Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı."— Sunum transkripti:

1 BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı

2 BACKLINK(GERİLİNK) NEDIR? Backlink (A) sitesinin (B) sitesine yani sizin sitenize verdiği linke denir. Kaliteli backlink alımı sitenizin arama motoru botları tarafından daha sık ziyaret edilmesini sağlayarak sitenizin daha hızlı index almasına yardımcı olur.

3 Backlink almadan önce hedef kelime ile ilgili sayfanizin içerigini geliştirmeli, sayfanizin içerigini anlatan özgün ve etkili makaleler yayınlamalısınız. Özgün, etkili makaleler yayinladiktan sonra backlink alirsaniz backlinklerin etkisi %100 daha fazla olacaktir. Backlink alımı yaptıktan sonrada her gün en yeni bir sayfa olusturarak aldığınız backlinklerin gücünü artırabilirsiniz.

4 KALITELI BACKLINK NASIL ALINIR? SEO'da önemli etkisi olan backlinklerin kalici olmasi çok önemlidir. Yani backlink aldiginiz zaman 1 aylik 3 aylik 5 aylik degil ömürlük olmasina da dikkat etmelisiniz. Bir site ana sayfasindan veya herhangi bir sayfasindan banner reklam veya text link seklinde baska bir siteye link verirse link vermis oldugu siteyi desteklemis olur. Pagerank degerinin yükselmesi için önemli olan bir referans link sistemidir.

5 Arama motorlarinin backlinke önem vermesinin mantigi sudur; A-B-C-D-E-F-G siteleri, sizin sitenize link veriyorsa demek ki bu site kaliteli iyi bir site ki birden fazla site bu siteye referans oluyor.

6 Pagerank'inin yükselmesinde en etkili araç kaliteli backlink çalismasidir. -Tabiki pagerank degeri yüksek sitelerden link almak daha faydali olacaktir -Örnegin Pr 0 olan sitelerden 100 linkiniz olacagina Pr 4,5,6 olan siteden 1 link almak daha iyidir. Yanliz bu tabiki pagerank çalismasi için geçerlidir. -Ama siralamada yükselmek için link aldiginiz sitenin pagerank değeri önemli degildir; öncelikle alexa degeri ve sonrasinda kendi kelimesinde siralama konumu çok önemlidir.

7 KALITELI BACKLINK ALMAK ISTIYORSANıZ İçeriğinizle alakalı sitelerden Backlink almaya çalışın.Bu işlem biraz zordur ama başardığınızda emin olun size katkısı çok fazla olacaktır. Kaliteli dizinlere kayıt olmaya çalışın. Sosyal sitelerden link almaya çalışın. ( örn: Facebook,Twitter) Kaliteli forumlarda veya bloglarda yazılar yazarak bu sitelerden Backlink almaya çalışın bu web sitelerinden alacağınız Backlinklerin siteniz için önemi oldukça yüksektir.

8 ÜCRETLI VE ÜCRETSIZ BACKLINK Internet üzerindeki evcil hayvanlarla ilgili bilgi veren, paylaşımda bulunan sitelerin sahipleri ile iletişime geçebilir ve bu sitenin ziyaretçilerinin ve arama motorlarının rahatlıkla fark edebileceği bir bölümüne kendi sitemizin bağlantısının ücretli ya da ücretsiz olarak yerleştirilmesini sağlayabiliriz.

9 ÜCRETSIZ BACKLINK VEREN SITELER http://www.backlinkgenerator.net http://www.imtalk.org/cmps_index.php?pageid=IMT-Website-Submitter http://www.multi-ping.com/free-backlinks.php http://www.webmasterdeck.com/tools/wsbacklinker/ http://www.autobacklinks.co.cc/auto-back-links.html http://marketingblogonline.com/autobacklinks/ http://users5.nofeehost.com/backlinkgenerator/ http://ping.chromefans.org/ http://www.shantiye.com/ http://www.sosyalimleme.org/component/users/?view=registration http://www.liveinternet.ru/ http://www.vehom.com/kurumsal/seo-araclari/backlink.html


"BACKLINK NEDIR? NASıL BACKLINK ALıRıZ? ÜCRETLI BACKLINK FAYDA VE ZARARLARı." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları