Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BASKETBalL CHALLENGE CUP

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BASKETBalL CHALLENGE CUP"— Sunum transkripti:

1 BASKETBalL CHALLENGE CUP 2014 - 2015
Kasım 2014 – Haziran 2015

2 Basketball Challenge Cup Amacı Nedir ?
Büyük erkek kategorisinde mücadele eden sporcuların elit bir ortamda daha fazla maç yapma şansı bulmalarını,yapılacak olan yarışmalar ve aktivitelerle sporcu ailelerinin de bu atmosferde yer almalarını maç görüntülerinin çekilmesi,haftanın oyuncusu haftanın takımı haftanın antrenörü gibi seçimlerle oyuncu ve takımların yüksek motivasyonla sezon boyu oynamalarını amaçlayan bir turnuvadır.

3 Basketball Challenge Cup’ın Kulübünüze Faydaları
* Takıma Güven, Bağlılık ve Takım Ruhu. Takım bilinirliği, * Maç zamanlarındaki esneklik. * Müzik yayını yarışmalar ve aktivitelerle dinamik bir spor ortamı. * Bc cup kulüpler dernekler oluşumlar organizasyonlar odalar ve henüz kulüp olmamış basketbol sever herkese açık bir turnuva olması. * Turnuva maç gün ve saatleri çalışan sporcularımızda düşünülerek hafta içi akşam saat dan sonra planlanması.

4 Basketball Challenge Cup’ın Sporculara Faydaları
Sağlıklı Yaşam Daha fazla maç imkanı Nezih bir ortamda spor yapma şansı

5 Basketball Challenge Cup Spor Tesisleri
Organizasyonumuz Teşvikiye spor salonunda gerçekleştirilecektir. Scoreboard 4 adet Soyunma Odası Cafe Ücretsiz Otopark Açık Basketbol Alanı Müzik Sistemi gibi önemli detaylar orada aktif spor yapacak ve maç izleyeceklerin keyifli zaman geçirmesini sağlamaktadır.

6 Basketball Challenge Cup Katılım Koşulları
Kulüpler bir takım, ister daha fazlası ile katılım sağlayabilir. Bc cup da takımlar arası oyuncu transferi yoktur. Lisans şartı aranmaz.Organizasyonun vereceği akreditasyon kartları ile sahaya çıkılır. Herhangi bir yaş kısıtlaması durumu söz konusu değildir. Herkesin katılımına açıktır. Her tür sporcuya yönelik bir etkinliktir.

7 Basketball Challenge Cup Basketbol 3 lü ve 5 li
Kategori : Büyük Erkekler Yer : Teşvikiye Spor Salonu Format : Statu katılımcı sayısına göre belirlenecektir. Takım Oluşumu : 16 Kişilik liste, 12 kişilik kadro ile sahaya çıkış maçta oyun alanında 5 kişi. Üniforma : 4-99 Arası numaralandırılmış formalar. Ücret : 2250 TL (İki Bin İkiyüz Elli Türk Lirası)

8 Basketball Challenge Cup İletişim Bilgilerimiz
Merkez Mahallesi Darülaceze caddesi No:2 Şişli - İstanbul T: (212) F: (212) Gökay KIZILTUĞ


"BASKETBalL CHALLENGE CUP" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları