Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU 1.1.2009\31.12.2009 Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU 1.1.2009\31.12.2009 Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde."— Sunum transkripti:

1 KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU 1.1.2009\31.12.2009 Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde ip eğitimi tekrarları yapıldı. ŞUBAT-2009 İtfaiye Haftası etkinlikleri çerçevesinde Burak Bora Anadolu Meslek Lisesi Milli Eğitim Okulu, Yakacık Lisesi öğrencilerine temel afet bilinci eğitimleri verildi. Yangın ve yangın güvenliği tatbikatları yapıldı. Siemens, Kartal Belediyesi Sivil Savunma Müdürlüğü ve Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği ilçemizdeki çeşitli kurumları ziyaret etti. HAZİRAN-2009 6-7 Haziran Büyükada’da kamp yapıldı. Kartal’dan çeşitli mahallelerden MAG’lar bu kampa iştirak etti.

2 KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU AĞUSTOS-2009 2-3-4-5 Ağustos Kapadokya(performans eğitimleri ve gezi programına kartal ilçesinden çok sayıda arkadaş katıldı) gezisi düzenlendi. 17 Ağustos etkinlikleri için 400 MAG İzmit körfez ilçesinde seminer\forum ve akşam yürüyüşü için bir araya gelindi. Kartaldan çok sayıda katılımcı oldu. Kartal Mahalle afet gönüllüleri derneği ve Kartal Belediyesi Strateji Müdürlüğünde Planlama toplantıları yapıldı. 22-23 Ağustos günü acil durum müdahale ekipleri toplantısı mahallelerde duyuruldu ve Kartal Mag-der ve Kartal Belediyesi sivil savunma müdürlüğü arasında protokol hazırlıkları toplantısı yapıldı. Sağnak yağış ve su taşkınlarının yarattığı ani su baskınlarında Kartal Fen işleri müdürlüğü Kartal Zabıtası, Kartal Sivil savunma müdürlüğü ve Kartal Mahalle afet Gönüllüleri Derneği Cumhuriyet Mahallesi Yunus Ve Kartal merkezde su taşkınlarına karşı ortak müdahalelerde bulundu.

3 KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU EKİM-2009 15 Ekim 2009 Onbirinci Mag Çalıştayına çok sayıda arkadaşla katkıda bulundu. ADAMALKAR projesinin hayata geçirilmesi için ortak çalışma kararı alındı. KASIM-2009 11-12 Kasım Ayvazpınar arama-kurtarma eğitim kampına ilçemizdeki MAG’lar katıldı eğitimler tekrarlandı ve performans ölçümleri yapıldı. Kartal Belediye başkanlığı meclisi afet komisyonu ile toplantılar yapıldı. Kartal MAG-DER konseyinin oluşturduğu çalışma grubuna katıldı. İtfaiye okulunun İBİTEM eğitim programına acil müdahale ekiplerinin oluşturulması için yapılan ilk çalışmaya kartaldan gönüllülerde katıldı. ARALIK-2009 İtafaiyedeki arama kurtarma eğitimleri tamamlandı. Şile kampına ve eğitim tatbikatına Kartal’dan gönüllüler katıldı. 21-22 Kasım Yalakdere kampına Kartal’dan mahalle afet gönüllüleri derneği üyeleri katıldı.

4 KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU OCAK-2010 Kartal mahalle afet gönüllüleri derneği ve sivil savunma müdürlüğü belediye başkanlığı görüşüne sunulmak üzere ortak bir protokol çerçevesinde çalışmalarını tamamladı. Kartal belediyesi çocuk gelişim merkezinde 4-6 yaş grubuna yönelik eğitimleri birlikte vermek üzere bir çalışma yaptı. 2010 sivil savunma haftası etkinlikler: Kartal ilçe milli eğitim, Kartal belediyesi sivil savunma müdürlüğü, Kartal itfaiye grup müdürlüğü ve Kartal mahalle afet gönüllüleri derneğince programa alındı.

5 KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU Çalışmalarımız bundan ibarettir. Katılımcı arkadaşlara saygılarımızı sunarız. KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLÜLERİ DERNEK BAŞKANI ŞENOL KARASU


"KARTAL MAHALLE AFET GÖNÜLLERİ DERNEĞİ KOORDİNASYON KURULU RAPORU 1.1.2009\31.12.2009 Eğitim Tekrarları OCAK-2009 Kartal Kaymakamlığı Afet Yönetim Merkezinde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları