Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI."— Sunum transkripti:

1 RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

2 Silver Peak TÜM TCP tabanlı çalışan uygulamalarının WAN hatlarındaki gecikmelerden olumsuz etkilenmemesi için basitçe TCP Pencere boyutlarını dinamik olarak min 64K ile max 1GB arasında ayalar ve bu sayede gecikme etkisini en aza indirmiş olur. Silver Peak bu işlemi TÜM TCP uygulamaları için gerçekleştirir. Ve uygulama bazlı optimizasyon yapan üreticilerin aksine en küçük üründe 8.000 EŞ ZAMANLI OPTİMİZE EDİLMİŞ BAĞLANTI SAYISINI sağlayarak hiçbir trafiğinizi bypass etmeden optimize etmenizi sağlar. EVET RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

3 EVET RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

4 SSL için özel anahtar ister, nedenleri; 1.Riverbed, cache disk ‘ini default olarak şifrelemeden kullanır. Bu yüzden SSL sertifikasını merkez de tutar ve şubedeki cihaz da SSL ihtiyacı olduğu zaman SSL anahtarını merkez den şubeye iletir ve SSL anahtarı şubedeki cihazın RAM ‘i üzerinde şifresiz olarak saklanır. Silver-Peak bu şekilde çalışmanın güvenli olmadığı düşünerek SSL anahtarını ister. 2.Silver Peak ise merkez ve tüm şubelerde SSL anahtarını AES-256 ile hem config dosyasında hemde AES-256 şifrelenmiş disk üzerinde saklar. 3.Bu her üreticinin kendine özel çalışma prensibinden ibarettir. Ancak her iki çözümde nihayetinde uç noktalarda SSL anahtarına ihtiyacı olacaktır. Sadece saklama yöntemleri faklıdır. RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

5 WAN Optimizasyon çözümleri tamamen yazılım yeteneklerine bağlı bir teknolojidir. Optimizasyon işlemi Riverbed de RiOS ve Silver Peak de ise VOXA yazılımı tarafından gerçekleştirilir. Bu uygulamalar standart x64 mimari sunucular üzerinde çalışmakta. Silver Peak 50%+ sattığı çözümler tamamen yazılım tabanlıdır. Günümüzün teknolojisi Software Defiend çözümler. Ki Silver Peak bu alanda lider çözümlere sahiptir. Ayrıca resimde göründüğü üzere donanım çözümleri de mevcut. EVET RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

6 Silver Peak fiziksel cihazlarda 1/10Gbps Fiber veya Bakır Internal Bypass kartlarını desteklemekte. EVET RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

7 Silver Peak ‘in fiziksel ürünlerin tümünde SSD diskler kullanılmakta. EVET RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

8 Mobil Client uygulaması yoktur, nedenleri; 1.Silver Peak çözümleri Data Center to Data Center veya Branch için tasarlanmıştır. 2.Mobile WANoP çözümü bundan 7-8 yıl önce kullanımı ideal bir çözümdü. Ancak günümüzde her yerden 3G/4G hızında çalışmaktayız. Size karmaşaya gerek var mı? NOT: Neden karmaşa? Çünkü, Mobile WANoP uygulamaları çeşitli işletim sistemleri örneğin XP, 7, 8, 10 veya x64 veya x86 olmasından dolayı ayrıca Anti Virüs veya firewall gibi uygulamaların olduğu durumda kullanımı zor ve verimsiz olduğu tecrübe ile kanıtlanmıştır. RIVERBED’İN HATALIH REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

9 1.Silver Peak maksimum veri tekilleştirme performansı sağlayabilmesi için 60+ dinamik algoritma kullanarak küçük boyutlu disklerde dahil en iyi performansı sağlar. Bunun için karşılıklı 2 üründe benzer testleri yaparak neden donanımsal sıkıştırmaya ihtiyaç olmadığını açıklayacaktır. 2.Ayrıca Silver Peak sanal çözümlerde maksimum 4TB ve fiziksel ürünlerde fiziksek kapasitenin sağladığı kadar tekilleştirme alanı sağlamakta. EVET RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

10 Silver Peak WAN Optimizasyonu çözümlerinin içinde en gelişmiş SaaS, IaaS, DRaaS, BaaS gibi servisleri optimize etmesi için çözümleri mevcuttur. Adobe Creative Cloud Box ConstantContact CornerstoneOnDemand Dropbox Eloqua GoToAssist GoToMeeting GoToTraining GoToWebinar Lithium LiveOps Marketo NetSuite Microsoft Office 365 Parature Pardot ExactTarget Intuit Salesforce.com ServiceNow SuccessFactors SugarCRM Taleo Ultimate Software Workday ZenDesk ZohoOffice EVET RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

11 Silver-Peak uygulama performansı ölçe çözümü değildir, Nedenleri; 1.Silver Peak ‘in tek odağı A noktasından B noktasına en hızlı ve en verimli şekilde veri transferini hızlandırmak ve AR-GE bütçesinin %100 ‘ü tamamen bu yöndedir. 2.Silver-Peak’in odak noktası trafik optimizasyonu olduğu için bu yönde bir izleme sağlar. Anlık LAN, WAN, Uygulama ve protokol tipine göre optimize edilmiş veri durumunu monitör edebilir, bölgelerinde raporlarını aynı anda karşılaştırabilirsiniz, kritik durumlar alarmlar alıp müdahale edebilirsiniz. 3.Riverbed’te tam anlamıyla uygulama performansı izlenmek istiyorsa OPNET yazılımı satın alınmalı. Buda ekstra maliyet anlamına gelmektedir. Bu tarafta çözüm isteniyorsa Silver-Peak’in distribütörü Vitel A.Ş.’in diğer markası ManageEngine ürünleri kullanılarak bundle bir paket sunulabilir. Ayrıca Netflow verisini paylaşan tüm 3rd parti ürünlerle Silver-Peak entegre çalışır. Riverbed sadece kendi çözümlerini adreslemektedir. RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI.

12 KAYNAKÇA http://www.silver-peak.com/sites/default/files/infoctr/silver-peak_ds_nx_1.pdf http://www.silver-peak.com/sites/default/files/infoctr/silver-peak_ds_vx-virtual-wan- optimization.pdf http://www.silver-peak.com/sites/default/files/infoctr/silver-peak_cp_kingston_0.pdf http://www.silver-peak.com/use-cases/cloud-optimization


"RIVERBED’İN HATALI REKABET ANALİZİNE SILVER-PEAK ‘İN CEVAPLARI." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları