Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ."— Sunum transkripti:

1

2 KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

3 ARALIK AYI FAALİYETLERİ

4 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ARALIK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 16 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR.

5 1.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU  “WORLDFOOD İSTANBUL 2016 24.ULUSLARARASI GIDA ÜRÜNLERİ VE TEKNOLOJİLERİ FUARI”NA KATILIM SAĞLANMASI KONUSUNDA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNULMUŞTUR. 2. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI TARIMSAL VE HAYVANSAL ÜRÜNLERİN ÜRETİM VE İMALATI GRUBU  İLİMİZDE İÇİNDE OLMAK ÜZERE ÜLKE GENELİNDE GİTTİKÇE YAYGINLAŞAN ŞAP HASTALIĞI KONUSUNDA BESİCİLERİN BİLİNÇLENDİRİLMESİ AMACI İLE SEMİNERLER PLANLANMASI NOKTASINDA GİRİŞİMLERDE BULUNULMASINA KARAR VERİLDİ.

6 3.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI MOTORLU ARAÇLARIN ALIM SATIM YEDEK PARÇA TİCARETİ GRUBU  ŞASE İŞLEMLERİNİN KOMİTE BAŞKANI NURSAİT KÜÇÜKYILDIZ TARAFINDAN ARAŞTIRILARAK ÖNÜMÜZDEKİ AY DÜZENLENECEK OLAN KOMİTE TOPLANTISINDA GÜNDEME ALINMASINA KARAR VERİLDİ. 4. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI İNŞAAT TAAHHÜT MADENCİLİK İŞLERİ GRUBU  İNŞAAT SEKTÖRÜNDE YAPI DENETİM İLE İLGİLİ YAŞANAN SORUNLARI GÖRÜŞMEK ÜZERE YAPI DENETİM FİRMALARI İLE ODAMIZDA TOPLANTI PLANLANMASINA KARAR VERİLDİ.

7 5. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI EV VE BÜRO AMAÇLI ÜRÜNLERİ VE TEKSTİL GİYİM TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ GRUBU  KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL SORUNLAR, GÜNLÜK PİYASA KOŞULLARI VE GELİŞMELER HAKKINDA KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMUŞLARDIR. 6.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI GIDA YİYECEK İÇECEK VE YAŞ SEBZE MEYVE GRUBU  SEBZE VE MEYVE KOMİSYONCULARI SİTESİNİN MEVCUT SORUNLARININ ÇÖZÜMÜ KONUSUNDA GİRİŞİMDE BULUNMAK ÜZERE BELEDİYE YETKİLİLERİ İLE İLETİŞİME GEÇİLMESİ,

8 7.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI SAĞLIK VE VETERİNERLİK ECZANE VE FİNANS MEDİKAL FAALİYETLERİ GRUBU  ODAMIZ 2016 YILI EĞİTİM PROGRAMI ÇERÇEVESİNDE SİGORTA ACENTELERİNE YÖNELİK OLARAK “ÇAPRAZ SATIŞ TEKNİKLERİ (ZORUNLU TRAFİK SİGORTASI OLANA KASKO SİGORTASI ÖNERİLMESİ VE DEPREM SİGORTASI OLANA KONUT SİGORTASI ÖNERİLMESİ GİBİ)” KONULARIN GÜNDEME ALINMASI, EĞİTİMLERİ DÜZENLEMEK ÜZERE TÜRK SİGORTA ENSTİTÜSÜ VAKFI (TSEV) İLE İLETİŞİME GEÇİLMESİNE KARAR VERİLDİ. 8.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI İNŞAAT SARF MALZEMELERİ TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ GRUBU  İNŞAAT SERTÖRÜ İLE İLGİLİ ÇEŞİTLİ KURUMLARDAN GELEN RAYİÇ BEDELLERİ KONUSUNDA TESPİTLER YAPILDI.

9 10.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI KONAKLAMA RESTORAN VE TURİZM HİZMETLERİ GRUBU  ARALIK AYI İTİBARİ İLE BAŞLAYACAK OLAN İRAN-VAN UÇUŞ SEFERLERİ İLE İLGİLİ TURİZM SEYAHAT ACENTELERİ İLE BİR ARAYA GELİNEREK UÇUŞLARIN SÜREKLİLİK KAZANMASI NOKTASINDA YAPILABİLECEKLER HAKKINDA GÜNDEM OLUŞTURULMASI,  10-13 ARALIK TARİHLERİ ARASINDA İZMİR’DE YAPILAN TRAVEL TURKEY TURİZM FUARINA İLİŞKİN DEĞERLENDİRMELER YAPILMIŞTIR. 9.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI NAKLİYE YÜK VE YOLCU TAŞIMACILIĞI GRUBU  KOMİTE ÜYELERİ, SEKTÖREL SORUNLAR VE GELİŞMELER HAKKINDA KARŞILIKLI GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNMUŞLARDIR.

10 11.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI DIŞ TİCARET VE SERMAYE ŞİRKETLERİ GRUBU  MÜFETTİŞLER TARAFINDAN SINIR TİCARETİ İLE UĞRAŞAN ÜYELERİMİZİN MENŞE BELGELERİNİN SAHTE OLDUĞU İDDİASI İLE AÇILAN DAVA SONUCU İNCELENDİ.  URUMİYE TİCARET, SANAYİ VE MADENCİLİK ODASI’NIN OCAK AYINDA OLUŞTURULACAK BİR HEYET TARAFINDAN ZİYARET EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ. 12.MESLEK KOMİTESİ KARARLARI AKARYAKIT LPG KÖMÜR TOPTAN VE PERAKENDE TİCARETİ GRUBU  MESLEK KOMİTESİNİN 28 AYDA YAPMIŞ OLDUĞU GİRİŞİMLERİN ÇALIŞMA DOSYASI HALİNE GETİRİLMESİ,  ELEKTRİK KESİNTİLERİ ESNASINDA İŞLETMELERDE YAŞANAN ZARARLARIN KARŞILANMASI İLE İLGİLİ BİR HEYET OLUŞTURULARAK TEDAŞ’IN ZİYARET EDİLMESİNE KARAR VERİLDİ.

11 DİĞER FAALİYETLER

12 TOKİ’nin yaptığı konutları kendilerine zorla yüksek fiyata satmaya çalıştıklarını iddia eden TOKİ mağdurları yaşanan mağduriyetin önlenmesi konusunda odamızı ziyaret etti.

13 10-13 Aralık tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Travel Turkey Fuarı’na katılım sağlandı.

14 Bölgemizde yaşanan çatışmalı ortamın bir an önce son bulması için Van Barış İnisiyatifi bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

15 Yönetim Kurulu Başkanımız Y.Y.Ü. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Genç Ekonomistler Topluluğu’nun düzenlediği seminere katılarak kent ekonomisini değerlendirdi.

16 Başkale 1. Ekonomi Çalıştayı Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

17 İlgili yasa gereği 1 Ocak 2016 tarihinden itibaren zorunlu kılınacak olan E-Fatura ve E-Defter konusunda Eğitimi düzenlendi.

18 Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda /Borsa Yönetim Kurulu Başkanları ile TOBB ev sahipliğinde istişare toplantısı yapıldı.

19 ‘Gençlik Merkezleri 2015 Değerlendirme ve 2016 Planlama Toplantısı’ yapıldı. Toplantıda 54 kursiyere KOSGEB Girişimcilik Sertifikaları verildi.

20 Teknokent Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

21 3 Aralık Dünya Engeliler Günü nedeniyle Yüzüncü Yıl Üniversitesi tarafından organize edilen tekerlikle sandalye basketbol maçında, Engellilerle bir araya gelindi.

22 İran’ın Salmas Kenti Belediye Başkanı, Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı ve beraberindeki heyet Odamızı ziyaret etti.

23 Yönetim Kurulu Başkanımız ve beraberindeki heyet İran’da düzenlenen Türkiye - İran İş Formuna katlım sağladı.


"KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları