Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Www.oxfordlearn.comwww.oxfordlearn.com adresine girerek daha önce kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapınız. Daha önce sistemde.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Www.oxfordlearn.comwww.oxfordlearn.com adresine girerek daha önce kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapınız. Daha önce sistemde."— Sunum transkripti:

1 www.oxfordlearn.comwww.oxfordlearn.com adresine girerek daha önce kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapınız. Daha önce sistemde hiç kaydı olmayanlar ya da şifresini unutanlar en son slayttaki notlar bölümüne bakabilir.

2

3

4

5

6

7

8 NOTLAR: Herhangi bir problemle karşılaşmanız durumunda D-216 nolu ofisten Okt. Ercan Arıcan ile irtibata geçebilirsiniz. Şifrenizi veya Kullanıcı Adınızı unuttuysanız lütfen başka bir hesap açmaya çalışmayınız ve yukarıda belirtilen hocanızdan yardım isteyiniz. Bu işlemlerin tamamlanmasını geciktirmeyiniz ve en kısa sürede sistemde çalışmalarınıza başlayınız. Başarılar Dileriz…


"Www.oxfordlearn.comwww.oxfordlearn.com adresine girerek daha önce kullanmış olduğunuz kullanıcı adı ve şifrenizle hesabınıza giriş yapınız. Daha önce sistemde." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları