Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016"— Sunum transkripti:

1 Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016
SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MEZUN ÖĞRENCİLER İÇİN BAŞVURU İŞLEMLERİ Bilgilendirme Sunusu Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016

2 İçindekiler Sayfaya Erişim Kişisel Bilgilerin Girilmesi
Mezun Bilgilerinin Girilmesi Dosya Yükleme

3 Giriş Eski Mezun Bilgi Sistemi , YÖKSİS ve e-devlet kayıtlarında Süleyman Demirel Üniversitesi mezunlarına ait eksik bilgilerin tamamlanması ve mezun öğrencilerle iletişim kurulması amacıyla tasarlanmıştır. Mezun öğrencilerimiz diplomalarıyla ilgili yaşadıkları sorunları bu şekilde tarafımıza iletebileceklerdir. Öğrenci İşleri Birimi tarafından gerekli düzenlemeler yapılıp öğrencilerimizin bilgileri YÖKSİS’ e transfer edilecektir.

4 Sayfaya Erişim/Sistem Giriş
Eğer daha önce kayıt yaptıysanız kullanıcı adınızı, şifrenizi ve doğrulama kodunu yazarak giriş yapabilirsiniz. Bu sayfaya daha önce hiç kayıt yapmadıysanız ve kayıt yapmak istiyorsanız Hemen Kaydolun butonuna tıklayınız.

5 1. Aşama->Kişisel Bilgilerin Girilmesi
Hemen Kaydolun butonuna tıkladıktan sonra karşınıza kişisel bilgilerinizi girebileceğiniz sayfa gelecektir. * ile işaretli alanlar veri girilmesi zorunlu alanlardır.

6 Kişisel Bilgilerin Girilmesi
Temel Bilgiler/ Kimlik Bilgileri/Adres-İletişim Bilgileri başlığı altındaki bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde doldurunuz. Sistem kayıt yapıldıktan sonra sizi mezun bilgilerinin girileceği sayfaya yönlendirecektir.

7 2.Aşama->Okul Mezuniyet Bilgilerinin Girilmesi
Lütfen YÖKSİS’e verilerin düzgün aktarılması ve yaşadığınız diğer problemler ile ilgili sorularınızın ve isteklerinizin değerlendirilebilmesi için mezuniyet bilgilerinizi eksiksiz doldurunuz. Sorununuz değerlendirildiğinde YÖKSİS ile ilgili probleminiz/sorununuz alanına çözüm/sonuç girilecektir.

8 3.Aşama->Dosya/Evrak Yükleme
Mezun bilgilerinizin doğruluğuna bakmak için sisteme Transkript ve Diplomanın taranmış pdf veya jpg uzantılı dosyalarını yüklemeniz gerekmektedir. Gözat butonlarına tıklanarak dosyalar seçilir ve Dosyaları Kaydet tıklanır. Dosyalar yeniden yüklenip güncellenebilir.

9 4.Aşama->İşyeri Bilgilerin Girilmesi
İşyeri Bilgilerinizi doğru ve eksiksiz bir şekilde doldurarak Çalışma Bilgilerini Kaydet butonuna tıkladığınızda bilgileriniz kaydedilecektir.

10 Doğrulama Kodu Başvuru Kayıt veya Güncelleme sırasında sistem tarafından mail adresinize gönderilen Doğrulama Kodu aşağıdaki maildeki gibi görülmektedir. Sistem kaydınız yapılır fakat tercih yapabilmek için bu doğrulama kodunu Doğrulama Kodu alanına giriniz.

11 Sistem Hataları Tüm sistem hataları için adresine mail atabilirsiniz. Dikkat!!! .hotmail, .outlook, gibi microsofta ait mail adreslerine microsofttan kaynaklanan bir sorundan dolayı mail gönderilememekte veya spam kutusuna gönderilebilmektedir. Lütfen başka mail adresi (.gmail vb) kullanınız.


"Süleyman Demirel Üniversitesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı 2016" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları