Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Bu sözleri hiç duydunuz mu?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Bu sözleri hiç duydunuz mu?"— Sunum transkripti:

1 Bu sözleri hiç duydunuz mu?

2 “Sınavların bu kadar yakın olması, ister istemez beni birtakım sıkıntılara sokuyor. Ailemin benden beklentileri, onları hayal kırıklığına uğratmak, başaramama korkusu beni çok rahatsız ediyor......”

3 “ Eve geldiğimde; Okul nasıldı. Hadi derse otur. Sofraya yardım et
“ Eve geldiğimde; Okul nasıldı? Hadi derse otur! Sofraya yardım et! Diyorlar….Bazen Nasılsın diye soruyorlar ama  o zamanda benimle derslerim için ilgilendiklerini düşünüyorum. Azıcık derslerimle  değil benimle ilgilenemezler mi!”

4 “Annemler beni çok sıkıştırıyor
  “Annemler beni çok sıkıştırıyor. Sürekli ders çalışmamı test çözmemi istiyorlar. Sınavı kazanmamı çok istiyorlar neredeyse yaşamlarını buna kurmuşlar!”

5 “…hiçbir zaman çok parlak bir öğrenci olmadım
“…hiçbir zaman çok parlak bir öğrenci olmadım. Annem ve babam bana kızmaz fakat onları üzmek benim hakkım değil. Fakat ben ne kadar çalışırsam çalışayım kendimde eksikler olduğunu fark ediyorum. Bu nedenle sınava gireceğimden bir gün önce yatağa yattığımda karnıma ağrılar giriyor ellerim ve ayaklarım buz gibi oluyor ve kulaklarımla yanaklarım kızarıyor. Sınava girdiğimde de heyecandan vaktimi kullanamayıp çok kötü sonuçlar çıkarabiliyorum.....”

6             “Bana göre eğer SBS’yi kazanamazsam çevremin bana karşı tavırlarının değişeceğini düşünüyorum. Aaa bu çocuk çalışkandı demek ki değilmiş gibi konuşmalar yapacaklarını düşünüyorum!”

7 “Benim sınava girecek olmam babamın hiç umurunda değil
“Benim sınava girecek olmam babamın hiç umurunda değil. Sen diyor, “terbiyeli, saygılı bir çocuk ol, öğretmenlerini üzme” Bu onun için yeterli. Aslında beni sıkmaması çok iyi. Ama biraz olsun umursamasını isterdim.”

8 “Annem çalışmadığım, test çözmediğim zamanlar, sen  kazanamayacaksın diye motivasyonumu kırıyor bu da beni üzüyor.”

9 “Ne olduğunu anlayamadan kendimi bu sınavı kazanmak zorunda hissettim

10 UNUTMAYIN SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ
UNUTMAYIN SİZLER BİZİM İÇİN DEĞERLİSİNİZ.HEM BİZ HEM AİLENİZ HEPİMİZ SİZİ ÇOK SEVİYORUZ. HEPİNİZİN VARMAK İSTEDİĞİNİZ HEDEFİNİZE BAŞARI İLE ULAŞMANIZ DİLEĞİYLE… BİLAL MANTARCI


"Bu sözleri hiç duydunuz mu?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları