Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1"— Sunum transkripti:

1 Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1
İSTANBUL’UN TARİHE TANIKLIK ETMİŞ ÖZEL BİR NOKTASI Not: Sunudaki fotoğrafların kalitesi düşürülmüştür. PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Edip Akbayram BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ Sunu ve sunudaki bana ait olan Pierre Loti sunu fotoğraflarının benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. ©

2 Pierre Loti kimdir ? Pierre Loti, asıl adı Louis Marie Julien Viaud (d. 14 Ocak ö. 10 Haziran 1923), Fransız romancı. Pierre Loti isminin yazara, kimi kaynaklara göre öğrencilik yıllarında; kimi kaynaklara göreyse, 1867 yılında yaptığı Okyanusya seferi sırasında, Tahitili yerliler tarafından verildiği söylenir.

3 İstanbul'a Fransız Büyükelçiliğin'de görevli olarak gelen ve aynı zamanda yazar olan Pierre Loti, kısa sürede halkın dostluğunu kazanmıştır. Burada bulunan Haliç'e hakim müthiş manzaraya sahip kahvehane, sık sık oraya uğraması nedeniyle "Pierre Loti Kahvehanesi" olarak bilinmektedir. Türk dostu yazar,bu kahvehanede yazdığı Aziyade adlı romanını, İstanbul'da aşık olduğu Kafkas asıllı,gerçek adı Hatice Hanım olan Aziyade için yazmıştır.

4 Pierre Loti Tepesi ve Kahvesine; Eyüp Sultan Caminin yanından, mezarlıkların oradan yokuş yukarı yürüyerek çıkabileceğiniz gibi, farklı bir deneyim yaşayarak Haliç kıyısındaki Feshane’yi geçince teleferikle de ulaşabilirsiniz.

5

6 Teleferikle tepeye ulaştığınızda enfes bir manzara sizi bekliyor.

7 Haftasonları çok kalabalık olan Pierre Loti Çay Bahçesi, hafta içi çok daha güzel. Alın sabah simitinizi, ülkemize gelen turistlerin bizlerden çok daha fazla ziyaret ettiği tepeye, ısmarlayın çayınızı ve manzaranın keyfini çıkartın.

8 EYÜP Bölüm 2 ile devam edecek !
Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 2 ile devam edecek ! Şimdi Pierre Loti Kahvehanesinin içine girelim ve gezelim. 1. Bana ait 247 adet olan süper sunuların tamamı tek bir cd de toplanmıştır. CD den edinmek için bana bunu belirten göndermeniz yeterli. Detaylı bilgi size verilecektir. Tüm sunular şifresiz ve her bilgisayarda izlenebilecek şekilde olacaktır. 2. Ayrıca Muhteşem bir Karadeniz DVD si a-  1200 den fazla muhteşem fotoğraftan  oluşan baştan başa Karadeniz Şehirlerinin, beldelerinin, müze, yayla ve özelliklerinin sunumları (pps).  30 büyük kapasiteli PPS (toplam 1200 fotograf) b-   Bu şehirlere ait özel video görüntüleri.  22 VIDEO GÖRÜNTÜSÜ c-   Karadeniz'e özgü müzikler.  d-   3 adet süper Karadeniz belgeseli. ( BELGESEL FILM) DIVX FORMATINDA yine dvd yi edinmek için bana ile ulaşabilirsiniz. BU SUNU SANALDUNYA GRUBU İÇİN HAZIRLANMIŞTIR. GRUP ÜYELİĞİ PPS: Cem Yurtsev Fotoğraflar : Cem Yurtsev Müzik: Edip Akbayram Sunu ve sunudaki bana ait olan Pierre Loti sunu fotoğraflarının benden izinsiz kullanımı telif hakları gereğince yasaktır. ©


"Pierre Loti Tepesi EYÜP Bölüm 1" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları