşağıdaki bölümde ise özel ve genel olarak iki farklı durum var.Bunlar size verilen farklı iki seçenektir.Genel derseniz bir kullanıcı için hangi uygulamar var ise onları kuracaktır ve kullanacaksınız.Özel derseniz ise kurulması gereken eklentileri siz belirlersiniz.

6 NERO NEDİR NE İÇİN KULLANILIR ?
Uzun yıllardır CD ve DVD yazma amacıyla kullanılan programlarda birisi olan Nero, basit ve sade arayüzüne rağmen gelişen özellikleri ve sürüm farklılıkları nedeniyle kafa karıştırabiliyor. Aşağıda görsel anlatımla desteklediğimiz bilgilerden yararlanarak Nero ile CD ve DVD yazmahakkında bilgiler alabilirsiniz. Ancak öncelikle Nero ya da Nero Free sürümlerinden birisini indirerek bilgisayarınıza kurun.

7 NERO İLE CD YAZMA Nero Kullanım Rehberi
Uzun yıllardır CD ve DVD yazma amacıyla kullanılan programlarda birisi olan Nero, basit ve sade arayüzüne rağmen gelişen özellikleri ve sürüm farklılıkları nedeniyle kafa karıştırabiliyor. Aşağıda görsel anlatımla desteklediğimiz bilgilerden yararlanarak Nero ile CD ve DVD yazmahakkında bilgiler alabilirsiniz. Ancak öncelikle Nero ya da Nero Free sürümlerinden birisini indirerek bilgisayarınıza kurun. Nero ile CD – DVD Nasıl Yazılır? Aşağıda ki anlatım Nero StartSmart üzerinden yapılacaktır. Programı Başlat > Programlar ya da Başlangıç menüsünden başlattıktan sonraüst menüden Veri bölümüne oradan da Veri Yazma ve Kopyalama Bölümüne tıklayın.

8 Karşınıza çıkan ekranda yazmak istediğiniz medya türünün (CD, DVD, Blu-Ray) formatını seçin.

9 Oluşturacağınız kalıp içerisinde hangi dosyaları yazmak istiyorsanız sürükle – bırak ya da Eklebutonunu kullanarak ekleyin.

10 YAZMA İŞLEMİ CD’nize yazmak istediğiniz tüm dosya ve klasörler, ilgili ekran üzerinde listelenecektir. Dilerseniz yazmak istemediğiniz dosyaları Kaldır butonunu kullanarak silebilir ya da boyut ölçüsünde yeni dosyalar ekleyebilirsiniz. Sonraki adımda Disk Adı, Güncel Kayıt Aygıtı ve Kopya Sayısını belirledikten sonra yazma işlemini başlatabilirsiniz.

11

12


"NERO NEDİR NASIL KURULUR ?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları