Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Maysan Mando İnsan Kaynakları

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "Maysan Mando İnsan Kaynakları"— Sunum transkripti:

1 Maysan Mando İnsan Kaynakları

2

3 GENEL TANITIM Maysan Mando Bursa Organize Sanayi Bölgesinde binek, ticari araçlar ve demiryolları vasıtaları için amortisör üretim amacıyla kurulmuş Türkiye ‘deki ilk üretim tesisidir. 1969 yılında Maysan A.Ş. Olarak metrekarelik kapalı alanda kurulmuştur. 1972 yılında İngiliz Amstrong ile lisans anlaşması yapılmıştır. 1976 yılında hissesinin tümü Çukurova Holding tarafından alınmıştır. 1978 yılında yapılan yatırım ile ‘ lik kapalı alanı kapsayan üretim birimleri devreye alınmıştır. 1997 yılında Otomotiv Endüstrisindeki genel strateji değişikleri paralelinde Güney Kore ‘ nin en büyük Otomotiv Yan sanayi firması olan MANDO Corporation ile ortaklık kurulmuştur

4 MİSYONUMUZ ( VAROLUŞ NEDENİMİZ)
Sürekli müşteri odaklı çalışmayı benimseyerek, sistemini geliştirmek ve etkin kılmak için ISO 9000 ve ISO/TS standartlarına göre çalışmak. Böylece rekabetçi, en kaliteli ürün hizmeti veren ve zamanında teslim eden amortisör üreticisi olmak.

5 VİZYONUMUZ (ULAŞMAK İSTEDİĞİMİZ YER)
Türkiye pazarında lider olmak, dünya pazarında sürekli gelişmek ve Maysan Mando’yu sürekli kılmak.

6 Slogan ‘Bu Bizim Elimizde’
MAYSAN MANDO VİZYON SİSTEMİ MÜŞTERİLERİMİZ Vizyon: Türkiye pazarındaki liderliğimizi devam ettirmek ve dünya pazarında iyi bir oyuncu olarak markamızı sürekli kılmak. Slogan ‘Bu Bizim Elimizde’ STRATEJİ Maliyet Merkezli Yönetim ve Nakit Akışı Yaratılması Uzun Vadede Tüm Müşterilerde En İyi Olmak Tüm Proseslerin Güçlendirilmesi Kalite Bilinci ile Adanmış Çalışanların Oluşturulması DEĞERLERİMİZ Müşteri odaklılık Değişim ve Yenilikçilik Karşılıklı Güven & Saygı Takım çalışması Sosyal sorumluluk ve inisiyatif almak Çalışana, İnsana, Çevreye Saygı PAYDAŞLARIMIZ ÇALIŞANLARIMIZ ORTAKLARIMIZ TEDARİKÇİLERİMİZ

7 PERSONEL SAYILARI BEYAZ YAKA : 78 MAVİ YAKA : 285 TAŞERON : 81
TOPLAM : 444

8 ÇALIŞMA SAATLERİMİZ BEYAZ YAKA : 08:00 – 18:00
MAVİ YAKA : 08:00 – 16:00 16:00 – 20:00

9 ÇALIŞAN PERSONEL EĞİTİM DURUMU

10 ÇALIŞAN PERSONEL YAŞ DURUMU

11 ÇALIŞAN PERSONEL KIDEM DURUMU

12 İK FAALİYETLERİ ŞEÇME VE YERLEŞTİRME EĞİTİM ORGANİZASYONLARI
PERFORMANS SİSTEMİNİN UYGULANMASI MOTİVASYON ORGANİZASYONLARI BORDRO VE YASAL SÜREÇLERİN TAKİBİ İÇ İLETİŞİM KURUMSAL İLETİŞİM SAĞLIK, GÜVENLİK, TEMİZLİK, YEMEK,SERVİS VB… İDARİ ŞLER

13 Ajanda Bireysel Kariyer Planlama Özgeçmiş/CV Hazırlama İş Görüşmeleri
Mülakat Teknikleri Eğitimi Ajanda Bireysel Kariyer Planlama Özgeçmiş/CV Hazırlama İş Görüşmeleri Sorular ve Cevaplar Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

14 Mülakat Teknikleri Eğitimi
Bu eğitimde; İş görüşmesinde nelere dikkat etmeniz ve nasıl bir hazırlık yapmanız gerektiğini, İş görüşmelerinde nelerle karşılaşabileceğinizi aktaracağız. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

15 Mülakat Teknikleri Eğitimi
Kendini Tanıma İş hayatına hazırlanırken cevaplanması gereken en önemli sorular Nasıl bir hayat istiyorum? Nasıl bir iş istiyorum? İşten neler bekliyorum? Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

16 Kendini Tanıma Mülakat Teknikleri Eğitimi Zayıf Yönlerim
(Kişilik Özellikleri, eğitim geçmişi, vb) Güçlü Yönlerim (Kişilik Özellikleri, eğitim geçmişi, vb) Muhtemel Fırsatlarım (Ailevi, sosyal bağlar vb) Muhtemel Tehditlerim (Beklentiler, sorumluluklar vb) Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

17 Mesleği/İşi Tanıma Yapılan işin/mesleğin öğrenilmesi
Mülakat Teknikleri Eğitimi Mesleği/İşi Tanıma Yapılan işin/mesleğin öğrenilmesi Bu işin/mesleğin gereklerinin öğrenilmesi Bu işin/mesleğin getirilerinin öğrenilmesi Zorluklarının öğrenilmesi Kişilerin yaşam tazılarının öğrenilmesi Olumlu/olumsuz/fırsat/tehdit oluşturabilecek yönlerinin öğrenilmesi İşi/mesleği yapan kişilerle konuşularak 1. elden bilgi alınması Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

18 Kurumu Tanıma Sektör Tanıma Ticaret ve Sanayi Odalarından bilgi
Mülakat Teknikleri Eğitimi Sektör Tanıma Ticaret ve Sanayi Odalarından bilgi Ekonomi Haberlerinin takibi TUIK web sayfasından araştırma Kurum Kültürü Aile/Klan tipi Kurumlar (Aile şirketleri, KOBİler) Yenilikçi (Reklam ve Ar-Ge Şirketleri) Geleneksel (Kurumsal çok uluslu şirketler) Rekabetçi (Pazarlama ve satış şirketleri, Amerikan Şirketleri) Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

19 Özgeçmiş/Resume/CV Hazırlanması
Mülakat Teknikleri Eğitimi Özgeçmiş/Resume/CV Hazırlanması İyi bir özgeçmiş sizin kim olduğunuzu, şimdiye kadar neler yaptığınızı, aday olduğunuz işe ilişkin ne tür tecrübeler edindiğinizi, nasıl bir eğitim aldığınızı, ne yapmak istediğinizi ve başvuracağınız kuruma neler verebileceğinizi anlatan bir özettir. Tipik bir özgeçmişte İsim İletişim Bilgileri Kimlik Bilgisi Amaç Eğitim Geçmişi İş Tecrübesi İşle İlgili Beceriler Hobiler, Gönüllü Çalışmalar Referanslar bölümleri yer alır. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

20 Papatya Mah. 21.Cad. 42/23 Etimesgut 06530 ANKARA
Bir Özgeçmiş Örneği Mülakat Teknikleri Eğitimi ÜMİT ÖZGÜR Papatya Mah. 21.Cad. 42/23 Etimesgut ANKARA Home: Mobile: EDUCATION: Middle East Technical University (2004 – continues) Master of Science in Mechanical Engineering Gazi University ( ) Bachelor of Science in Mechanical Engineering College Ayşeabla ( ) Primary School and High School WORK EXPERIENCE: MUTAŞ Industrial Kitchen Equipment Production & Sales Ltd. Co.(11/2002 – 03/2004) Manufacturing Engineer (First 6 Month), R&D Engineer (Last 10 Ay) Projects:Took role as technical responsible of the project which had Technology Development Support by KOSGEB Project Subject: Software controlled, environmental friendly, automatic, polyurethane injection insulated industrial refrigerator design, production and tests COMPUTER KNOWLEDGE: Windows operating system and Office applications, AutoCad R (very good) Visual Basic 6.0, MathCad 7.0, PhotoShop 6.0, Dreamweave (intermediate) Matlab 6.5, Fortran 77 (basic) LANGUAGE SKILLS: English Fluent in speaking and writing German Beginner in speaking and writing (4 levels completed in Goethe Institut) ASSETS: • A cooperative, hardworking, progressive and contributive team member • Fast learner, responsibility taker, observant • Good at interpersonal communication skills and client relations • Respectful to job responsibilities and has professional dignity PERSONAL INFORMATION: Date of Birth: Military Obligation: Completed ( – ) Driving License:B Class (since ) Marital Status: Single REFERENCES: Osman ŞENERGİN Mechanical Eng. – Mutaş Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

21 İş Görüşmeleri İşveren ne bilmek ister? Neden bize başvurdu?
Mülakat Teknikleri Eğitimi İş Görüşmeleri İşveren ne bilmek ister? Neden bize başvurdu? Bizim için neler yapabilir, bilgi ve yetenekleri nelerdir? İşin gerekleri ile adayın özellikleri örtüşüyor mu? İşe uygunsa diğer adaylardan üstünlüğü var mı? İşe almak istiyorsak istediği şartları sağlayabilir miyiz? Aday karşısındakini neye inandırmalı? Ben bu işi yapabilirim Ben bu işi istiyorum Ben bu işe ve firmaya uyum sağlarım Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

22 Görüşmeye Hazırlanmak
İş Mülakat Teknikleri Eğitimi Görüşmeye Hazırlanmak Geçmişiniz Organizasyon Randevu Almak Giyim Tarzı Selamlaşma / Vedalaşma Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

23 İş Görüşmelerinin Aşamaları
İş Mülakat Teknikleri Eğitimi İş Görüşmelerinin Aşamaları Havanın Isıtılması Firmanın ve Pozisyonun kısa tanıtımı Bilgi Toplama İş ve Firma Hakkında detaylı anlatım/soru-cevap Ücret ile ilgili sorular ve cevaplar Görüşmenin Kapatılması Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

24 Kapanış Mülakat Teknikleri Eğitimi
Her şeyi kitaplarla, formüllerle, hesaplarla ve yüzdeliklerle açıklayamazsınız Her şey okunduğu gibi değil ve Herşey okullardaki gibi de değil, Yaşarken nasıl yaşanıyor, önemli olan oraya odaklanmak. Okuyup Öğrenirsiniz de, okuduğunuzu ne kadar yaşarsınız? Okuyup bilirsiniz de, bildiğinizin ne kadarını uygularsınız ? Okumuş olduğunuz bildiğinizi…. Bilmiş olduğunuz uyguladığınızı Uygulamış olduğunuz ise başarılı/başarısız olduğunuzu göstermez Başarılı/başarısız olduğunuz ise “siz kendinizi bilmedikten sonra”, hiçbir önem arz etmez. Çünkü, Hayatınız sadece Diplomanız, Özgeçmişiniz ve Ünvanınızdan ibaret değil ! Sadece aklınızla değil ruhunuzla ve kalbinizle konuşun. Dünyanın seyrine dalmayın. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

25 İş Görüşmelerinde Sıklıkla Sorulan Sorular
Mülakat Teknikleri Eğitimi İş Görüşmelerinde Sıklıkla Sorulan Sorular Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

26 Mülakat Teknikleri Eğitimi
çok güzel harketler bunlar iş görüşmesi Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

27 İşe Alım Mülakat Teknikleri Eğitimi Doğru Hamleyi Yapmak…
Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

28 İşe Alım Mülakat Teknikleri Eğitimi
Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

29 Etkili Bir Mülakat Hazırlığı
Mülakat Teknikleri Eğitimi 1- Başvuru dokümanlarını (başvuru formu, özgeçmiş, transcript, referans mektupları, vb.) gözden geçirin. Eğitim geçmişi ve iş/staj geçmişi ile ilgili bilgileri inceleyin. Açık ve net olmayan veya daha fazla bilgi almak istediğiniz işleri/ tecrübeleri, konuları not alın. Eğitim ve iş/staj tarihleri ile ilgili süreleri, varsa bilgi verilmemiş zaman aralıklarını sorgulayın 2. Planlanmış Yetkinlik Bazlı Sorular için hazırlanın. 3. Görüşme Formundaki her bölüm için ne kadar süre ayıracağınızı planlayın. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

30 Kaliteli Mülakat Mülakat Teknikleri Eğitimi Her adayın müşteriniz olduğunu unutmadan hareket edin. Adayı değil, süreci yönetin. Kontrol sizde olsun. Görüşme süresinin %80’nini adayı dinlemeye ayırın. Mülakatı bölmeyin – telefonları açmayın, odadan ayrılmayın veya başkalarının girmesine izin vermeyin. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

31 İyi Bir Mülakatçı; Soru Sorma Tekniklerini bilir. Etkin Dinler.
Mülakat Teknikleri Eğitimi İyi Bir Mülakatçı; Soru Sorma Tekniklerini bilir. Etkin Dinler. Sosyal ilişki kurmada kuvvetlidir. Beden dilini iyi kullanır. Empatisi yüksektir. Otoriter tavırlar sergilemez. Adayın sözünü kesmez. Adayı eleştirmez. Önyargılı değildir. An’a odaklanır. Çok konuşmaz ! Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

32 ‘YETKİNLİK’ deyince ne anlıyoruz?
Mülakat Teknikleri Eğitimi Yetkinlik; üstün performansın elde edilmesinde ayırt edici bilgi, beceri ve tutumları kapsayan gözlemlenebilir davranışlar olarak tanımlanmaktadır. Başka bir ifadeyle; Yetkinlik; kişinin işteki rolü ile sorumluluklarının önemli bölümünü etkileyen, işteki performansı ile bağlantılı, kabul edilen standartlarla ölçülebilen, eğitim ve gelişim yoluyla ilerletilebilen bilgi, beceri ve özellik gruplarıdır. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

33 Yetkinlik bazlı mülakatlarda;
Mülakat Teknikleri Eğitimi Adaylara geçmişteki performans düzeylerine ilişkin olarak; a)Durumun/Görevin ne olduğu b)Adayın nasıl davrandığı c)Durumun/Olayın sonucunun ne olduğuna ilişkin sorular sorulur. Tüm mülakat soruları bu “Durum--‐Görev/Davranış/Sonuç” Sureci baz alınarak hazırlanır. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

34 Buzdağı… Mülakat Teknikleri Eğitimi
Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

35 YETKİNLİKLER Başarı Odaklılık Takipçi Olmak
Mülakat Teknikleri Eğitimi Başarı Odaklılık Takipçi Olmak Kar Odaklılık Analitik Düşünme Takım Çalışması Araştırmacı Olmak Problem Çözmek Yaratıcı/Yenilikçi Düşünmek Müşteri Odaklılık Başkalarını Geliştirmek İnisiyatif Almak Karar Vermek Liderlik Stratejik Düşünmek Sorumluluk Almak İkna Kabiliyeti Etkili İletişim Sonuç Odaklılık Planlama&Organizasyon ve Koordinasyon Kişilerarası Beceri ve İletişim Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

36 Yetkinlik Bazlı Mülakat
Mülakat Teknikleri Eğitimi Yetkinlik Bazlı Mülakat Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

37 YETKİNLİK BAZLI MÜLAKAT
Mülakat Teknikleri Eğitimi YETKİNLİK BAZLI MÜLAKAT Mülakat yapan kişinin, sorularını işe özel yetkinlikler üzerinden yönelttiği yapılandırılmış bir mülakat yöntemidir. Sorular, ilgili yetkinliğe ait davranışlar hakkında adayın önceden sahip olduğu deneyimleri ortaya çıkarıcı, bilgi, beceri, tutum ve davranışları hakkında fikir verici şekilde belirli bir sisteme göre sorulmaktadır . Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

38 STAR Tekniği Mülakat Teknikleri Eğitimi
Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

39 Varsayımsal Sorular Adayın yetkinliğini değerlendirebileceğiniz gerçek
Mülakat Teknikleri Eğitimi Adayın yetkinliğini değerlendirebileceğiniz gerçek Örnekler yok ise bunlara ek olarak varsayımsal Örnekler kullanmamız gerekir. ‘Böyle bir durum ile karşılaşsaydınız ne yapardınız?’ ‘Diyelim ki……….’ Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

40 YETKİNLİK BAZLI MÜLAKAT
Mülakat Teknikleri Eğitimi YETKİNLİK BAZLI MÜLAKAT Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

41 Sorularınızı yönetirken…
Mülakat Teknikleri Eğitimi Her şeyden önce mülakat sırasında sormayı planladığınız sorular ile ilgili hazırlık yapın. Soruları kağıttan okumayın (doğallığınızı kaybedersiniz). Bir sorudan diğerine geçerken ‘bağlantı noktaları’ oluşturmaya, mülakat doğal bir akış içerisinde yürütmeye çalışın Cevabı evet/hayır ile sonlanacak sorulardan kaçının. Adayın yorum yapabileceği açık uçlu sorular sorun. Bir görev veya yetkinlik ile ilgili sorularınızı bitirmeden diğerine geçmeyin. Sorularınız ile adayları yönlendirmeyin. Sorularınızla ‘onu sorguladığınızı’ değil, ‘öğrenmeye çalıştığınız’ mesajını verin. Sorunun ne olduğu kadar nasıl sorduğunuz da önemlidir. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

42 Sorularınıza nasıl yanıt aldığınız önemli…
Mülakat Teknikleri Eğitimi Sorularınıza nasıl yanıt aldığınız önemli… Sorunuzu rahatlıkla mı yoksa tereddüt ederek mi yanıtladı? Nasıl bir ses tonu kullandı? Bakışlarını kaçırdı mı? Rahatsız oldu mu? Panikledi mi? Sizce söylemesi gereken her şeyi tam olarak söyledi mi? Sizce aday söylediklerine inanıyor muydu? Yoksa duymak istediğinizi mi söyledi? Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

43 Mülakat Teknikleri Eğitimi
Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

44 Karar Verirken 3 temel Kriter;
Mülakat Teknikleri Eğitimi Gecmişte aldığı ‘sonuclar’ Bugun sahip olduğu ‘yetkinlikler’ Gelecek icin taşıdığı ‘potansiyel’ Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

45 Kapanış Mülakat Teknikleri Eğitimi Düşünün ve düşleyin…
Bilgi artık her yerde ulaşılabilir durumda… Her şey hayal etmek ile başlar… Önemli olan farkındalığı arttırmak Ve fark yaratmak için “İlham Verebilmek”…. Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

46 Sorular & Cevaplar Mülakat Teknikleri Eğitimi
Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.

47 Teşekkür Ederiz ndagli@maysanmando.com
Mülakat Teknikleri Eğitimi Teşekkür Ederiz Abteilung | | © Alle Rechte bei Robert Bosch GmbH, auch für den Fall von Schutzrechtsanmeldungen Jede Verfügungsbefugnis, wie Kopier- und Weitergaberecht, bei uns.


"Maysan Mando İnsan Kaynakları" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları