Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir."— Sunum transkripti:

1 Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin:

2

3 Okul Kermesi Okulumuz Mart ayında birçok satış yapmıştır. Okulumuz Mart ayında birçok satış yapmıştır. Süt mısır,pilav,gözleme,kısır vs… şeyleri sınıflar diğer öğrencilere satmıştır. Süt mısır,pilav,gözleme,kısır vs… şeyleri sınıflar diğer öğrencilere satmıştır.

4 Penaltı Yarışması Okulumuz yapmış olduğu penaltı yarışması öğrencilerin yeteneklerini ortaya koymasını sağlamıştır. Öğrenciler birinci olmak için yarışmışlardır. Okulumuz yapmış olduğu penaltı yarışması öğrencilerin yeteneklerini ortaya koymasını sağlamıştır. Öğrenciler birinci olmak için yarışmışlardır.

5 Türkiye Hentbol 3.`yüz… Okulumuz ``Yıldızlar Hentbol Takımı``nın katılmış olduğu hentbol yarışmalarını takımımız sırayla kazanmıştır ve finallerde 3. olmuştur.Bu büyük bir başarıdır. Okulumuz ``Yıldızlar Hentbol Takımı``nın katılmış olduğu hentbol yarışmalarını takımımız sırayla kazanmıştır ve finallerde 3. olmuştur.Bu büyük bir başarıdır.

6 Öğretmenlerimiz Bütün öğretmeler bizim için çalışırlar ve enerjilerini tüketirler. Bütün öğretmeler bizim için çalışırlar ve enerjilerini tüketirler. Öğretmenler girdiği konuları en iyi şekilde öğretmeye ve uygulamaya çalışırlar. Öğretmenler girdiği konuları en iyi şekilde öğretmeye ve uygulamaya çalışırlar.

7 Resim Dersleri Resim derslerimiz çok keyifli geçer.Konularımızı öğretmenimiz güzel bir biçimde Resim derslerimiz çok keyifli geçer.Konularımızı öğretmenimiz güzel bir biçimde anlatır ve bazen serbest çalışmalar yaptırır. anlatır ve bazen serbest çalışmalar yaptırır.

8 Sınıflar Arası Ufak Yarışmalar Beden öğretmenlerimiz ders anlatırken bazı zamanlar diğer sınıflarla küçük çaplı yarışmalar düzenler Beden öğretmenlerimiz ders anlatırken bazı zamanlar diğer sınıflarla küçük çaplı yarışmalar düzenler

9 İŞTE OKULUMUZ…

10

11

12

13 EMEĞİ GEÇENLER EMEĞİ GEÇENLER YUSUF GÜMÜŞ İLKNUR KÜKSAL SALİH KÜKSAL ŞAHİN GÖKCAN


"Sultan Abdülhamit Han Orta Okulu Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir sürü kampanya yapmıştır.Örneğin: Okulumuz çok sayıda başarıya imza atmış,bir." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları