Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

“Ders Kitabı İnceleme” … Yayınları Numara İsim Soyisim.

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "“Ders Kitabı İnceleme” … Yayınları Numara İsim Soyisim."— Sunum transkripti:

1 “Ders Kitabı İnceleme” … Yayınları Numara İsim Soyisim

2 Sunum hazırlama yönergesi Ölçütlerle – Uyumlu bulgular varsa dairelerin içini boş bırakın. – Uyumsuz bulgular varsa dereceli bir şekilde dairelerin içini kırmızı ile doldurun. – Ölçüt konusu devam ediyorsa başlık slaydını çoğaltarak devam ediniz. Örneklendirmek için görsellerle tasarım özelliklerine uyarak destekleyin. Sunulan bilgiler günceldir.

3 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Güncel yazım kurallarına uyulmuştur.

4 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Kullanılan dil ve anlatım öğrencilerin gelişim düzeyine uygun, açık ve anlaşılırdır.

5 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Öğretim programının tüm kazanımlarını eksiksiz olarak kapsar.

6 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Hangi içeriğin, hangi kazanımı karşıladığı uygun bir ifade ile belirtilir.

7 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Ünite, bölüm, tema veya konular arasında mantıksal bir sıra ve hacim bakımından programa uygun bir denge vardır.

8 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Bölüm, ünite ya da konu başında öğrenciyi düşünmeye yönlendirmek ya da motivasyon amaçlı soru, etkinlik veya araştırma önerileri öğrencinin hazır bulunuşluk düzeyine uygun ve gerçekçi olarak verilir.

9 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Taslak ders kitabı, kazanımın gerçekleşmesinin ön koşulu olan bilgileri sunduktan sonra, öğrenciyi düşünmeye sevk edecek etkinlikler, sorular ya da alıştırmalar içerir (akıl yürütme becerisi).

10 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Üst düzey becerileri destekleme adına etkinliklerin ve uygulamaların abartılı, gereksiz ve yanlış kullanımından kaçınılmıştır.

11 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Bölüm sonlarında, öğrenmeyi destekleyecek nitelikte alıştırma, uygulama ve değerlendirme soruları veya etkinliklerine yer verilir.

12 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Abartılı ve zoraki alıştırma, uygulama ve değerlendirme soruları veya etkinlikleri verilmemiştir.

13 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Deney, etkinlik ve uygulamalarda gerektiğinde güvenlik uyarıları verilir.

14 İçeriğin Eğitim ve Öğretim Programının Kazanımlarını Gerçekleştirme Yeterliliği Kazanımların işlenişinde gerekli yer ve durumlarda; konular arasında, diğer dersler ve günlük hayatla uygun bağlantılara yer verilir (ilişkilendirme becerisi).


"“Ders Kitabı İnceleme” … Yayınları Numara İsim Soyisim." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları