Sunuyu indir
Sunum yükleniyor. Lütfen bekleyiniz
YayınlayanÖzlem Özkan Değiştirilmiş 8 yıl önce
1
Şubat 2016
2
1. Şubenin Kurumsal Kapasitesi 2. Mevcut Durum 2. Desteklemeler 4. Hedefler ve Gerçekleşme SUNUM PLANI
4
Şube Personel Bilgisi
6
Mevcut Durum
8
Faaliyetler BU BÖLÜM : ŞUBENİZ TARAFINDAN YAPILAN TÜM FAALİYETLER SLAYT İLAVE EDİLEREK YAPILACAK.
10
Hedefler Gıda Güvenirliliği Toplumsal Duyarlılık 174 Alo Gıda Hattına Yapılan Başvuru Toplumsal Duyarlılık Eğitimleri Gıda ve Yem İşletmeleri Standardı Kayıt-Onay İşletme Oranı STK İşbirliğiyle Gerçekleştirilen Eğitimler Gıda ve Yem İşletme Kontrol Etkinliği Denetim Sayısı Planlanan Numune Gerçekleşme Oranı Eğitilen Kontrol Görevlisi 174 Alo Gıda Başvuruları Sonuçlandırma Sayısı
11
Hedefler Hedef 1: Gıda ve yem işletmelerinde kontrol hizmetlerinin etkinliğini artırmak Performans Göstergesi Hedef Gerçekl eşen Hedef Gerçekl eşen Hedefler 20142015201620172018 Gıda yem işletmelerindeki denetim sayısı (Adet) 15.00016.63815.000 Planlanan gıda ve yem numunelerinin gerçekleşme oranı (%) 100152100 Eğitilen kontrol görevlisi sayısı (Kişi) 25 62 25 Hizmet içi eğitim sayısı (Adet) 2 5 2 174 Alo Gıda hattına yapılan başvuruların sonuçlandırma oranı (%) 100 Gıda Güvenirliliği
12
Hedefler Hedef 2: Gıda ve yem işletmelerinin alt yapılarını güçlendirilmek ve standartlara uyumunu sağlamak Hedef 3: Güvenilir gıda konusunda toplumda duyarlılığı artırmak Performans Göstergesi Hedef Gerçekle şen Hedef Gerçekl eşen Hedefler 20142015201620172018 Gıda ve yem işletmelerinin Kayıt-Onay işlemleri oranı (%) 808890 STK işbirliği ile gerçekleştirilen eğitim sayısı108 Performans Göstergesi Hedef Gerçekle şen Hedef Gerçekl eşen Hedefler 20142015201620172018 174 Alo Gıda hattına yapılan başvuru sayısı 2.0001.9212.000 Güvenilir gıda konusunda toplumda duyarlılığı artırmak için yapılacak eğitim sayısı --20 Gıda Güvenirliliği
13
ARZ EDERİM
Benzer bir sunumlar
© 2024 SlidePlayer.biz.tr Inc.
All rights reserved.