Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ-ÇORUM YOLU.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ-ÇORUM YOLU."— Sunum transkripti:

1

2

3

4

5 OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ-ÇORUM YOLU

6 OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ - ANKARA YOLU - MANASTIR TEPES İ

7 OKULUMUZDA GÜN BATIMI

8 A.PERSONEL DURUMU: 1. İDARECİ

9

10 HIFZI SÖZEN 2-B SINIF ÖĞRETMENİ AYDIN KOPAR 4-A SINIF ÖĞRETMENİ MÜCAHİT ÇAĞLAYAN 4-B SINIF ÖĞRETMENİ SUAT DOĞAN 3-A SINIF ÖĞRETMENİ ŞENOL OVALI 1-A SINIF ÖĞRETMENİ HASAN HALAÇOĞLU 2-A SINIF ÖĞRETMENİ SONGÜL TAŞOVA ANASINIFI ÖĞRETMENİ ALİ KARSLI 3-B SINIF ÖĞRETMENİ

11 SINIF/ ŞUBEERKEK ÖĞRENCİ SAYISI KIZ ÖĞRENCİ SAYISI SINIF TOPLAMI ANASINIFI / A ŞB. 12921 1 / A 51015 2 / A 6612 2 / B 6612 3 / A 7815 3 / B 10414 4 / A 51015 4 / B 41014 TOPLAMLAR: 5563118

12 3. ÇALIŞAN : 3. ÇALIŞAN : 1 Kadrolu memur ve 3 hizmetli olmak üzere toplam 4 çalışanımız görev yapmaktadır.

13  1.Devam durumu : Devamsızlığı olan veya sürekli devamsız öğrencimiz yoktur.  2.Disiplin durumu : Aşırı uyumsuz davranışlar görülmemektedir.  3.Başarı durumu( teog-ygs en son durum) İlkokul olduğumuz için bu yaş gurubunda herhangi bir sınav uygulanmamaktadır. Genel başarı durumu iyi düzeydedir.

14  Satranç Kursu : 2-B Sınıfı Öğretmenimiz Hıfzı SÖZEN ve 3-B Sınıfı Öğretmenimiz Ali KARSLI tarafından kendi sınıflarındaki öğrencilere verilmekte olup, toplam 35 öğrenci kursa katılmaktadır.  Geziler : Ankara - Anıtkabir gezisi ile yakın çevre olarak Alacahöyük- Boğazkale gezileri yapılması planlanmaktadır.

15  Fiziki Durum: Binamız 3 katlı ve 16 dersliklidir. İki katı ve 8 dersliği kullanılmaktadır. 3 idari oda ile 1 öğretmenler odası, 1 hizmetli odası vardır. Doğalgaz kombi sistemiyle ısıtılmaktadır. Bina fiziki olarak iyi durumdadır. Okul bahçesi karoyla kaplanmıştır. Arka bahçemizde 40 adet çam fidanı ve 465 metrekare yeşil alan ile çeşmemiz mevcuttur.

16 1. Okulumuzun bulunduğu yerleşim yeri, Sungurlu’ nun en fakir yerlerinden biridir. 2. Velilerin birçoğu il dışına çalışmaya gitmekte, bu sebeple öğrencilerin problemlerini velilere iletmede sıkıntı yaşanmaktadır. 3. Okul veli işbirliği yeterince sağlanamamaktadır. 4. Veliler arasında boşanma ve parçalanmış aile oranı oldukça yüksektir.

17  Okulumuz; Sungurlu’ nun en yüksek yerlerinden birinde, tepe üzerinde kurulu olduğu için sürekli rüzgar almakta ve bu da ısınma maliyetini artırmaktadır. Doğalgazla ısınma sağlandığı için çatı arasına İzocam döşenmeli ve dış cephe mantolama yapılarak ısı yalıtımı sağlanmalıdır.  Okulumuzun su ihtiyacını kesintisiz karşılayabilmek için su deposu yapılmalıdır.

18  M İ SYONUMUZ : Büyük Atatürk´ün hedef gösterdiği "çağdaş uygarlık" yolunda, iyi eğitilmiş, dünyayı tanıyan, teknolojiyi üreten ve kullanabilen; milli ve manevi değerlere sahip, ahlaklı ve iyi iletişim kurabilen bireyler yetiştirmek.  V İ ZYONUMUZ : Öğrencilerimizin; insan haklarına ve yurttaşlık bilincine sahip, kendisine güvenen, toplumsal görevlerini yerine getiren, yaşadığı toprakların kültürel ve manevi değerlerini bilen, bu değerlere sahip çıkan ve onları yaşatan, hoşgörülü ve özgüveni yüksek, saygın bireyler olarak yetiştirilmelerini sağlamak.

19  AB Ortaklı, Erasmus + Plus Projesi  Yaşlıları Seviyorum Projesi  « Geri Dönüşüm Hayattır » Projesi

20 ÇOCUK OYUN PARKIMIZ

21  Atıl Malzeme ile Çatı Yapımı  Okul girişine çatı yapılarak yağmur sularının sızmasına kesin çözüm sağladık

22 ÇATI YAPIMI

23 GERİ DÖNÜŞÜM HAYATTIR PROJEMİZ

24 GERİ DÖNÜŞÜM-ÇİÇEKLİK YAPIMI

25

26


"OKULUMUZDAN SUNGURLU KI Ş GÖRÜNÜMÜ-ÇORUM YOLU." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları