Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz

NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ? .

Benzer bir sunumlar


... konulu sunumlar: "NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ? ."— Sunum transkripti:

1 NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ?
.

2 Önce iyi birer fert, sonra
Yenilikçi, uzman ve yaratıcı ekibiyle Türkiye’nin en yeni devlet üniversitesinin ilk açılan bölümü HEMŞİRELİK… Önce iyi birer fert, sonra donanımlı birer hemşire olmaları adına, Üniversitemizin tüm imkanları seferber edilmekte…

3 Hızla gelişen, dinamik bir üniversitenin çatısı altında….
Öğrencilerimizin daha yakın bir diyalog ortamına girmeleri için öğretim elemanları ile serbest şekilde görüşebilecekleri ofis saatleri düzenliyoruz.

4 Kişisel ve sosyal gelişiminize önemli katkısı olacağına inandığımız yurt içinden ve yurt dışından konusunda uzman pek çok önemli ismin bilgi ve deneyimlerini bizlerle paylaşmasını sağlıyoruz..

5 Bölümümüzün gerçekleştirdiği bilimsel faaliyetlerde bizzat görev vermek suretiyle, mesleki gelişiminizde katkıda bulunuyoruz…

6 Öğrencilerimizin daha yakın bir diyalog ortamına girmeleri için öğretim elemanları ile serbest şekilde görüşebilecekleri ofis saatleri düzenliyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin araştırma yapması teşvik ederek, araştırma projelerinde bizzat görev almasını sağlıyoruz…

7 Sınıf içi ve dışı eğitimin yanında, ders dışı sosyal faaliyetleri de eğitimin bir parçası olarak görüyor ve azami destek sağlıyoruz... Öğrenci KLÜPLERİ.. Öğrenci GEZİLERİ..

8 Hemşirelik mesleği ile ilgili yabancı literatürü okuyup anlayabilmeniz için diğer üniversitelerden daha zengin bir mesleki ingilizce müfredat izliyoruz..

9 Devlet bursları ve kredileri yanı sıra öğrencilerimize
Üniversite olarak ihtiyacı olanlara “burs” ya da “Çalışma Karşılığı Destek’’ sağlıyoruz.

10 Kariyer hedeflerinizi uluslararası alanda devam edebilmenize yönelik programda yer alan tüm derslerimiz; Avrupa Kredi Transfer Sistemi olarak adlandırılan, öğrencinin iş yüküne dayalı bir kredi sistemine uyarlanmıştır.

11 Avrupa Birliği tarafından yürütülen Hayat Boyu Öğrenme programları kapsamında yer alan;
Erasmus Programı ile yurt dışına öğrenci değişimi başlattık (Macaristan, Portekiz, Fransa, Almanya, İsveç, İsviçre, Hollanda..)

12 Öğrenci değişimi konularında, sadece Avrupa değil, Amerika’da da ortak projelerin yürütebilmesi için Misuri Üniversitesi Cansas City, Drexel Üniversitesi ve St Luke Moravian Hemşirelik Okulu- Hastaneleri ile üniversitemiz arasında işbirliği oluşturuyoruz..

13 Örnek bir okul hastane işbirliği içinde;
Eğitimcilerimiz, klinik yöneticiler ve hemşireleri ile uygulamada sizlerin yanında olup mesleği tanıma ve kliniğe daha kolay uyum sağlamanıza yardımcı oluyoruz…

14 Okulumuzun ilk kurulduğu günden bu yana beceri laboratuvarında
suni solunum kalp masajı doğum gibi uygulamaların yapılabileceği simülasyon maketlerini kullanıyoruz..

15 Beceri laboratuvarının yanısıra ayrıca anatomi maketleri, mikroskop, ve etüvlerin bulunduğu ayrı bir deney laboratuvarımızla eğitimlerimizi sürdürüyoruz..

16 Temel eğitimin sürdürülmesi dışında, mezuniyet sonrası eğitim programında da öğrencilerimizin uygulayıcı, araştırmacı yönlerini geliştirmeleri, akademik nitelik kazanmalarını sağlıyoruz..

17 FELSEFEMİZ güçlü bir hemşirelik Sorumluluğunu bilen
Etik değerlere bağlı yenilikçi Dürüst Erdemli Liderlik güçlü bir hemşirelik

18 Sağlık ekibi olarak mesleğin saygın bir konuma sahip olması için
NEDEN YBÜ HEMŞİRELİK? Kendini her geçen gün yenileyebilen bir kurum olduğu için… Sağlık ekibi olarak mesleğin saygın bir konuma sahip olması için gösterdiği çabalar için…


"NEDEN Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü ? ." indir ppt

Benzer bir sunumlar


Google Reklamları