Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?"— Sunum transkripti:

1

2 ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?
Her yıl Mart-Mayıs aylarında İstanbul’da düzenlenen kurumsal şirket çalışanlarının katılımıyla, hizmetleri ve katılımcı kitlesiyle Türkiye'nin bu alandaki en büyük ve en profesyonel  kurumlar arası futbol ligidir. NEDEN ETMD LİGİ ? Futbol dünyasının ünlü konukları ile kura çekilişi Canlı Maç Yayını (HD) Her Maçın Canlı Anlatımı ( Spiker ) Her Maçın Detaylı Haberi Her Maçın Editörlerce Yorumlanması Her Maçın Profesyonel Fotoğrafları Her Maçın Full HD Videosu Maç Sonu Röportajlar Oyuncu & Takım İstatistikleri Profesyonel Maç Topu

3 CANLI YAYIN ETMD Ligi’nde tüm maçlar, Spiker anlatımlı ve HD kalitesinde Canlı olarak yayınlanır.

4 STATÜ a. Kendi grubundaki 4 garanti maçında en çok puanı toplayan 4 takım, tur atlar. Bu andan itibaren etkinlik, tek maç eliminasyon sistemiyle devam eder. b. Maçlar 7 x 7 şeklinde oynanır. Takım kadroları 7 as ve 8 yedek olmak üzere en fazla 15 kişiden oluşabilir. c. Kadrodaki oyuncuların tamamının o şirketin en az 2 aylık sigortalı çalışanı olması gerekmektedir. d. Profesyonel futbol lisansına sahip hiçbir oyuncu OYNAYAMAZ. e. Faal Amatör futbol lisansına sahip sadece 1 oyuncu OYNAYABİLİR. f. Maçlar, Cumartesi günleri 09:00 – 22:00 saatleri arasında oynanır. (Olağanüstü durumlarda değişiklik gösterebilir.)

5 KURA ÇEKİLİŞİ ETMD Ligi Kura Çekilişi, şirket yöneticileri ve ünlü konukların katılımıyla gerçekleşir.

6 SEZON TAKVİMİ 2017 SEZONU Kura Çekilişi : 01 Mart 2017
Lig Başlangıç Tarihi : 04 Mart 2017 İl Finalleri : 06 Mayıs 2017

7 Yoğun Seyirci Katılımı
FARKLI BİR ETKİNLİK Artan personel motivasyonu Şirket İçi Dayanışma Yoğun Seyirci Katılımı Basın Toplantıları Elit Katılımcılar

8 2017 Sezonu Katılım Ücreti :
KATILIM ÜCRETİ ETMD LİGİ 2017 Sezonu Katılım Ücreti : 5,500 ₺ + KDV 04 Mart – 06 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek olan 2017 Sezonunun katılımını içerir. Tüm katılımcıların 4 maç garantisi vardır. Tüm ETMD Ligi organizasyon hizmetleri, katılım fiyatına dahildir.

9 İLETİŞİM Adres : Dikilitaş Eren Sok. Özsoy Plaza No:10 D:11-12 Beşiktaş/İstanbul Tel : Fax: Gsm : / Tanju AKLEMAN Web :


"ETMD LİGİ NEDİR ? NEDEN ETMD LİGİ ?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları