Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Kızkardeşimin gelinliği Şehidimin son örtüsü Affet demeye yüzüm yok UTANCIMI ANLATACAK SÖZÜM YOK. Affetme bizi.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Kızkardeşimin gelinliği Şehidimin son örtüsü Affet demeye yüzüm yok UTANCIMI ANLATACAK SÖZÜM YOK. Affetme bizi."— Sunum transkripti:

1 Kızkardeşimin gelinliği Şehidimin son örtüsü Affet demeye yüzüm yok UTANCIMI ANLATACAK SÖZÜM YOK. Affetme bizi.

2 Yerlerdesin bir paçavra misali Tepinirken üzerinde birkaç pezevenk Salyaları düşüyor yıldızına ayına Kudurmuş itlerin arasında ne kadar yalnızsın öyle Sen ki düşmedin yere hiçbir zaman Böylesine çaresiz olmadın düne kadar.

3 Sakaryada ellerdeydin. Çanakkalede gönüllerde İzmirdeydin. Erzurumda. Ankarada Şehitlerin mezarında al al parlardın Sandıklarda saklanırdın özenle katlanarak. Öpülerek konurdun,okşanarak çıkarılırdın

4 Düğünlerde. Asker uğurlamalarında. Gururumuzdun. gözbebeğimizdin. Ateşinle ısınırdık hudut boylarında Gölgene sığınırdık. Yeryüzünden yer beğen Nereye istersen söyle Seni oraya dikeyim derdik.

5 Sözdeymiş bütün bunlar. Mazide kalmış o kahramanlar. O kahramanlıklar.

6 Sen kanarkan ayaklarında bir hainin. O şehir ne kadar bizim artık. Bu ülke ne kadar bizim. Yerleri süpürürken yıldızın ayın Ne kadar torunuyuz mazideki atanın

7 Eğer biz biz olmazsak tez zamanda Bakma yüzümüze, kalkma oradan Kal orada öylece bir yetim gibi. sensizliğin acısına mahkum et bizi.

8 Eğer biz biz olmazsak tez zamanda Helal etme hakkını Affetme bizi. Kızkardeşimin gelinliği Şehidimin son örtüsü. Acıma bize Gülümseme göğümüze.

9 Sen o halinle Ne kadar da kırmızıydın. Utandın mı? kızdın mı? Yoksa yoksa Acıdın mı Mankurtluğumuza?

10 Affetme bizi Affetme bizi Ta ki saplayana kadar seni O PİÇLERİN göğsüne.


"Kızkardeşimin gelinliği Şehidimin son örtüsü Affet demeye yüzüm yok UTANCIMI ANLATACAK SÖZÜM YOK. Affetme bizi." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları