Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

PORTFOLYO NEDİR? NASIL HAZIRLANIR? ELEKTRONİK PORTFOLYO NEDİR?

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "PORTFOLYO NEDİR? NASIL HAZIRLANIR? ELEKTRONİK PORTFOLYO NEDİR?"— Sunum transkripti:

1 PORTFOLYO NEDİR? NASIL HAZIRLANIR? ELEKTRONİK PORTFOLYO NEDİR?
SEVDA UĞRAŞ

2 PORTFOLYO NEDİR? Portfolyo, kişinin kendini sunabilmesi için geçerli olabilecek her türlü doküman ve projeyi içeren belgedir. Ayrıca; Öğrencinin gelişimini izleyebilmek Öğrencinin kendi gelişimini izlemesine fırsat vermek Öğrencinin zaman içindeki öğrenimlerinin belgelemek için oluşturulan dosyadır.

3 NASIL HAZIRLANIR? Portfolyo, tutarlı bir şekilde düzenlenmiş olmalı yani anlatımlar, bilgiler, fotoğraflar… düzenli bir şekilde sıralanmış olmalı. Temiz ve anlaşılır olmalı Çalışmalar eksiksiz olmalı En iyi çalışmalardan oluşmalı Belirli bir amaç doğrultusunda hazırlanmış olmalı Değerlendiriciye göstermek için hazırlanmış olmalı.

4 ELEKTRONİK PORTFOLYO NEDİR?
Çalışmaların, sertifikaların ve kanıtların elektronik ortamda kullanıcı tarafından toplanmasıdır. Toplanan deliller text formatında, elektronik dosyalar, resimler, multimedia şeklinde olabilir.

5 Online olarak oluşturulan portfolyolarda kullanıcılar, portfolyolarını dinamik olarak gerçekleştirebilirler. Kolay kullanımı ile öğrenciler portfolyolarını online ortamda kullanabilirler.


"PORTFOLYO NEDİR? NASIL HAZIRLANIR? ELEKTRONİK PORTFOLYO NEDİR?" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları