Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

ERASMUS in GHENT Kültür kaynaşması

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "ERASMUS in GHENT Kültür kaynaşması"— Sunum transkripti:

1 ERASMUS in GHENT Kültür kaynaşması
Avrupa’nın lokasyonu en uygun yerlerinden biri Ulaşım kolaylığı ve rahatlığı Öğrenci Şehri Zor dersler

2 Konaklama Şehrin farklı yerlerinde 4 farklı yurt binası
Odalar tek kişilik ve ufak Banyo, tuvalet her katta ortak Private Market’da ev kiralama imkanı çok fazla Görmeden ev kiralamak ??

3 Gider Gitmez Ne Yapmalıyım?
Euromut ‘tan sağlık sigortası işlemleri Oturma izni için başvuru, takip edilmesi gereken bir süreç. Öğrenci Kartı’nın çıkartılması City Of Ghent’e kayıt işlemleri

4 Ayda Ne Kadar Harcarım? Yurtlar ayda yaklaşık 275 euro
Private Marketten kiralarsanız ayda 300 euro civarı ( kişi başı) Aylık ortalama gideriniz ortalama euro, kira hariç. Tavsiye: Citibank hesabı açın, yanınızda toplu parayla gitmektense, ihtiyacınız olduğunda Türkiye’den takviye olur. İlk gidiş için euro arası yeterli. (depozito, ilk masraflar vs)

5 Ulaşım Şehir içi ulaşım için bisiklet!!
Yellowbike bisiklet firması – 60 euro depozito toplamda 6 aylik 120 euro civarı. Almamazlık etme! Şehir dışı ulaşım için yakın mesafeler tren! Uzak mesafe Ryanair! Şehir içi sınırsız ulaşım kartı : 21 euro aylık- Gereksiz!

6 AKADEMİK Hangi Dersleri Almalıyım?
Kesinlikle ve kesinlikle Advanced Production Management ve Supply Chain Management alınmamalı, eğer derse gitmeyi düşünmüyorsanız. Önerdiğim ders : Total Quality Management ve Control Management. Amfiler hep kalabalık, projelerinizi beraber yapmayın, gruplara kaynayın!

7 Sosyal Hayat Bu yüzden Erasmus!
Mutlaka ve mutlaka ESN takımıyla tanışın! ESN in her organizasyonuna gitmek zorunda hissetmeyin kendinizi, kaçırmamanız gerekenler de var! Fazla söze gerek yok, its up to you!  Diğer yerlerin aksine, her gün party! Sıkılcaksınız!

8 Küçük Türkiye Türk Toplum içinde anlamazlar beni diye abuk sabuk konuşma, anlarlar!  Türk Mahallesi: İstanbul’da bulduğun her şey Türk Mahallesi’nde var, marmara birlik zeytinden pınar süte kadar. Overpoort’ da Ertan Abi, Hamburger e bayılacaksınız! 

9 Sensation White-Brussels


"ERASMUS in GHENT Kültür kaynaşması" indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları