Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…"— Sunum transkripti:

1 SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…
SLAYT GEÇİŞLERİ İÇİN… LÜTFEN TIKLAYINIZ… SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER… Sesli İzleyiniz

2 DiŞ DOKTORU Diş hekiminin odasına giren genç ve güzel kadın: Ah doktorcuğum, bu dişi çektirmektense çocuk doğurmayı tercih ederim. Doktor gayet sakin bir ifadeyle: - Kararınızı çabuk verin koltuğun ayarını ona göre yapacağım.

3 ÖĞRETMENİ SEÇTİM Temel'in 3 tane sevgilisi vardır. Biri öğretmen, biri doktor, biri de santralcidir. Temel öğretmenle evlenmeye karar verir. Bunu bilen arkadaşı sorar; - "Niye öğretmen de diğerleri değil?" diye... Temel de ona döner: - "Ula" der, bilmez misin doktorlar "bugün git yarın gel" der,santralci de "Şu an meşgul daha sonra tekrar deneyin" der. Ama ögretmen ne der? Hadi bir daha tekrarlayalım.

4 YANLIŞ NUMARA "Alo efendim" "Pardon galiba yanlış numarayı çevirdim" "Dikkat etsene geri zekâlı " "Geri zekâlı sensin, üstüne birde bit beyinlisin" "Ne sen kiminle konuştuğunu biliyormusun???" "Hayır“ "Ben İstanbul emniyet müdürüyüm" (biraz sessizlikten sonra) "Sen kiminle konuştuğunu biliyor musun?" "Hayır" "Ohhh çok şükür"

5 ÇEKİYORUM GÜLÜMSE, Savcı, morgdaki üç cesedi incelemek üzere gelmişti. Birinci ceset sırıtıyordu. Savcı nedenini sordu. "Milli piyangoda büyük ikramiyeyi kazandı,sevincine dayanamadı, kalp krizi geçirdi ve öldü", dediler. İkinci ceset de sırıtıyordu. Savcı sordu; -Bu neden sırıtıyor? "Bunun da oğlu doğmuştu. Sevinçten kalbine yenik düştü" diye açıkladılar.

6 Üçüncü ceset Temel'in kömür halindeki cesediydi. O da sırıtıyordu.
"Bu neden oldu?" diye sordu savcı. "Efendim, buna yıldırım çarptı" dediler. -Peki neden sırıtıyordu? -Fotoğrafını çekiyorlar sanmış.

7 MİNİ ETEK, Temel Dursun'a arabasının öyküsünü anlatıyordu: - "Bir gün otostop yapıyordum ki önümde, bir arabayla, mini etekli güzel bir bayan durdu ve beni arabasına aldı. Bir süre gittikten sonra kadın arabayı kuytu birköseye çekti. Mini eteğini iyice yukarı çekip, -"Benden ne istersen alabilirsin' dedi, Ben de arabasını aldım. Dursun : - "İyi etmişsin Temel, zaten mini etek sana hiç yakışmazdı."

8 YÜZÜNÜ KAPAT Temel bir gün denize girmiş ama çırılçıplak. Köyün çocukları şaka olsun diye Temel'in bütün elbiselerini alıp kaçmışlar,zavallı Temel de denizde öylece kalakalmış. Beklemiş gelen yok giden yok. Yardım edecek kimse de yok. Hava biraz kararınca ne yapsın bizim Temel çıkmış denizden. Hemen az ilerdeki otların arasından usulca köyüne doğru gitmeye başlamış. Otlak bitince evine de az kaldığı için ön tarafını eliyle kapatarak evine doğru koşmaya başlamış. O sırada Onu gören babası bağırmış: - "Ula salak uşak oranı kapayacağına yüzünü kapasana, kim taniycak senin oranı?"

9 LEZBİYEN Temel bara gitmiş. Yanındaki kadınla sohbet ederken kadın: - "Ben lezbiyenim" demiş. Temel lezbiyenin ne olduğunu sorunca kadın: - "Ben yalnızca kadınlarla beraber olurum" demiş. Temel' in hoşuna gitmiş. - "Pen ta sizin cibu lezbiyenum" demiş.

10 YANGIN Adamın birinin evinde yangın çıkmış. Komşuları yardıma koşmayıp olayı seyretmeye baslayınca iş başa düşmüş. Adam, İlk önce oğlunu yangının içerisinden çıkarıp dışarıda beklemesini söylemiş. Dalmış tekrar duman ve ateşin içerisine, kızını çıkartmış dışarıya. Sonra karısını, sonra köpeği ve kedisini. Daha sonra dışarı hiçbir şey getirmeden 3 kere daha içeri girmiş çıkmış. Onu seyreden komşularından biri sormuş; "Niçin yanan eve girip çıkıyorsun dışarı hiçbir şey getirmiyorsun?" diye.. "Kayınvalidem içeride!" demiş adam "Arada bir girip çeviriyorum.!"

11 TÜRKİYE’NİN SLAYT PORTALI

12 slaytizle.com logosunu silip slaytta değişiklik yapmayınız !

13 slaytizle.com logosunu silip slaytta değişiklik yapmayınız !

14 slaytizle.com logosunu silip slaytta değişiklik yapmayınız !

15 slaytizle.com logosunu silip slaytta değişiklik yapmayınız !


"SLAYTI MUTLAKA SESLİ İZLEYİNİZ… İYİ SEYİRLER…" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları