Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sektör Profesyonelleri Danışmanı

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sektör Profesyonelleri Danışmanı"— Sunum transkripti:

1 Sektör Profesyonelleri Danışmanı
Yayınıdır Desteği ile.. 15.000 Baskı Genel Tanıtım

2 Genel Tanıtım Paxadvisor Dergisi, Turizm Restaurant Yatırımcıları ve İşletmecileri Derneği (TURYİD) yayınıdır. Tripadvisor tarafından desteklenmektedir. TURYİD üyeleri başta olmak üzere kişiye özel olarak ücretsiz adet restorana ulaşmaktadır. Tirajı adettir. 2 ayda bir yayınlanmaktadır. Restoranların sahip/işletmeci, şef ve idari işler kontaklarına gönderilmektedir. Dergi içeriğine ve dağıtımına Tripadvisor destek sağlamaktadır.

3 Paxadvisor Reklamverene Ne Fayda Sağlar?
Markanızın restorancılık sektörü profesyonellerine direkt ve en etkili şekilde ulaşmasını sağlar. Dergi az sayıda ilan yayın politikası uyguladığından, görünürlüğünüz en yüksek seviyededir. İçeriği okunan bir dergide, özel proje ile ilan kullanım seçenekleriyle verimli dönüş sağlayabilirsiniz. Toplamda Türkiye’de en yüksek ciroyu gerçekleştiren TURYİD üye restoranlarına en kolay erişim kanalıdır.

4 Okur Hedef Kitlesi Paxadvisor Dergisi’nin öncelikli okur hedef kitlesini, TURYİD üye restoranları profesyonelleri oluşturmaktadır. Müteakip olarak diğer restoranlar okur hedef kitlesi teşkil etmektedir. Dergi işletme sahibi, şef ve idari işler (satın alma/operasyon) yetkililerine özel olarak ulaştırıldığından nitelikli ve yüksek profilli bir okura erişmektedir. Derginin aynı işletme içerisindeki personel arasındaki sirkülasyonu ile okur sayısı kişiye ulaşmaktadır.

5 Dergi İçeriği Paxadvisor, sadece restorancılık sektörü profesyonellerine ve TURYİD tarafından belirlenen hedef kitle içerik beklentileri çerçevesinde hazırlanmaktadır. Paxadvisor’ı diğer sektör dergilerinden ayıran en temel özellik, az sayıda ilana yer verip; memnuniyet sağlayan nitelikli makalelere ağırlık vermesidir. İçerikte restoranlar için üretim (mutfak), servis, müşteri memnuniyeti, pazarlama/satış, tedarik, iş gücü yönetimi, eğitim, sektörel trendler, gastronomi, profesyonel görüşleri gibi başlıklarda özel üretim içerik sunulmaktadır.

6 İlan Kullanım Alanları
Paxadvisor, markaların dergi içerisinde görünürlüğünü güçlendirmek için az sayıda ilan almaktadır. Bununla birlikte Paxadvisor Dergisi içerisinde üç temel kullanım formatı sunmaktadır İlan sayfası kullanımı 2. Özel Ürün Yerleştirmeli Konu (*) 3. Tavsiye Edilen Tedarikçiler (**)

7 2. Özel Ürün Yerleştirmeli Konu (*)
1. Sayıda Yayınlanan Örnek «TheFork» Uygulaması 2. Özel Ürün Yerleştirmeli Konu (*) Slogan (USP) Fayda Açıklaması Ürün Yerleştirme Logo Özel proje uygulamasıdır. «Marka» hedef ve beklentileri belirlenir. İçerik «Marka» ile müşterek Paxadvisor içerik ekibi tarafından oluşturulur. Dergi görsel bütünlüğü içerisinde tasarım dergimiz tarafından uygulanır. «Marka» konuyla birlikte işlenir ve güçlü bir referans göndermesi icra edilir.

8 3. Tavsiye Edilen Tedarikçiler (**)
2. Sayıda Yayınlanacak Örnek Uygulaması 3. Tavsiye Edilen Tedarikçiler (**) Özel tanıtım projesi uygulamasıdır. Dergi içerisinde 2. sayıda «Tavsiye Edilen Tedarikçiler» bağlığı ile sunulacaktır. Bir sayfa alanda 6 adet Marka’ya yer verilecektir. Firma/Marka adı, açıklama ve fotoğraf kullanımı olacaktır. Sektör, ürün/hizmet, yetkili kişi, telefon, web ve e-posta adresi ile sıcak satışa yönelik bir takdim olacaktır. Özellikle spesifik ürün/hizmet takdiminde etkili bir kullanım olacağı öngörülmektedir.

9 Reklam Müdürü: Eda Günaydın eda@paxadvisor
Reklam Müdürü: Eda Günaydın Mobil: Ofis: Adres: Cihangir Mah. Kazancı Yokuşu Sağıroğlu Sok. No:14/ Beyoğlu İstanbul Türkiye Teşekkür ederiz…


"Sektör Profesyonelleri Danışmanı" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları