Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

TOPLU MAİL GÖNDERİM PROGRAMI ATOMIC MAIL SENDER KULLANIM KLAVUZU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "TOPLU MAİL GÖNDERİM PROGRAMI ATOMIC MAIL SENDER KULLANIM KLAVUZU."— Sunum transkripti:

1 TOPLU MAİL GÖNDERİM PROGRAMI ATOMIC MAIL SENDER KULLANIM KLAVUZU

2 "Next " tuşuna basarak kuruluma devam ediniz. Kurulum dosyasını bilgisayarınıza indirdikten sonra, kurulumu işlemini başlatmalısınız. Daha sonra resim de görüldüğü gibi OK tuşuna basınız. Program kurulum esnasında İngilizcedir. Kurulduktan sonra Türkçeye çevirebilirsiniz.

3 Sonra ki ekranda "Next " tuşuna basarak kuruluma devam ediniz.

4

5

6 "Next " tuşuna basarak kuruluma devam ediniz.

7 Boşlukta ki bölüme aşağıda ki gibi, lisans anahtarınızı yapıştırdıktan sonra "Next " tuşuna basarak kuruluma devam ediniz.

8 “Install” seçeneğini işaretleyerek, kuruluma devam ediniz.

9 Aşağıda ki gibi “ Launch Atomic Mail Sender” seçeneğini işaretleyerek, “Finish”e basınız

10 Burada “Add” tuşuna basarak, gönderim yapacağınız mail adresinin bağlı olduğu mail server ı yada ip numarasını yazmalısınız.

11 Aşağıda, tanitim@atompark.com mail adresinin bağlı bulunduğu mail server örnek verilmiştir.tanitim@atompark.com Siz de kendi mail adresinizin bağlı bulunduğu mail serverı yazınız ve “OK” tuşuna basınız. Mail serverınızın adını ya da ip numarasını hosting firmanızdan öğrenebilirsiniz.

12 Burada “Open Atomic Mail Sender” seçeneği ile sonra ki adıma geçiniz.

13 Bu ekranda, kendinize ait bilgileri ve gönderim yapacağınız mail adresini doğru bir şekilde giriniz. Unutmayınız ; buraya yazacağınız email adresi,daha önce yazdığınız mail servera bağlı olmalıdır.

14 Bu bölüm de, Evet seçeneği ile lisans anahtarınızı aktif hale getiriniz. Aşağıda ki gibi bir uyarı aldığınız da lisansınız aktif hale gelmiş demektir.

15 Settings >>Change Language>>Turkish seçeneğini işaretleyerek,programı Türkçe yapabilirsiniz.

16 Gerekli ayarları yapmak için, Ayarlar >>Genel Ayarlar bölümünü seçiniz.

17 Bu bölüm de en üstte ki SMTP yazan sekmeye tıklayınız.

18 Email nasıl gönderilir bölümünün karşısın da bulunan “ yalnızca dış SMTP kullan ” seçeneğini işaretleyiniz.

19 SMTP server : yazan bölüme mail adresinizin bulunduğu mail serverı yazınız ve yanında ki değeri 587 yapınız. Onay bölümün de : ESMTP – RFC 2554 (önerilir ) seçeneğini işaretleyiniz. Şifreleme bölümün de : SSL seçeneğini ya da Hayır ı seçeniz. Login bölümüne : Mail gönderimi yapacağınız mail adresinizi yanına da bu mail adresinin şifresini yazınız. Gönderici Email bölümüne : Mail gönderimi yapacağınız mail adresinizi tekrar yazınız. Mail adresiniz, mutlaka en üstteki SMTP server a bağlı bir adres olmalıdır.

20 Gönderimleriniz de zaman aralığı kullanmak için ; Dişler bölümüne herhangi bir değer giriniz. Bekleme bölümüne kaç saniye ya da dakika beklemesini isterseniz onu yazınız. Messages bölümüne ise kaç mail gönderdikten sonra beklemeye geçmesini isterseniz onu yazınız. Burada ki örnekte Her, 20 mesajı gönderdikten sonra 15 saniye ara ver talimatını vermiş bulunmakta.

21 “Tamam" tuşuna basarak kuruluma devam ediniz.

22

23

24 “Gönder" tuşuna bastıktan sonra aşağıda ki ekran görünecektir.

25 Tüm ayarlarınızı doğru yapmışsanız aşağıda ki ekran görünecektir.

26 Ayarlarınızın herhangi birinde yanlışlık yapmışsanız aşağıda ki ekran görünecektir. Böyle olduğu takdir de Ayarlar bölümünden SMTP server ayarlarınızı kontrol ediniz.Ayarlar bölümünden SMTP server ayarlarınızı kontrol ediniz.

27 Mesajınızı hazırladıktan sonra, ALICILAR sekmesine tıklayarak alıcı ekleyebilirsiniz.

28

29

30

31

32


"TOPLU MAİL GÖNDERİM PROGRAMI ATOMIC MAIL SENDER KULLANIM KLAVUZU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları