Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Ben Gülay. 30 Eylül 2000 tarihinde Konya’da doğdum.Küçüklüğümde uyumayı çok seven bir bebekmişim.Ve hala da uyumayı çok seven bir genç kızım.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Ben Gülay. 30 Eylül 2000 tarihinde Konya’da doğdum.Küçüklüğümde uyumayı çok seven bir bebekmişim.Ve hala da uyumayı çok seven bir genç kızım."— Sunum transkripti:

1

2 Ben Gülay. 30 Eylül 2000 tarihinde Konya’da doğdum.Küçüklüğümde uyumayı çok seven bir bebekmişim.Ve hala da uyumayı çok seven bir genç kızım

3

4 5 yaşındayken kardeşim doğmuştu ve ben kıskandığım için anaokuluna yaşım gelmeden başlamıştım. 6 yaşına geldiğimde tekrardan yaşım gereği anasınıfına tekrardan okudum.

5  7 yaşıma girdiğimde 1.sınıfa İhsaniye İlkokulu’nda başlamıştım.1. sınıf heyecanı vardı. Ama herkes de oluşan korku ve ağlama hissi bende oluşmamıştı. Ağlama yerine mutluluğun verdiği heyecan oluşmuştu.

6 Çünkü yeni arkadaşlar edinecektim.İlk 3 senem İhsaniye İlkokulu’nda okuduktan sonra Özel İdare 100.Yıl İlköğretim Okulu’nda okuma hayatıma devam ettirmiştim.

7  8. sınıfta ise bize büyük bir sınav olacağını söylediklerinde çok tırsmıştım hadi kötü alırsam gibi düşüncelere sahip olmuştum ama ilk sınava gireceğimde çok çalışmıştım. İlk sınavım 476 puan iken 2. sınava arkadaş ortamıma uyduğumdan çalışamamıştım ve 272 puan almıştım.

8 Tercih yapacaktım. İstediğim bölüm Hasta ve Yaşlı Bakımı Bölümü idi. Ve ben araştırmalar sayesinde Öztekinler Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinde olduğunu öğrendim ve ilk tercihim Öztekinler Mesleki ve Teknik Anadolu lisesi olmuştu.

9  Bölüm tercih kağıtları verildiğinde ilk sıraya Hasta ve Yaşlı Bakımı Bölümü’nü yazmıştım. Olmasını çok istiyordum ve şuan o bölümdeyim.

10

11  Mesleğimi sevdiğim kadar varlığına şükrettiğim insanlar tanıdım

12

13  Bu bölümü ileride Selçuklu Üniversitesi’nde ACİL TIP TEKNİSYENİ olarak bitirmek istiyorum Allah’ın izniyle

14

15 Üniversite bittikten sonra her kızın hayalinde olduğu gibi merhametli,içinde hayvan aşkı olan ee birde yakışıklı bir eş istiyorum.

16

17

18


"Ben Gülay. 30 Eylül 2000 tarihinde Konya’da doğdum.Küçüklüğümde uyumayı çok seven bir bebekmişim.Ve hala da uyumayı çok seven bir genç kızım." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları