Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu"— Sunum transkripti:

1 Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu

2 Açlığını Gider Sistemi’ne Giriş
Acliginigider.com/merchant web adresinde gidip veya Açlığını Gider Üye İşyeri uygulamasını açıp. Sistemin size atamış olduğu ‘Kullanıcı Adı’ ve ‘Şifre’yi belirtilen alanlara yazarak Açlığını Gider Sistemine giriş yapabilirsiniz.

3 Yan Menü Açlığını Gider Sistemi’ne giriş yaptıktan sonra karşınıza gelecek olan ‘Yan Menü’ kısmındaki konu başlıklarını kullanarak istediğiniz menüye geçiş yapabilirsiniz.

4 Pano Pano : ‘Gelen Siparişleri’ görmenizi ‘Son 30 Günlük Toplam Satış’ listesini görmenizi ve ‘Ürünlere Göre Son 30 Günün Toplam Satış’ listesini görmenizi sağlar. * ‘Gelen Siparişler’ ‘Sipariş Tamamlandı’ veya ‘Sipariş İptal Edildi’ olarak tarafınızdan düzenlenmelidir.

5 İşletme Bilgisi ‘Restoran Bilgisi’ işletmenizin genel bilgileri, teslimat bölgelerini düzenleyebilirsiniz. ‘Bilgi’ kısmında işletmenizin tanıtımını yazabilirsiniz. ‘Üyelik Bilgisi’ kısmından asıl hesap şifrenizi değiştirebilirsiniz. ‘Google Map’ kısmında işletmenizin bulunduğu konumu ayarlayabilirsiniz. *Google map konumunuzun hatasız olması ve ilk teslimat bolgenizin içinde bulunduğunuz mahalle olması sistemin hatasız çalışması için kritik önemdedir.

6 Ayarlar İşletmenize ait logo ve görselleri bu kısımda ‘Gözat’ tuşuna tıklayarak ekleyebilir ya da değiştirebilirisiniz. ‘Order Options’ Müşterilerinizden siparişlerini SMS ile teyidini isteyebilirsiniz. Ürünlerinizi düzenleyebilir, İşletmenizin kendiniz kapatabilir veya sipariş alımını durdurabilirsiniz.

7 Ayarlar İşletmenizin internet adresini sayfanıza ekleyebilirsiniz.
‘Kupon’ ya da ‘Teslimat Saatleri’ ile ilgili düzenlemeyi sağlayabilir. ‘Ödeme Seçeneklerini’ belirleyebilirsiniz. ‘Teslimat’ ve ‘Gel Al’ siparişleri için minimum ve maksimum miktarlarını oluşturabilirsiniz.

8 Ayarlar ‘Paketleme Ücretleri’ oluşturabilirsiniz.
‘Paketleme Ücreti’ alıyorsanız buraya miktarı girebilirsiniz. ‘Vergi’ ve ‘Teslimat Ücreti’, ‘Tahmini Teslimat Süresi’ bilgilerinizi girebilirsiniz. ‘Teslimat Bölgesi’ seçmiş olduğunuz mahalleler içerisinde ne mesafeye kadar paket gönderdiğinizi belirlemenizi sağlar. Tamamına gönderim yapmak istiyorsanız bu kısmı boş bırakın. *Bölgenin içinde fakat mesafenin dışında kalan kullanıcılar Gel Al seçeneğinden faydalanabilir.

9 Ayarlar Çalışma Saatleri : ‘Zaman Dilimi’nizi belirledikten sonra faaliyet gösterdiğiniz günleri ve saatleri ekranda görüldüğü üzere düzenleme sağlayabilirsiniz. *Öğle tatili vermediğiniz durumlarda sadece sağ tarafı doldurmanız yeterlidir, öğle tatili veren mekanların sabah ve öğleden sonra calışma saatleri olarak sağ ve sol kısmı doldurmaları gerekmektedir.

10 Ayarlar İşletme olarak ileri tarihler için sipariş alıp almama hakkını kullanmanızı sağlar. ‘Kapalı Mesajı’ ve ‘Tatil Dolayısıyla Kapalı Mesajı’ Çalışma saatleri dışındaki zamanlarda yayınlanıcak bir mesajlarınızı oluşturmanızı sağlar. ‘Tatiller’ Kapalı olucağınız günleri önceden sisteme giriş yapmanızı sağlar.

11 Yiyecek Kategorisi Yiyecek Kategorisi : Menünüzün iskeletini oluşturucak olan kategori başlıklarınızı oluşturmanızı sağlar. ‘Yeni Ekle’ butonu ile ekleme yapabilirsiniz. ‘Sırala’ butonu ile kategorilerinizi istediğiniz şekilde sıralayabilirsiniz. *AçlığınıGider olarak bütün işletmelerde düzen ve benzer görüntü sağlamak amacıyla kategorilerinizi kampanyalı menüler, başlangıçlar, ana yemekler, tatlılar ve içecekler sıralamasına uygun bir şekilde yapmanızı rica ederiz.

12 Boyutlar Boyutlar : Menünüzde yer alıcak yiyeceklerin, içeceklerin veya bu alanda satışını yapmak istediğiniz ürünlerinizin boyutlandırma seçeneklerini eklemenizi ve/veya düzenlemenizi sağlar. * Belirli bir boyutlandırmanız yoksa ‘Standart’ diye bir boyut tanımlayıp bütün ürünleri bu boyutta seçmeniz gerekecektir.

13 Menüdekiler Menüdekiler : Menünüzde yer alıcak ürünlerinizin yer aldığı ekrandır. Bu ekran menünüze yeni ürünler eklemenizi, olanları düzenlemenizi veya değişiklik yapanızı sağlar. *Yeni ekle tuşuna tıklayıp yeni kayıtlar yapabilirsiniz.

14 Menüdekiler – Yeni Ekle
Yiyecek Adı: Menüdeki ürün adı Açıklama: Ürünün detaylı bilgisi içindir. Yiyecek Kategorisi: Menü Kategorisi Boyutlar: Hangi boyut hangi fiyatta Kaydet: Bilgileri kaydetmenizi sağlar Yeni Ekle: Yeni ürün eklemenizi sağlar.

15 Sıkça Yapılan Hatalar *Yeni ürün oluştururken ‘Yeni Ürün’ tuşuna basmadan kayıt edilmiş ürünün üzerinde düzenleme yapıp ‘Kaydet’ tuşuna basmak. *Sisteme giriş yaparken acliginigider.com/merchant adresini düzgün yazmamış olmak veya Kullanıcı Adı ve Şifresini hatalı girmek. *Google Map konum seçiminde adres bilgisinin yanlış yazılmasından dolayı konum bulunamaması. *Teslimat bölgelerini resmi isimleri olarak seçilip girilmesi gerekmektedir.


"Açlığını Gider Detaylı Kullanım Kılavuzu" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları