Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

11 İNSANSI NEDİR? Bu tanımlamalara göre ortak bir tanım oluşturursak insana benzeyen hayvan olarak tanımlayabiliriz. Yan taraftaki fotoğrafta da görebileceğiniz.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "11 İNSANSI NEDİR? Bu tanımlamalara göre ortak bir tanım oluşturursak insana benzeyen hayvan olarak tanımlayabiliriz. Yan taraftaki fotoğrafta da görebileceğiniz."— Sunum transkripti:

1

2 11 İNSANSI NEDİR? Bu tanımlamalara göre ortak bir tanım oluşturursak insana benzeyen hayvan olarak tanımlayabiliriz. Yan taraftaki fotoğrafta da görebileceğiniz gibi vücut olarak insanı andırıyor ama dikkat ederseniz özellikle tipine bakarsanız her şey meydanda. Bilim adamlarımızın yaptığı araştırmaya göre Karadeniz Bölgesi’nde ki tek insansı varlık bu resimdeki dir. Bir ailenin en küçük çocuğunun yerine geçerek yıllarca bu aile içinde ve çevresinde kendini kamufle ederek yaşamını sağlayan insansı bilim adamlarımız tarafından tesadüfen keşfedilmiştir. Yıllarca kendi evladı zannederek ona bakan aileden aldığımız bazı bilgiler… Devamı 2. Sayfada… BERTARAF YENİ BİR TÜR KEŞFEDİLDİ… 5 kasım 2011Fiyat: Bugün Bele ş Bu hafta sizlere Rize’den ulaşıyoruz sevgili Bertaraf okuyucuları. Konumuz hemen sağ taraftaki resimde görmüş olduğunuz insansı varlık. İnsansı diyorum çünkü görünüşte insana çok benziyor. Saçı, başı, kaşı, gözü vs. ancak kendisini yakından tanıyanların ve ailesinin anlattıklarından ve bilim adamlarımızın yaptığı incelemeden sonra kendisinin normal bir insanın sahip olduğu davranışların hiç birini sergilemediği ve hatta en ufak bir boşluk bulunca kendi özünde barındırdığı ve ne olduğu henüz belli olmayan orijinal kimliğine geri döndüğü saptandı. Yaşadığı yerde ve yakın çevresinde Ümit Köse olarak tanınan bu insansıyı sizlere tanıtmaya çalışacağız. insansı nedir. İnsansı insana benzeyen ama insan olmayan demektir. İngilizcesi anthropoid demektir ve zooloji (hayvan bilimi) kökenli bir sözdür. Kod Adı: Ümit Türü : insansı Yer : Rize / Çayeli Kurucu ve Editörler: Cengiz DEMİRAL, Halil ALTUN gazete

3 Bu küçükken komşuların çektiği fotoğraftır. Bizim oğlan küçükken mahallede ne kadar yavru köpek varsa böyle kucaklar ormana götürürdü. Zavallı köpekler hiç biri bir daha geri dönmedi. Sorduğumuzda “ben onlarla ormanda evcilik oynuyorum derdi” bazen de “film çekiyoruz ama şimdilik konu bulamadığımız için konusuz çekiyorum” derdi. 2. sayfa Bu sol yandaki çizim de ergenlik döneminden alıntıdır. Biz bir süre sonra aldırış etmez sallamazdık oda bu duruma iyice sinirlenir bu resimdeki gibi odasına gider öyle mal gibi otururdu… Lise sonrası hali buydu. İnsanlıktan çıktığı anlardan sadece biri. Aslında hiçbir zaman insan olmadı ama… Bunun özü buydu işte… Heykellere dalaşır olmadık salaklıklar yapar bide marifetmiş gibi fotoğrafını çektirirdi… Aileden aldığımız bazı bilgiler bunlar. Biraz da bilim adamlarımızın yaptığı inceleme ve son olarak da edinmeye çalıştığı arkadaş çevresinden aldığımız bilgileri paylaşalım. Devamı 3. Sayfada… HABERİN DEVAMI… OLA YEGAN BU NADUR NA MİLLETDUR?

4 13 Bilim adamlarımızın hazırladığı rapora göre; keşfedilen bu insansı varlık yıllarca toplumda kendini saklayarak ve yalnız kaldığı ve/veya rahat olduğu ortamlarda özündeki hayvani davranış tarzını ortaya çıkararak rahatlıyordu. Burada hemen solda görmüş olduğunuz resimde yine bir sosyalleşme çabasıdır. Ancak resme yakından bakıldığında insansının bakışlarından insanlarla arasındaki farkı anlamak çok kolay. Eline geçirmiş olduğu telefonlarla can sıkıntısını atmaya çalışarak normal insan davranışları sergilemeye çalışıyor. Bu iki resimde yine bir kuaför operasyonu sonucu biraz insan kılığına bürününce bunu eline geçirdiği gözlüklerle kendine artist edası vermeye çalışarak kendi kendine fotoğraf çekiyor. O çakma gözlüklere de sorsan rayman der hani Son olarak onu istemedikleri ve bunu her seferinde yüzüne vurarak defalara rencide ettikleri halde her seferinde büyük bir yüzsüzlük örneği sergileyerek görmemezlikten gelerek her fırsatta yanlarına koştuğu arkadaş çevresinden tanıyalım kendisini. Ümit KÖSE deyince aklınıza gelen üç kelime nedir? Cengiz DEMİRAL: üretim hatası, tıbbi atık, defolu MAL Gökay DEMİRAL : bozuk cd, kabak lastik, kısa devre Halil ALTUN :paraziter,yırtık poşet,kara lastik ) Yapılan araştırmalar gösteriyor ki bu insansı çocukluk ve gençlik yıllarında yoğun miktarda küçük Emrah tesiri altında kalmıştır. Bunun etkisini bugün dinlediği müziklerde görmek mümkündür. Ayrıca Karadenizin yoğun nem oranı yıllar itibariyle beyninde oksitlenme, kafatasında rutubet ve neme bağlı aşınmalar oluşmuştur. Bu nedenle kafa tam kapasite çalışamamakta büyük bir kısmı atıl kapasite olarak kalmaktadır. Çalışan küçük bir kısım ise zorlandığında iflas etmekte ve buna bağlı olarak bu uşakta kafa bi gidiy bi geliy bi gidiy bi geliy 3. Sayfa HABERİN DEVAMI… HESLERE VE İNSANSILARA HAYIR!!! İNSANSILARA HAYIIIR!!!!


"11 İNSANSI NEDİR? Bu tanımlamalara göre ortak bir tanım oluşturursak insana benzeyen hayvan olarak tanımlayabiliriz. Yan taraftaki fotoğrafta da görebileceğiniz." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları