Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

EBSCOhost ile Arama Hatırlatmaları Oluşturma

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "EBSCOhost ile Arama Hatırlatmaları Oluşturma"— Sunum transkripti:

1 EBSCOhost ile Arama Hatırlatmaları Oluşturma
Kullanıcı Kılavuzu EBSCOhost ile Arama Hatırlatmaları Oluşturma support.ebsco.com

2 Arama hatırlatmaları oluşturmak, bir konu ile ilgili yeni sonuçlar EBSCOhost içerisine eklendiğinde otomatik e-posta bildirimleri göndermek suretiyle değerli araştırma vaktinizden tasarruf ettirir.

3 Sonuç listesinden bir arama hatırlatması oluşturmak oldukça basittir ve hızlıca yapılabilir. Aramanızı yaptıktan sonra, sonuçların hemen üzerindeki paylaş bağlantısına tıklayınız ve açılan menüden e-posta hatırlatmasını seçiniz.

4 Sonuç listesinde hatırlatma oluşturma ekranı belirecektir
Sonuç listesinde hatırlatma oluşturma ekranı belirecektir. Hatırlatmaları ya da aramaları kaydetmeden önce My EBSCOhost klasörünüze giriş yapmanız gerekmektedir. Kişisel klasörünüze giriş yapmak ya da yeni bir hesap oluşturmak için oturum aç bağlantısına tıklayınız.

5 Kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz ve oturum aç butonuna tıklayınız. Eğer bir kullanıcı adına ve şifreye ihtiyacınız varsa, yeni bir hesap oluştur bağlantısına tıklayınız ve yönlendirmeleri takip ediniz. Arama ve dergi hatırlatmaları gibi kaydedilen aramalar da ücretsiz olarak oluşturulan kişisel (My EBSCOhost) klasörünüzde saklanır folder.

6 Açılır listelerden hatırlatma sıklığını ve sonuçların formatını seçerek hatırlatma oluşturma formunu tamamlayınız. Hatırlatmaların gönderilmesi gereken e-posta adresini giriniz ve hatırlatmayı kaydet butonuna tıklayınız. Eğer arama hatırlatmaları için tüm özelleştirme seçeneklerini görüntülemek isterseniz gelişmiş ayarlar bağlantısına tıklayınız.

7 Online yardım sisteminin tamamını görmek istediğinizde yardım linkine tıklayınız.

8 Daha fazla bilgi için: EBSCO Destek Sayfası: EBSCO Türkiye Destek Sayfası: YouTube EBSCO Türkiye:


"EBSCOhost ile Arama Hatırlatmaları Oluşturma" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları