Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Afrika Gençlik Bildirisi 2006 Yılında kabul edilerek tüm Afrika ülkelerinin onayına sunulmuştır 2007 yılında ülkeler barış armağanı olarak çeşitli projeler.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Afrika Gençlik Bildirisi 2006 Yılında kabul edilerek tüm Afrika ülkelerinin onayına sunulmuştır 2007 yılında ülkeler barış armağanı olarak çeşitli projeler."— Sunum transkripti:

1

2 Afrika Gençlik Bildirisi 2006 Yılında kabul edilerek tüm Afrika ülkelerinin onayına sunulmuştır 2007 yılında ülkeler barış armağanı olarak çeşitli projeler hazırladılar. Bizde barışın ne olduğunu bu konuda Barış Nobel armağanını kanamış kişilrin görüşlerinden başlayarak WOSM WAGGGS kuruluşları ve çeşitliğ dokümanlarla harmanlayarak barışı tanımladık. Bu gün bu iki bildiri arasında büyük yakınlık görüyoruz.

3 Afrika Gençlik Bildirisi 2006 yılında kabul edilerek tüm Afrika ülkelerinin onayına sunulmuştır

4 Afrika Gençlik Bildirisi o günlerin Birleşmiş Milletler gençlik için on yıl programına uyumlu olarak geliştirilmiştir

5 Bildiri Afrika tarihi,Esir ticareti Kadın hakları kararları,Yüzyıl kalkınma hedefleri, Gençlik sorunları Afrika kültü bildirisi de göz öne alıarak hazırlanmıştır

6 Bildiri de kalkınma başlarda yer alan ana alandan birisidir. Bildiri de kalkınmada çecre ve doğal kaybaklara saygı ana meddelerden birisidir.

7 Bildiride kültürel kalkınmaya bir ana başlık olarak yer verilmiştir

8 Bildiride doğa eğitimlerine yer verilmiştir

9 Yerel alanlarda eğitime büyük önem verilmiştlr

10 Birleşmiş Milletler 10 yıl ve ötesi çalışmaları İle uyumludur

11 Gençlik teşkilatları arasındaki bağlara ilişkililere yer verilmiştir

12

13

14

15

16 Malavi

17 İvory Sahlinde izcilik

18 Kongo da izcilik

19 Senegal de izcilik

20 Benin de izcilik


"Afrika Gençlik Bildirisi 2006 Yılında kabul edilerek tüm Afrika ülkelerinin onayına sunulmuştır 2007 yılında ülkeler barış armağanı olarak çeşitli projeler." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları